Τα ζωάκια μου! (Μάθετε για εμάς!)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τελικα δεν ειναι στο στομα, ειναι στο λαιμο και ειναι αρκετα μεγαλος.:(

Μου εδωσε μια αντιβιωση να του βαζω στο νερο για μια βδομαδα... Σε μια βδομαδα θα τον ξαναπαω για να τον δει παλι...

Ευχαριστουμε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαστε καλα:) Ο Αλεξ εφαγε το χαλι την ωρα της βολτας:P Ο Ντοναλτ ειναι λιγο καλυτερα:)

Πολλα φιλακια απο την κουνελοοικογενεια!:kissing::kissing:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλα φιλακια και σε εσας..:D

Ωχ! Πολλα φιλακια και περαστικα στο κουνελινο, να γινει γρηγορα καλα! :hug:

Εσενα σου τρωει το χαλι ο Αξεξ εμενα μου τρωει τα βιβλια ο Νταμπο :lol:

Πολλα φιλακια και σε εσας..:D
Ευχαριστουμε!:D
Ωχ! Πολλα φιλακια και περαστικα στο κουνελινο, να γινει γρηγορα καλα! :hug:

Εσενα σου τρωει το χαλι ο Αξεξ εμενα μου τρωει τα βιβλια ο Νταμπο :lol:
Ευχαριστουμε!:)

Ειχα κλεισει τον Αλεξ σε ενα δωματιο και αυτος εσκαβε το χαλι για να περασει. Νομιζε οτι ηταν χωμα:lol::lol:

Να ειναι παντα καλα ολα ζωακια σου!!!!!!!(βαζε φωτο του Μισελ:redface: ειναι γλυκας:D)

Να ειναι παντα καλα ολα ζωακια σου!!!!!!!(βαζε φωτο του Μισελ:redface: ειναι γλυκας:D)
Ευχαριστουμε! Θα προσπαθησω να ανεβασω!:)

Καλό μήνα!!!

Χθες,που ειχα Αγγλικα ιδιαιτερα αντι να της(της δασκαλας μου) βαλω ζαχαρη στον καφε της εβαλα αλατι...ακουγεται παλιο αλλα σε εμενα εποιασε και με το παραπανω!!!Ελπιζω τα ζωακια σου να ειχαν μια ωραια καλη πρωταπριλια!!!!!!!!Συγνωμη αν βγηκα λιγο off topic...
KAΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χτες πηγα για ψωνια!!! Πηρα μια παρα πολυ καλη τροφη για τα κουνελακια!:clapup:

Χθες,που ειχα Αγγλικα ιδιαιτερα αντι να της(της δασκαλας μου) βαλω ζαχαρη στον καφε της εβαλα αλατι...ακουγεται παλιο αλλα σε εμενα εποιασε και με το παραπανω!!!Ελπιζω τα ζωακια σου να ειχαν μια ωραια καλη πρωταπριλια!!!!!!!!Συγνωμη αν βγηκα λιγο off topic...
KAΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κανενα προβλημα για το οφφ!!! Καλο μηνα και σε εσενα!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ολους αρεσει η νεα τροφη, εκτος του Αλεξ!:( Ειναι πολυ παραξενος!:mad:

Πριν λιγο εφαγαν τα πρωινα λαχανικα τους (τα κουνελακια)!

Να εχετε μια καλη ημερα!

Ax!!!Αυτος ο Αλεξ...τσ!τσ!τσ!Ολα να ειναι στα μετρα του...Αλλη μια κουραστικη εβδομαδα ξεκιναει...δεν θελω...!!!!!!!!!!!

Τελικα τον λυπηθηκα και του εβαλα απο την αλλη τροφη.:/:

Ναι...:/: Αλλα εμεις την Τεταρτη παμε εκδρομη! 10 μερες μαθημα ακομα μεχρι τις διακοπες του Πασχα!:clapup:

Πριν λιγο τα ταισα με ξηρα τροφη! Εχουν μπει σε διαιτα:P Η Μπετυ ηταν πολυ χοντρη και τωρα αρχισε να αδυνατιζει!:clapup: Ολη μερα τρωνε λαχανικα και το απογευμα ξηρα τροφη!:D

Σημερα πηγα τον Donald στο γιατρο.

Εκανε αποστημα κατω απο το στομα του. :( Του εκανε παρακεντηση και του εβγαλε το πυον, αλλα εμεινε λιγο,γιατι δεν μπορουσε να του το βγαλει, επειδη ηταν κοντα στο λαιμο του... :/: Του εριξε και μια ενεση με αντιβιωση και μου ειπε να του δινω αντιβιωση στο νερο. Θα τον ξαναπαω σε 15 μερες να τον δει παλι. Αμα δεν του φυγει το λιγο πυον που εχει, αναγκαστηκα θα τον χειρουργησει... :/:
Σημερα μου ειπε οτι ειναι πιο επικινδυνο να του το αφησω απο 'τι να τον χειρουργησει...:/:
Τωρα του εδωσα καροτακι και μαρουλακι και τρωει!:)

να σου δώσω και το κουνέλι της θείας μου;:P (είμαι ο μόνος που δεν το θέλει στην οικογένεια. ακόμα και τα αδέλφια μου που με αγαπάνε πολύ το θέλουν...:mad:)

Περαστικά στον Donald!

Ναι, δωστο μου!:P Θα κανει παρεα και με τα δικα μου!:P

Ευχαριστουμε:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back