Τα ζωάκια μου! (Μάθετε για εμάς!)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θα τους τα δωσω....:D και εσυ στα δικα σου αγαπουλα!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bunny-1.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια πολλα και απο εμας και ευλογημενα!!!!!!!!:D

Χρόνια πολλά Κουνελοοικογένεια!!!!!!!!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!

Με γατοαγάπη
Τζεπέτο
6546.jpg

Χρονια πολλα και απο εμας και ευλογημενα!!!!!!!!:D

Ευχαριστουμε παρα πολυ!!!! Πολλα φιλακια στην μικρη τριχρωμουλα!!!:D

Χρόνια πολλά Κουνελοοικογένεια!!!!!!!!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!

Με γατοαγάπη
Τζεπέτο
6546.jpg

Ευχαριστουμε πολυ Τζεπετο!!! Σε αυτη την φωτο εισαι γλυκας!!!! Εχεις πολλα φιλια απο την κουνελοοικογενεια!!!:clapup:

Axoυυυυυυ τοοοοοοο!!!!!!!!!!!! Χρονια Πολλα!!!!:clapup:

Ευχαριστω παρα πολυ!!!!:D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πάρα πολλές γατοευχές από την Χιονάτη για την Κουνελοοικογένεια!

Πάρα πολλές γατοευχές από την Χιονάτη για την Κουνελοοικογένεια!

Ευχαριστω παρα πολυ!!! Πολλα φιλακια στην Χιονατη!

Χρονια Πολλα στην κουνελοοικογενεια :)

42258-large-300x300.jpg

Ο Αι Βασιλης δεν ειχε μονο ταρανδους:

why69y.jpg

Χρονια Πολλα στην κουνελοοικογενεια :)

42258-large-300x300.jpg

Ευχαριστουμε παρα πολυ!!! Πολλα φιλακια στην μικρη γατουλα σου!!!!

Χρονια σου Πολλα κοριτσακι και χαρουμενα....Να χαιρεσαι τα ομορφα ζωακια σου.:):)

Μαράκι χρόνια πολλά σε όλους σας!!!! -είστε και πολλοί!Που να κάθομαι να γράφω ονόματα....-:)
3b004befc6cf7d7f3ca27c55a2ff83f1.jpg

051d7541f6f3b0c2b350746442ad5248.jpg

melina.jpg

Χρονια σου Πολλα κοριτσακι και χαρουμενα....Να χαιρεσαι τα ομορφα ζωακια σου.:):)

Ευχαριστω παρα πολυ!!!! Πολλα φιλακια στα ζουζουνια σου!!!:D

Μαράκι χρόνια πολλά σε όλους σας!!!! -είστε και πολλοί!Που να κάθομαι να γράφω ονόματα....-:)
3b004befc6cf7d7f3ca27c55a2ff83f1.jpg

051d7541f6f3b0c2b350746442ad5248.jpg

melina.jpg

Ευχαριστουμε παρα πολυ!!! Ειναι κουκλακια τα ζουζουνια σου!!! Πολλα κουνελοφιλακια στα 3 πανεμορφα ζουζουνια σου!!!

Που τα βρηκες ολα αυτα?

Μου χαρισαν,ζευγαρωσαν...

Ουαου!Τυχερουλα!Εγω εχω κουνελακια στο χωριο μου ομως και οταν ζευγαρωνουν και γεννανε ειναι τοσο γλυκουλια.Ζηταω απο την γιαγια μου να μου δωσει ενα αλλα μου λεει πως ειναι αγρια επειδη τα βρηκε στο δασος τα πηρε και τωρα τα μεγαλωνει γιατι αν τα αφηνε θα πεθαιναν επειδη τωρα φτιαχνουν κι αλλες πλακες απο αυτες που μαζεβουν τον ηλιο αλλα δεν θυμαμαι πως λεγονται!Τελος παντων εσυ που ξερεις απο κουνελακια και επειδη ειναι απο το δασος σημαινει κι οτι δεν μπορουν να ζησουν μαζι με ανθρωπους?

Ο Λεόν και ο Ψακογιώργης εύχονται με την σειρά τους χρόνια πολλά!
041220102147.jpg

Ουαου!Τυχερουλα!Εγω εχω κουνελακια στο χωριο μου ομως και οταν ζευγαρωνουν και γεννανε ειναι τοσο γλυκουλια.Ζηταω απο την γιαγια μου να μου δωσει ενα αλλα μου λεει πως ειναι αγρια επειδη τα βρηκε στο δασος τα πηρε και τωρα τα μεγαλωνει γιατι αν τα αφηνε θα πεθαιναν επειδη τωρα φτιαχνουν κι αλλες πλακες απο αυτες που μαζεβουν τον ηλιο αλλα δεν θυμαμαι πως λεγονται!Τελος παντων εσυ που ξερεις απο κουνελακια και επειδη ειναι απο το δασος σημαινει κι οτι δεν μπορουν να ζησουν μαζι με ανθρωπους?

Μπορουν να ζησουν με ανθρωπο! Αμα τα μεγαλωσεις απο μικρα, με χαδακια, ανετα μπορουν να ζησουν με ανθρωπο. Ηξερα μια κυρια που ειχε αγριοκουνελο και ηταν πολυ ηρεμο!:)

Ο Λεόν και ο Ψακογιώργης εύχονται με την σειρά τους χρόνια πολλά!
041220102147.jpg

Ευχαριστουμε παρα πολυ!!! Ειναι κουκλακια!!! Πολλα κουνελοφιλακια στα ομορφα ζουζουνια σου!!!:D

302rnkw.jpg

Σημερα εβγαλα το μωρακι (την Τζενη) βολτα για πρωτη φορα! Προσπαθησα να την γνωρισω με τα αλλα κουνελακια, αλλα τα κουνελακια δεν την ηθελαν, εκτος ο Μισελ. :( Οι κουνελιτσες της ορμισαν 4 φορες :( (Και μεταξυ τους υπαρχει εχθρα:P) Οταν περνουν θεση επιθεσης εχουν πλακα:P Αλλα φυσικα δεν τα αφησα να ξακωθουν! Ο Μισελ ηταν ο μοναδικος που δεν τσακωθηκε με το μωρακι! Ειναι τοσο γλυκουλη οταν κανει βολτιτσες!!! Πολυ γλυκουλη ειναι οταν κανει τα αλματακια στον αερα!!!:inlove:

Ευχαριστω πολυ τωρα θα εχω στο νου μου να παρω δυο-τρια!!!!!!Ειναι πολυ γλυκουλια!Ειδικα τα μωρακια!!!!!!!!!!

Καρδουλες μου κουνελακια μου γλυκα!!!!! Δως τους πολλα πολλα φιλακια απο εμενα και πολλα ζουμπηγματακια!!!!!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back