Τα ζωάκια μου! (Μάθετε για εμάς!)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παντως πλακα πλακα και εγω οποτε δω κουνελι την Μαρια θυμαμαι :hehe::hehe::hehe:
To κακο ειναι οτι οποτε τα βλεπω ειναι σχεδον στοιβαγμενα το ενα πανω στο αλλο σε μια γυαλινη βιτρινα σε ενα αθλιο πετ σοπ :mad:
Άσε.... το είδα σε ένα ΑΘΛΙΟ PET SHOP, το πιο βρώμικο και αποκρουστικό pet shop που έχω δει... Πάντα είχα απορία ποιος ψωνίζει από κει... Χαμστεράκια να βόσκουν ελεύθερα, πουλάκια ψόφια σε κλουβιά, και , επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ βρώμικο...:/:
Και ναι... τα κουνελάκια στοιβαγμένα...:( Ούτε και γω ξέρω πόσα στο κάθε κλουβί....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρώτη φορά είδα αυτή την συζήτηση οπότε λίγο άσχετο το σχόλιο με τα τελευταία post αλλά ...

τι γλυκες που ειναι όλα τους!!! :clapup:
Ευχαριστουμε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε.... το είδα σε ένα ΑΘΛΙΟ PET SHOP, το πιο βρώμικο και αποκρουστικό pet shop που έχω δει... Πάντα είχα απορία ποιος ψωνίζει από κει... Χαμστεράκια να βόσκουν ελεύθερα, πουλάκια ψόφια σε κλουβιά, και , επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ βρώμικο...:/:
Και ναι... τα κουνελάκια στοιβαγμένα...:( Ούτε και γω ξέρω πόσα στο κάθε κλουβί....:(

Ασε χαλια η κατασταση με τα πετ σοπ:/:

Μαρακι sorry για τα off topic:P

Παντως πλακα πλακα και εγω οποτε δω κουνελι την Μαρια θυμαμαι :hehe::hehe::hehe:
To κακο ειναι οτι οποτε τα βλεπω ειναι σχεδον στοιβαγμενα το ενα πανω στο αλλο σε μια γυαλινη βιτρινα σε ενα αθλιο πετ σοπ :mad:

Ασε χαλια η κατασταση με τα πετ σοπ:/:

Μαρακι sorry για τα off topic:P

Ναι... Εχετε δικιο:/: Μερικα πετ σοπ ειναι χαλια. Υπααρχει ενα πετ σοπ στην περιοχη μου, που ειναι χαλια! Βρομικο, αρρωστα ζωακια και στοιβαγμενα. Τα ενυδρεια ειναι βρομικα και το νερο πρασινο.:mad: Τα κουνελακια ειναι πανω απο 20 σε ενα μικροκλουβι που ειναι για ενα κανονικα.

Δεν πειραζει για το off topic:P

Ναι... Εχετε δικιο:/: Μερικα πετ σοπ ειναι χαλια. Υπαρχει ενα πετ σοπ στην περιοχη μου, που ειναι χαλια! Βρομικο, αρρωστα ζωακια και στοιβαγμενα. Τα ενυδρεια ειναι βρομικα και το νερο πρασινο.:mad: Τα κουνελακια ειναι πανω απο 20 σε ενα μικροκλουβι που ειναι για ενα κανονικα.

Δεν πειραζει για το off topic:P

Μια φορα ειχα μπει σε ενα...τον περασμενο Μαιο πρεπει να ηταν...γιατι η αδελφη μου ηθελε ντε και καλα χρυσοψαρο...:P
Τα ψαρακια μπορω να πω πως φαινονταν οκ...τα ενυδρεια δηλαδη δεν ηταν βρωμικα...:hmm:
Επισης καθαρα ηταν και τα κλουβια που ειχαν κατι αραχνες και φιδια:cold:
Αλλα τα κλουβακια...οι "βιτρινες" που ειχαν μεσα γατακια , σκυλακια , και τα κουνελακια, χαμστερακια και ινδικα χοιριδια...δεν μπορω να πω πως ηταν και απο τα πιο περιποιημενα:/::/: αλλα δεν ηταν και τοσο αθλια...θελω να πω πως εχω δει και χειροτερα απο αυτα:/:
Ηταν η τελευταια φορα που μπηκα σε πετ σοπ! Απο τοτε οσο μπορω αποφευγω να περναω μεχρι και απ εξω:P

Εγω αναγκαστηκα ψωνιζω σε πετ σοπ, γιατι δεν βρισκω πετ σοπ που πουλαει μονο πραγματα κοντα:/: Αλλα αυτο το πετ σοπ τα εχει τα ζωακια πολυ καλα. Ουτε βρομικα, ουτε σε μικρους χωρους. Και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενη.
-------------------------------------------------------------
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους αρεσει να αγοραζουν φιδια και αραχνες για κατοικιδια...:hmm:

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους αρεσει να αγοραζουν φιδια και αραχνες για κατοικιδια...:hmm:

:hehe::hehe::hehe::hehe:
Τι να σου πω...ο καθενας με τα βιτσια του:P
Εγω παντως δεν υπαρχει περιπτωση να παρω ποτε κατι τετοιο:P
Εχω αραχνοφοβια και γινομαι Λουης οποτε βλεπω κανενα τετοιο ζωακι :lol:

:hehe::hehe::hehe::hehe:

Και εγω!:P

Μαράκι άβυσος η ψυχή του ανθρώπου!
Και εγώ πραγματικα απορώ ποιός ο λόγος να έχεις pet χωρίς πόδια ή χωρίς γούνα...
Μπλιαξξξξξξξξξξξξξξ
Πολλά γατοφιλούνια στα κουνελίνια σου κα ιτη Λούλου σου!

Μαράκι άβυσος η ψυχή του ανθρώπου!
Και εγώ πραγματικα απορώ ποιός ο λόγος να έχεις pet χωρίς πόδια ή χωρίς γούνα...
Μπλιαξξξξξξξξξξξξξξ
Πολλά γατοφιλούνια στα κουνελίνια σου κα ιτη Λούλου σου!
Ναι...:mpliaks:

Σε ευχαριστουν παρα πολυ και δινουν και αυτα πολλα κουνελοφιλακια στον γλυκουλη Παρη!!!:D

Ολα πανέμορφα αλλά ο Misel ... :jumpy:

Ο Αλεξ ειναι αρρωστουλης:( Εχει μια ιωση:( Μολις πριν μια ωρα γυρισα απο το κτηνιατρειο... :(

Εύχομαι όλα καλά:)

Ευχαριστουμε:)

Περαστικά :)

Ευχαριστουμε:)

Βρηκα τον μικρο μου σε version κουνελου :crazy:
6767734.jpg

χαχαχααχαχ..οντως...ο μπαμπακος ειναι ακριβως αυτος...σε κουνελι!!!!!:clapup:

Ο κούνελος όμως δεν έχει Τζωνυντεπομπαμπακίστικο μουσάκι... Το έχει λίγο πιο ξώφαλτσο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back