Τα ζώα μου΄-)

Nicolette

Νεοφερμένο μέλος

Η Nicolette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Εδω ειναι μερικες φωτο απο τα ερπετα που εχω προς το παρον και την γατα μου την καρδιτσιωτικη χεχε...φωτο απο το παπαγαλακι μου δε εχω ακομα,καθως ειναι καινουριος...πειτε μου γνωμες..

PA010258.jpg

αυτος ηταν ο αρσενικος,κουκλος εεεε?τωρα η θυληκια

και η γαταραααααααα η χωριατκιηηηηηη

σημειωση παιδια..
οι σαυρες ειναι λεοπαρντ γκεκο(leopard geckos)αλλιως λεγονται επισης cat gecko λογω του τροπου κινησης τους περπατηματος,ειναι αθορυβα σαν τις γατες και πονηρα σαν αυτες..
προερχονται απο Ασια,πακισταν αβγανισταν κτπ,ονομαστηκαν ετσι απο τους ντοπιους με μια αναζητηση στο google θα διαβασετε περισσοτερα...ελπιζω να μην σας κουρασα..

παιδια ΧΙΛΙΑ συγνωμη δε ξερω τι πηγε στραβα με τους κωδικους και μου εμφανιζει ολο την ιδια φωτο....εβαλα σωστα τον καθενα τωρα γιατι το εμφανισε ετσι δε ξερω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου!Όμορφη η γατούλα σου αλλά και τα geckos σου πολύ ωραία,από που τα πήρες?Εγώ από ερπετά είχα μόνο χελώνες και βατραχάκια (που τα μεγάλωσα από γυρίνους :P),αν και κάποια στιγμή θέλω να πάρω φίδι μόνο που δεν κατέληξα ακόμα στο είδος που θέλω συν που δεν υπάρχει μεγάλη επιλογή στα pet shops απ'ότι έχω δει.Τεσπά!Α και καλώς ήρθες στο mycat..! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σευχαριστω nemesis,να σου πω σοβαρα βλεπεις φωτο και απο τα γκεκο κ απο την γατα?εμενα μου εμφανιζει την ιδια φωτο 100 φορες κατι εγινε με το photobucket μου.....

Πριν έβλεπα links,τα πάτησα και τα είδα,τώρα βλέπω και εγώ μόνο την ίδια φώτο πόσες φορές..!

Αχ ελπιζω να κανει κατι ο admin γι αυτο..θελω να ανεβασω συννημενα αρχεια αλλα δε ηερω πως γινεται να ανεβασω πιο πολλα απο ενα..
λοιπον και να σου απαντησω...στην Αθηνα υπαρχουνε μονο 2 πετ που ειναι αποκλειστηκα για ερπετα/αμφιβα/εντομα/αρθροποδα..
απο εκει ειχα ερπετα παλιοτερα καλα μαγαζακια και με καλες τιμες και ζωα ομως τα συγκεκριμενα που εχω τωρα ειναι απο 2 ξεχωριστους εκτροφεις απο Ελλαδα...
χελωνες ειχα και εγω και βατραχια τροπικα..δες google red eye tree frogs and albino pacman toad..γενικα ειχα πολυ πραμα και ασχολουμαι απο πολ μικρη..και φιδια ειχα και γρηγορα θα ξανααποκτησω,,,,
οταν θελησεις να παρεις καινουριο φιδι πες μου,καθως υπαρχουνε φιδια για αρχαριους κτλπ κτλπ..

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ανέβασει photos σε κανένα thread ακόμα,οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σ'αυτό.Παίζει να υπάρχει σχετικό θέμα βέβαια.Α,δεν το ήξερα αυτό,φέτος ήρθα Αθήνα και δεν το έχω ψάξει.Ωραία πάντως,όταν αποφασίσω να πάρω φίδι,θα σε ρωτήσω να μου πεις τη γνώμη σου.

Οποτε θελεις,και παρεπιπτοντως ο γατος σου γλυκας.

Σ'ευχαριστώ!:) Θα πάρω τώρα και καινούρια γατούλα και θα παιδεύομαι και εγώ με τα συννημένα μου φαίνεται..!:P

Eγώ παλι αναρωτιέμαι γιατί φυλακίζετε άγρια και ''εξωτικά'' ζώα που έχουν ανάγκη άλλα περιβάλλοντα σε γυάλες και κλουβιά με υποκατάστατα του φυσικού περιβάλλοντος για δάπεδο,τροφές,φυτά κ ότι αλλο....???

Αγαπητη μου να σου απαντησω πανω σε αυτο....τα ερπετα και τα λοιπα εξωτικα ζωα δεν ειναι οπως τα σκυλια η τις γατες...απο την στιγμη που εκτρεφονται και γεννιουνται σε ''αιχμαλωσια''πιστεψε με ειναι απολυτα ευχαριστημενα με αυτα που τους παρεχονται,γι αυτο αι δεν υπαρχουνε θανατοι που να ωφειλονται σε δυστιχια και μιζερια των ζωων,αλλα μονο στην κακη φροντιδα των ιδιοκτητων...αντιθετως ομως οσες φορες εχει σημειωθει ιδιοκτητες να ελευθερωσουνε καποια ζωα η ζωα τετοια να ξεφυγουνε πεθαινουνε...
προσωπικα εγω εως τωρα παρεχω πολυ καλη και σωστη φροντιδα στα εξωτικα μου ζωα...επισης αν το γενικολογισω το θεμα..ολοι γνωριζουμε κατα βαθος οτι ΚΑΝΕΝΑ ζωο δεν ειναι για σπιτι,κλουβι,ενυδρειο η διαμερισμα..ουτε τα σκυλια,ουτε οι γατες,ουτε τα πουλια και τα ερπετα....:cool:

κανω μια προσπαθεια ακομα...:)

Συνημμένα

• P9200146.JPG
    P9200146.JPG
    130,2 KB · Εμφανίσεις: 55
  • P8030530.jpg
    P8030530.jpg
    220 KB · Εμφανίσεις: 49
  • P9020091.jpg
    P9020091.jpg
    313,7 KB · Εμφανίσεις: 56
πολυ ομορφα ζωακια!Εγω δεν εχω ερπετα αλλα 1 σκιουρακι.Ειναι ενα ζωακι εξωτικο νομιζω:) Γενικα εχω πολλα ζωακια.Το σπιτι το εχω κανει ζωολογικο κηπο:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back