yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Όπως κι αν εχει πρέπει να δουν το κείμενο πριν γράψουν, να μην ειναι κατι άσχετο το δικο τους.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Και απλα, στους συγγραφεις του φυλλαδιου θα μπουν τα ονοματά τους.
Το να το κανεις τετραφυλλο, ΟΚ, μετα ομως αυξάνουν τα έξοδα στην εκτύπωση και δεν μπορει ο καθένας να το διανείμει. Και αν μικρύνεις τα γράμματα κι αλλο δεν θα διαβάζεται. Ηδη το κείμενο, με ενα μονο μικρο διάγραμμα πιανει 4 στήλες...
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα μπορούσε να γράψουν όλοι, αλλά ο καθένας από λίγα και όλα μαζί να είναι το ένα συμπλήρωμα του άλλου. Κι αν είναι αρκετοί και δεν μπορεί να μοιραστεί το κείμενο σε όλους, (για να μην γράψει ο καθένας από μια φράση) θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το ΄΄Επίσης συμφωνούν (ή υποστηρίζουν) οι τάδε ότι…κλπ κλπ κλπ
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Απλα εμεις σαν οργανωση εχουμε δωρεαν τυπογραφο γι αυτο εχω τη δυνατιοοτυητα για κατι καλο και πληρες ενω ειναι αλλες οι αναγκες εκει γι αυτο σου ειπα να απευθυνθεια σε σωματειο εκει για να βγει κατι παρομοιο κι εκει κα να εχει και την υποστηριξη του σωματειου αντι να γινει ασπρομαυρο απο ιδιωτες με απλη αναφορα συμφωνιας εχει αλλη ισχυ να βλεπεις τι λεει ο καθε επιστημονας. Χρειαζεται απλοτητα και σαφηνεια και να εμπλεκεται ο αναγνωστης
drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ έλεγα να ξεκινήσω να στέλνω μαιλ σε ολους τους συλλογους με προσχέδιο του φυλλαδίου ώστε να μου πουν σχολια, αν δίνουν λεφτά για εκτύπωση κλπ. Αλλά περιμένω απο εσένα το κομμάτι απο τους γυναικολόγους.
Το πρόβλημα με τους καθηγητές, απο την δικια μου εμπειρια, ειναι οτι ειναι τοσο πολυάσχολοι που δύσκολα θα κάτσουν να ασχοληθουν με κάτι τέτοιο. Έτσι κι αλλιώς θα ήταν καλο να τους δείξεις το υπάρχον υλικο να ξέρουν και σε τι πλαίσια θα κινηθούν και να κάνουν και σχόλια. Μπορει και να κρίνουν οτι τους καλύπτει και να μην έχουν να προσθέσουν κάτι.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Να σε στειλω συστημενη στο σωματειο το μεγαλο την GAWF?? Θα μιλησω στην προεδρο για τα φυλλαδια κι αυτοι εχ9ουν ευκολιες για τυπωμα και κανουν καταπληκτικη δουλεια και θα εχει μεγαλη εγκυροτητα. Την λενε καρολ θα της μιλησω δευτερα και θα σου πω να την παρεις μετα κι εσυ για να κλεισετε ραντεβου να της τα δειξες απο κοντα, θα της τα στειλω κι εγω με εμαιλ ετσι ωστε να δουμε μηπως μπορουνε να τα τυπωσουν αυτοι κι εσυ να οργανωσεις το μοιρασμα.
Ας πειμενουμε καμια βδομαδα ακομα να γραψουν κι αυτοι και το κανουμε απταιστο
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλα το ξαναλέω, στους γυναικολογους δείξε το υπάρχον κείμενο ώστε αυτο που θα γράψουν να έχει συνοχη, να μπορει να κολλήσει, να μην επαναλαμβάνουμε τα ιδια πράγματα και να ειναι μικρό απο άποψη μεγέθους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool