Τα ζωάκια μου! (Μάθετε για εμάς!)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βρε τα ζουζουνια!!! Λουλου υπομονη καλη μου... Φανταζεσαι να ξυπνησεις καμια μερα και να τα δεις να ειναι αγκαλιτσα και να κοιμουνται???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχαχαχαχαχαχα απίσταυτα τα κουνελάκια σου!
Η Λούλου πρέπει να έχει πολλήηηηηηηηηη υπομονή!
Δεν ήξερα ότι τα κουνελάκια θέλουν βόλτα!
Μέσα στο σπίτι τα αφήνεις ελεύθερα ή μόνιμα μέσα στα κλουβάκια τους?
Μεσα σε κλουβια και απλως τα αφηνω ελευθερα στο σπιτι. Δεν τους αρεσει συνεχεια στο κλουβι και θελουν να βγουν βολτα για να παιξουν μεσα στο σπιτι. Την νυχτα δεν μπορω να τα βγαλω βολτα γιατι ειναι λιγο επικινδυνο μην μασουλισουν καλωδια κτλπ:/: Την ημερα ειναι πολυ πιο ευκολα για να βγουν βολτα, αλλα μετα δυσκολα θα τα πιασεις για να τα βαλεις μεσα στα κλουβια τους:P

Βρε τα ζουζουνια!!! Λουλου υπομονη καλη μου... Φανταζεσαι να ξυπνησεις καμια μερα και να τα δεις να ειναι αγκαλιτσα και να κοιμουνται???
Εχουν μια φιλια. Πολλες φορες οταν αυτα ειναι βολτα τα κυνηγαει για να πλυνει:P Εχει μανια με τα αυτια τους:P Μολις δει ενα κουνελι να ειναι εξω, αυτη τρεχει και το κυνηγαει:P Αυτα αρχιζουν και τρεχουν και μπαινουν μεσα στα κλουβι τους:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχαχαχαχαχαχαχα πολυ πλάκα θα έχουν όλα αυτά τα κουνελάκια με τη Λουλου να τρέχει να τα πλύνει! Να τα χαίρεσαι!!!

χα χα χα χα χα!!!
Ο κακός χαμός!:clapup:

Ναι:P Προσφατα η Μπετυ ειχε ανοιξει το κλουβι της και ειχε ανεβει στο κρεβατι μου:P Ξυπνησα και την βρηκα διπλα μου να κοιμαται. Ηταν τοσο γλυκουλα.:inlove: Επισης και του Ντοναλτ του αρεσει να ανεβαινει πανω στο κρεβατι. Λιγο να το αφησεις μονο του στο δωματιο, θα ανεβει στο κρεβατι πανω:P

Αχ ωραία να κοιμάσαι με τα κουνελάκια είναι μαλακούτσικα πολύ!!!
Πως ανεβαίνουν στο κρεβάτι?
Σκαρφαλώνουν???
Επίσης έχω απορία (μιας και έιμαι άσχετη με τα κουνελάκια) δένονται μαζί σου?
Τα γατούνια δένονται, εκφράζονται, τα κουνελίνια κάνουν το ίδιο???

Αχ ωραία να κοιμάσαι με τα κουνελάκια είναι μαλακούτσικα πολύ!!!
Πως ανεβαίνουν στο κρεβάτι?
Σκαρφαλώνουν???
Επίσης έχω απορία (μιας και έιμαι άσχετη με τα κουνελάκια) δένονται μαζί σου?
Τα γατούνια δένονται, εκφράζονται, τα κουνελίνια κάνουν το ίδιο???

Με αλμα ανεβηκε.:P

Δενονται και αυτα με τον ανθρωπο. Οταν σε αγαπαει το κουνελακι σε γλυφει στα χερια σου. Οταν σε βλεπει σηκωνετε ορθιο για να σε δει. Οταν το βγαζεις βολτα κανει κυκλους γυρω σου. Προσφατα γνωρισα ενα μελος απο το My Bunny, που ειχε ενα κουνελακι 9 χρονια, που δυστυχως πριν λιγες βδομαδες πεθανε:( Οταν ηταν στεναχωρημενη το κουνελακι της πηγαινε και την εγλυφε. Παντα την περιμενε να ξυπνησει. Οταν ειχε στεναχωρηθει για καποιο λογο το κουνελακι επαθε καταθληψη. Ενα κουνελακι το ειχε μια οικογενεια 4 χρονια, αλλα μετακομισαν και αναγκαστηκαν και το εδωσαν αλλου. Το κουνελακι ειχε τοσο δεθει που πεθανε μετα απο 3 ημερες... Εκφραζονται και δενονται πολυ τα κουνελακια. Οι γατες ειναι ξαδερφια και αμα παρατηρησεις μοιαζουν καπως με τα κουνελια (δεν λεω οτι ειναι ιδια) ελαχιστες ομιοτητες.:)

Τα κουνελια δεν σκαρφαλωνουν, κανουν αλματα και τα πισω ποδια:)

Πωπω ψυχούλες μωλέ μου!
Τα αγαπάω τα κουνελάκια πολύ!!!
Να τους δώσεις κουνελοφιλάκια στα αυτούμπια τους!!!

Σε ευχαριστουν πολυ για τα κουνελοφιλακια!

Εξω ειναι ενα γατακι και κλαιει. Δεν μπορω να το δω, γιατι οταν βγαινω αυτο εχει εξαφανιστει! (καταλαβα οτι ειναι γατακι απο το νιαουρισμα) Προσπαθω να το βρω για να το βαλω σε ενα δωματιο, γιατι εξω εχει παρα πολυ κρυο! Αγορασα μια κοσερβα και την εβαλα απεξω, μηπως ερθει να φαει. Οι γονεις μου δεν συμπαθουν καθολου τις γατες.:( Το γατακι ερχεται και νιαουριζει κατω απο το παραθυρο (απο εκει ακουγεται ο ηχος) Θελω να κανω κατι, αλλα δεν ξερω τι...:(

Την Πεμπτη κατι χαζα μαλτεζακια πηγαν να δαγκωσουν την Λουλου οταν την εβγαλα βολτα το μεσημερι. Η Λουλου νευριασε και πηγε να κανει καυγα και παραλιγο να γινοταν φασαρια... Αλλα ευτυχως δεν εγινε!

Μια χαζη πηγε να με βρισει γιατι περασα εγω με το σκυλο απο το πεζοδρομιο της... Αυτη καθε μερα πλενει το πεζοδρομιο της... Και μισει ολα τα ζωα... Ελεος...

Σημερα καθαρισα τα κουνελακια και τα εβγαλα βολτα με την σειρα! Ειχαν πολυ πλακα! Ειναι τοσο γλυκουλια οταν ειναι ελευθερα!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τα γλυκα μου!!! Δωσε τους φιλακια απο μενα!!!:D
ΥΓ..περιμενουμε χριστουγεννιατικες φωτο,.,.στον διαγωνισμο καλε..:D

Σε ευχαριστουν παρα πολυ και στελνουν πολλα κουνελοφιλακια στα γατουλινια σου!!!

Το ξεχασα τον διαγωνισμο:eek: Θα προσπαθησω να βγαλω φωτογραφιες αυριο, γιατι ειχα παρα πολλα πραγματα να κανω αυτες τις μερες!

Θα παω την Λουλου (σκυλος) σε μαγαζι με χριστουγεννιατικα για να την βγαλω φωτο:P Συντομα θα θαυμασετε τις χριστουγεννιατικες φωτο!:D

Ωραια...:) Εννοειται οτι δεν χρειαζεται να τα ταλαιπωρησεις
για μια φωτογραφιση..αρκει να ειναι κοντα σε ενα δεντρο..διπλα απο μια μπαλιτσα χριστουγεννιατικη κλπ...πολλα φιλακια..:)

Φυσικα εκανα πλακα:P Τωρα τελευταια δεν μπορω να τους βγαλω φωτογραφιες...:P Συνεχεια ή θα τρεχουν απο 'δω και απο 'κει ή θα τρεχουν πανω στη φωτογραφικη μηχανη.:P

Τα τσιχουλινια τα φαντάζομαι να τρέχουν από δω και από κει και θέλω α τα ζουπακιάσω!

Nαι!!! Οταν ειναι εέυθερα και τρεχουν ειναι γλυκες!!! Και πολυ γλυκουλια ειναι οταν κανουν αλματακια στον αερα!!!!

Επιτελους καταφερα να τους βγαλω μια φωτο! Σε λιγο θα εχετε νεες φωτο!!

Εδω ειναι η Betty που εχει μαζεψει ολα τα χορτα στο στομα της:P

nltl6s.jpg

χαχααχαχαχαχ....τι γλυκουλα που ειναι!!!:D

Κουνελάκια ζωγραφάκια!!!
Κουκλάκια είναι!!!

Είναι γλύκα! Πώς λένε αυτό το κουνελάκι;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back