Nicolette
Νεοφερμένο μέλος
αυτος ηταν ο αρσενικος,κουκλος εεεε?τωρα η θυληκια
και η γαταραααααααα η χωριατκιηηηηηη
σημειωση παιδια..
οι σαυρες ειναι λεοπαρντ γκεκο(leopard geckos)αλλιως λεγονται επισης cat gecko λογω του τροπου κινησης τους περπατηματος,ειναι αθορυβα σαν τις γατες και πονηρα σαν αυτες..
προερχονται απο Ασια,πακισταν αβγανισταν κτπ,ονομαστηκαν ετσι απο τους ντοπιους με μια αναζητηση στο google θα διαβασετε περισσοτερα...ελπιζω να μην σας κουρασα..
παιδια ΧΙΛΙΑ συγνωμη δε ξερω τι πηγε στραβα με τους κωδικους και μου εμφανιζει ολο την ιδια φωτο....εβαλα σωστα τον καθενα τωρα γιατι το εμφανισε ετσι δε ξερω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nemesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
),αν και κάποια στιγμή θέλω να πάρω φίδι μόνο που δεν κατέληξα ακόμα στο είδος που θέλω συν που δεν υπάρχει μεγάλη επιλογή στα pet shops απ'ότι έχω δει.Τεσπά!Α και καλώς ήρθες στο mycat..! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicolette
Νεοφερμένο μέλος
Nemesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nicolette
Νεοφερμένο μέλος
λοιπον και να σου απαντησω...στην Αθηνα υπαρχουνε μονο 2 πετ που ειναι αποκλειστηκα για ερπετα/αμφιβα/εντομα/αρθροποδα..
απο εκει ειχα ερπετα παλιοτερα καλα μαγαζακια και με καλες τιμες και ζωα ομως τα συγκεκριμενα που εχω τωρα ειναι απο 2 ξεχωριστους εκτροφεις απο Ελλαδα...
χελωνες ειχα και εγω και βατραχια τροπικα..δες google red eye tree frogs and albino pacman toad..γενικα ειχα πολυ πραμα και ασχολουμαι απο πολ μικρη..και φιδια ειχα και γρηγορα θα ξανααποκτησω,,,,
οταν θελησεις να παρεις καινουριο φιδι πες μου,καθως υπαρχουνε φιδια για αρχαριους κτλπ κτλπ..
Nemesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nicolette
Νεοφερμένο μέλος
Nemesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πάρω τώρα και καινούρια γατούλα και θα παιδεύομαι και εγώ με τα συννημένα μου φαίνεται..!
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Nicolette
Νεοφερμένο μέλος
προσωπικα εγω εως τωρα παρεχω πολυ καλη και σωστη φροντιδα στα εξωτικα μου ζωα...επισης αν το γενικολογισω το θεμα..ολοι γνωριζουμε κατα βαθος οτι ΚΑΝΕΝΑ ζωο δεν ειναι για σπιτι,κλουβι,ενυδρειο η διαμερισμα..ουτε τα σκυλια,ουτε οι γατες,ουτε τα πουλια και τα ερπετα....

Nicolette
Νεοφερμένο μέλος
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικα εχω πολλα ζωακια.Το σπιτι το εχω κανει ζωολογικο κηπο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool