Τα καταφέραμε!

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ο κος Τραιανος καθηγητης πανεπιστημιου καi γυναικολόγος, δεν εχει κανενα προβλημα να γραψει υπερ των γατων στο φυλλαδιο μας.. αντε παω καi για δευτερο γυναικολογο τωρα!!! Mετα παιδια θελω ο καθενας να το δωσει σε οσους περισσοτερους γινεται και γυναικολογους και απλους ανθρωπους και παιδιατρους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο βρε Yiasmin!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ αφού έγινε η αρχή όλο και κάτι ακόμα μπορεί να γίνει θα ρωτήσω και μία φίλη μου παθολόγο εαν μπορεί να κάνει κάτι. Πες μου όμως τι πρέπει ακίβώς. επίσης η συγκεκριμένη γιάτρος είναι και αθληατρος στην ομοσπονδία Τ.Κ.W.D Βερείου Ελλάδος. Νομίζω πως ίσως να βοηθούσε. Πες μου τι αλλο πρέπει να γίνει όταν λες για απλούς ανθρώπους;

:up::up::up:

Να πω μονο οτι ο χώρος στο φυλλάδιο δεν είναι πολύς! Ηδη με το υπαρχον κειμενο ειναι στριμωγμένο. Θα πρότεινα οι γυναικολογοι να συμφωνήσουν σε μια κοινή παραγραφούλα που θα την υπογράψουν και οι 2 με το όνομα τους. Επίσης δες Γιασμιν το τελευταιο κείμενο του παρασιτολογου που σου είχα στείλει πριν λιγο καιρο. Αναφέρεται και στις εγκύους. Μπορουν απλα οι γυναικολογοι αν τους καλύπτει να βάλουν και το ονομα τους στους δημιουργούς του φυλλαδίου και να μην γίνει ξεχωριστή παράγραφος.

Όπως κι αν εχει πρέπει να δουν το κείμενο πριν γράψουν, να μην ειναι κατι άσχετο το δικο τους.

Drusilia μου μιας και αλλο θα κανουμε για εκει αλλο για εδω εγω για τον αργο θα δω απευθειςας με τον Χαραλαμπιδη αλλη μια φορα το κειμενο και με μια κτηνιαρο εξισου και ισως το κανω τετραφυλλο . Εινα πολυ σημαντικο να μιλανε επιστημονες με δικα τους λογια κι ας γινει και πιο μεγαλο . θα συνενοηθω με την βεατρις εαν θελεις το κανετε κι εκει τετραφυλλο η θα μικρυνουμε τα γραμματα κατι θα βρω για να χωρεσουν ολα παντως οι γυναικολογοι δεν θα δωσουν τη πρεπουσα σημασια παρα μονο αν μιλανε γυναικολογοι δυστυχως ο Χαραλαμπιδης καθε φορα που μιλαει παντα οι αλλοι των αλλων επιστημωων του επιυτιθονται κι εχει πολυ κουραγιο ο ανθρωπος αλλα ειναι απαραιτητο να φτιαχτει κατι που δεν θα αφηνει περιθωρια για αμφισβητηση του στυλ: "το λεει ο ταδε δεν το λεει γυναικολογος αρα εσεις τιο κανετε για να προωθησετε τα ζωα σας"

Ναι, για αυτο σου ειπα να βάλουν την υπογραφή τους στο κείμενο. Θα τους βολέψει και αυτους παρα να κάτσουν να γράψουν τα ίδια πράγματα. Γιατι στην ουσια τι καινουριο θα πουν "Μην φοβάστε, οι γάτες δεν επιρρεαζουν τις εγκυους, κλπ;" το λέει μεσα το κειμενο. Και αυτους θα διευκολύνεις! Επιπλεον, σε ενα τέτοιου τύπου φυλλάδιο καλο ειναι να υπάρχει μια συνοχη και να μην ειναι κολαζ κειμένων που στην ουσια λενε τα ίδια πράγματα. θα ειναι άσχημο και για αυτον που το διαβάζει.
Και απλα, στους συγγραφεις του φυλλαδιου θα μπουν τα ονοματά τους.
Το να το κανεις τετραφυλλο, ΟΚ, μετα ομως αυξάνουν τα έξοδα στην εκτύπωση και δεν μπορει ο καθένας να το διανείμει. Και αν μικρύνεις τα γράμματα κι αλλο δεν θα διαβάζεται. Ηδη το κείμενο, με ενα μονο μικρο διάγραμμα πιανει 4 στήλες...

Για τι πράγμα λέτε; Για το τοξόπλασμα μήπως;
Θα μπορούσε να γράψουν όλοι, αλλά ο καθένας από λίγα και όλα μαζί να είναι το ένα συμπλήρωμα του άλλου. Κι αν είναι αρκετοί και δεν μπορεί να μοιραστεί το κείμενο σε όλους, (για να μην γράψει ο καθένας από μια φράση) θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το ΄΄Επίσης συμφωνούν (ή υποστηρίζουν) οι τάδε ότι…κλπ κλπ κλπ

Μαλλον θα κανουμε δυο θα τα πουμε καλυτερα στο τηλ γιατι οι γυναικολογοι δεν θα δεχτουν να υπογραψουν κειμενο παρασιτολογου

Απλα εμεις σαν οργανωση εχουμε δωρεαν τυπογραφο γι αυτο εχω τη δυνατιοοτυητα για κατι καλο και πληρες ενω ειναι αλλες οι αναγκες εκει γι αυτο σου ειπα να απευθυνθεια σε σωματειο εκει για να βγει κατι παρομοιο κι εκει κα να εχει και την υποστηριξη του σωματειου αντι να γινει ασπρομαυρο απο ιδιωτες με απλη αναφορα συμφωνιας εχει αλλη ισχυ να βλεπεις τι λεει ο καθε επιστημονας. Χρειαζεται απλοτητα και σαφηνεια και να εμπλεκεται ο αναγνωστης

Ε, ναι βρε Γιασμιν, αμα εχετε τσάμπα τυπογράφο ειναι αλλιως το πράγματα προφανώς!
Εγώ έλεγα να ξεκινήσω να στέλνω μαιλ σε ολους τους συλλογους με προσχέδιο του φυλλαδίου ώστε να μου πουν σχολια, αν δίνουν λεφτά για εκτύπωση κλπ. Αλλά περιμένω απο εσένα το κομμάτι απο τους γυναικολόγους.

Το πρόβλημα με τους καθηγητές, απο την δικια μου εμπειρια, ειναι οτι ειναι τοσο πολυάσχολοι που δύσκολα θα κάτσουν να ασχοληθουν με κάτι τέτοιο. Έτσι κι αλλιώς θα ήταν καλο να τους δείξεις το υπάρχον υλικο να ξέρουν και σε τι πλαίσια θα κινηθούν και να κάνουν και σχόλια. Μπορει και να κρίνουν οτι τους καλύπτει και να μην έχουν να προσθέσουν κάτι.

Μην ανυσυχεις Drusilia μου δεν εχεις καταλαβει ακομη με τι διαβολο επικοινωνιας εχεις να κανεις σε πληροφορω οτι εχουν δεχτει δυο καθηγητες σημερα να γραψουν απο μια παραγραφουλα συμπηρωμαικη με το κειμενο και εξασφαλισα ο ενας να μιλησει και στα ζωοφιλικα σεμιναρια μας που θα αρχισουν απο Φλεβαρη εδω.

Να σε στειλω συστημενη στο σωματειο το μεγαλο την GAWF?? Θα μιλησω στην προεδρο για τα φυλλαδια κι αυτοι εχ9ουν ευκολιες για τυπωμα και κανουν καταπληκτικη δουλεια και θα εχει μεγαλη εγκυροτητα. Την λενε καρολ θα της μιλησω δευτερα και θα σου πω να την παρεις μετα κι εσυ για να κλεισετε ραντεβου να της τα δειξες απο κοντα, θα της τα στειλω κι εγω με εμαιλ ετσι ωστε να δουμε μηπως μπορουνε να τα τυπωσουν αυτοι κι εσυ να οργανωσεις το μοιρασμα.

Ας πειμενουμε καμια βδομαδα ακομα να γραψουν κι αυτοι και το κανουμε απταιστο

Ωραια, καλή φάση ακούγεται αυτο που λες με την κοπέλα αυτη, οταν εχεις νεα πες μου.

Αλλα το ξαναλέω, στους γυναικολογους δείξε το υπάρχον κείμενο ώστε αυτο που θα γράψουν να έχει συνοχη, να μπορει να κολλήσει, να μην επαναλαμβάνουμε τα ιδια πράγματα και να ειναι μικρό απο άποψη μεγέθους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back