maria_lulu
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Δώσε φιλάκια σε όλα τους!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αχού το νινί μου με τα Χριστουγεννιάτικα παιχνιδάκια του!
Δώσε φιλάκια σε όλα τους!!!
Σε ευχαριστουν για τα φιλακια! Η κουνελοοικογενεια στελνει πολλα φιλακια στην γατουλα σου!

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Tελεια κουνελακια.Ειδικα οι φωτογραφιες τα λενε ολα!
Σε ευχαριστουν πολυ!

Η Λαμπρινη
marina289
Περιβόητο μέλος
Ή την έχεις βάλει και δεν την έχω δει ακόμα;;; Θυμάμαι με το σκυλάκι σου και τα κουνελάκια σου, αλλά αν αυτή είναι δική σου και δεν την έχεις βάλει ,τρέχα!
2) Πολύ αστείο το όνομα Λαμπρινή για κουνέλι!!

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Την βρηκα στο ιντερνετ.
2. Ναι.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Κουκλάκια όλα τους!
Ευχαριστούμε για τα φιλάκια και ανταποδίδουμε στην μεγάλη χνουδωτή οικογένειά σου!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οχι, δεν ειναι.
Eιχα κι εγω κουνελο και "ζευγαρωνε" τα κουκλακια.
Στο κανουν κι εσενα?Δε ζευγαρωνουν μεταξυ τους αφου εχεις και θηλκυκα?
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Τα εχω σε χωριστα κλουβια, για να μην ζευγαρωνουν. Μονο 2 κουνελακια εχω μαζι (κουνελο και κουνελα) γιατι δεν ζευγαρωναν και ηταν πολυ αγαπημενα. Οποτε τους χωριζα, σταματουσαν να τρωνε, οταν τους εβαζα μαζι ηταν παλι χαρουμενα! Τους εχω μαζι 1 χρονο και δεν ειχαν ζευγαρωσει, αλλα τον Οκτωβρη βρηκα στο κλουβι ενα νεκρο μωρο. (τελικα η κουνελα δεν εχει καποιο προβλημα που νομιζα) Τωρα παλι τους χωρισα γιατι η κουνελιτσα δειχνει συμπτωματα εγκυμοσυνης...
Αλλα πριν μια βδομαδα τα ιδια εκανε και η αλλη κουνελιτσα ππυ δεν ειχε ζευγαρωσει ποτε και φυσικα δεν γεννησε
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γιατι ειναι φυτοφαγα.Δες εδω
https://mybunny.ning.com/Nutring
https://www.my-pet.gr/forums/viewtopic.php?t=1027
https://kounelia.blogspot.com/2008/02/blog-post_4206.html
https://www.pets.gr/forum/showthread.php?t=6538
https://kounelia-lagoi-ma5.blogspot.com/2010/11/blog-post_09.html
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αρρωστιες δεν παθαινουν, ειχα ρωτησει τον κτηνιατρο.
Ηθελα να τα στειρωσω, αλλα εψαξα και διαβασα, πηρα γνωμες, ρωτησα κτηνιατρους, και μου ειπαν οτι επειδη τα κουνελια ειναι πολυ ευαισθητα (σε αντιθεση με τις γατες και του σκυλους) Ειπαν οτι θα ηταν πολυ καλυτερα να μην τους κανω, γιατι η επεμβαση στις κουνελες ειναι πολυ επικινδυνη και κινδυνευει και η ζωη τους, και στους κουνελους ειναι επικινδυνη, αλλα οχι οπως στις κουνελες.

Επειδη δεν θελω να κινδινεψει η ζωη τους, δεν τα στειρωνω.
Σημερα ηρθε ενα νεο μελος στην κουνελοοικογενεια!
Η μικρη Τζενη!

Οχι εμενα ειναι καλα αγορακιαΤα εχω σε χωριστα κλουβια, για να μην ζευγαρωνουν. Μονο 2 κουνελακια εχω μαζι (κουνελο και κουνελα) γιατι δεν ζευγαρωναν και ηταν πολυ αγαπημενα. Οποτε τους χωριζα, σταματουσαν να τρωνε, οταν τους εβαζα μαζι ηταν παλι χαρουμενα! Τους εχω μαζι 1 χρονο και δεν ειχαν ζευγαρωσει, αλλα τον Οκτωβρη βρηκα στο κλουβι ενα νεκρο μωρο. (τελικα η κουνελα δεν εχει καποιο προβλημα που νομιζα) Τωρα παλι τους χωρισα γιατι η κουνελιτσα δειχνει συμπτωματα εγκυμοσυνης...
Αλλα πριν μια βδομαδα τα ιδια εκανε και η αλλη κουνελιτσα ππυ δεν ειχε ζευγαρωσει ποτε και φυσικα δεν γεννησε
![]()
Τελικα γεννησε η κουνελιτσα την Τριτη, αλλα δυστυχως δεν της εζησαν...
Τωρα αφου 2 φορες ζευγαρωσε, της πηρα σημερα ενα κλουβι και ειναι μονη της (και οταν γεννησε μονη της ηταν, αλλα ειχα βαλει το αλλο κουνελακι σε ενα πολυ μικρο κλουβι)Ο Ντοναλτ κανει νανακια

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μου ειχε κανει εντυπωση!Το βραδυ κοιμουνται μονο?Κοιμουνται οταν εισαι εσυ μπροστα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool