Τα λόγια του γάτου προς τους ''ανθρώπους"

Σαφεστατα συμφωνω σου ειπα δεν το ειπα για τον συγκεκριμενο δεν ξερω για τι και ποιον λεμε αλλωστε, ισως να εχεις και δικιο αλλα εγω δεν το βαζω ευκολα κατω σ' αυτα παντως σιγοουρα κανεις δεν χανει να προσπαθει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι βεβαια...αλλα καποιες φορες στην προσπαθεια μας να κανουμε κατι καλο μπορει να φερουμε τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα..το ξερω πως ακουγομαι απαισιοδοξη,αλλα σε αυτην την συγκεκριενη περιπτωση,πιστεψε με δεν παιρνει πολυ χωσιμο..θα καταλαβεις τι σου λεω..το μονο καλο σε αυτην τη φαση ειναι οτι ο μικρος τελικα δικαιωθηκε για την μαχη που εδωσε να κρατηθει στην ζωη και τωρα ειναι καλα...και συγκεκριμενα αυτη τη στιγμη που γραφω κοιμαται στην αγκαλια μου:baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικα και μπορει να γινει κατι, εμεις που ειμαστε πολυκατοικια τον αυγουστο που φευγουμε ( 2 ειμαστε οι φιλοζωοι οι αλλοι σκασιλα τους) λεμε σ'εναν αθρωπο η σε καμμια καθαριστρια η σε κανενα γειτονα κι αφηνουμε τροφες..
Το οτι δεν τα εχει στειρωσει αλλα απλα τα ταιζει ειναι ενδεικτικο του ποσο ενδιαφερεται... δεν ειπαμε να τα παρει, ουτε κι εσυ φυσικα αν και θα το ηθελες, αλλα εστω να ελεγε σε ενα σωματειο, σε εναν γειτονα και να αφηνε τροφη... τι δηλαδη ? Οσο ειναι αυτος εκει θα ζουνε και μετα αστα να πανε?? Τι λογικη ειναι αυτη? Ξερω κι αλλους που λειπουν κι αγγαρευουνε καποιον γνωστο μια φορα τη βδομαδα να πηγαινει δυο κουβαδες εναν τροφες κι εναν νερο το καλοκαιρι κα μαλιστα σε κεντρικο σημειο της πολης... :hmm:τωρα που τοξαναειδα νομιζω πως τον αδικουμε αυτον..και ισως αποτρεπουμε και αλλους απο το να δωσουν εστω και λιγο φαγητο σε αδεσποτα με το φοβο οτι θα κατηγορηθουν και απο πανω αν δεν τα πανε και για στειρωση..καταλαβαινω την αγαναχτηση σου οταν βλεπεις τετοια βιντεο,αλλα εγω προσωπικα δεν μπορω να ριξω καμμια ευθυνη σε καποιον που ταιζει καθημερινα[και κρθφα σχεδον]πανω απο 10 γατες,που βγαζει βολτα κ ταιζει τα 2 σκυλια του παππου που πεθανε,μιας και η κορη του τα χει κλεισμενα σε ενασπιτι ,α,και της αφηνει και σκυλοτροφες,που πηγε για κουρεμα-αποπαρασιτωση κοψιμο νυχια κ.α το ενα απο τα 2 και εσκασε 70 ευρω απο την τσεπη του,..και παρα πολλα αλλα που θα σου πω...πιστεψε με κανεις απο οσους εχουν προσβαση στην αυλη δεν προκειτε να κανει το παραμικρο για τις γατες..

Εαν κανει ολα αυτα πιθανως να ειναι συνεργασιμος με λιγη ενημερωση .. θα τα πουμε

Εαν κανει ολα αυτα πιθανως να ειναι συνεργασιμος με λιγη ενημερωση .. θα τα πουμε
:|τα λεω ολα αυτα απλα γιατι δεν μου αρεσει να αφηνουμε εστω και υποψια κατηγοριας προς το ατομο του,οσο για την ενημερωση που λες ειναι δικαιωμα του καθενα να την εχει οπως και απο οπου νομιζει εκεινος..δεν μπορω εγω να τον φερω προ τετελεσμενου και να του πω ''ελα αυριο,η ερχονται αυριο να σου μιλησουν''..αν δεν θελει ο ιδιος,δεν μπορω απλα να σας φερω σε επαφη..το μονο που μπορω και θα κανω ειναι να του μεταφερω οσα μου πεις;)

ναι μονο που αν μπορουσε να μας μιλησει θα μας ελεγε οτι εγραψα πριν -το θεμα ειναι ναι δουν και αλλοι την καταντια των αδεσποτων και να κανουν κατι...και δεν μιλαω μονο για φιλοξενειες η φροντιδα.1-2-10 ευρω το χρονο σε μια φιλοζωικη--λιγο φαι απο αυτο που πεταμε και ενα κουπακι νερο--η εστω να τους αφησουμε το δικαιωμα της ζωης και να σταματησουν επιτελους νασ υπαρχουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που τα σκοτωνουν με τις φολες τους:mad:
Μηπως κι εμεις επρεπε να παμε με τη σακουλα και να την φερουμε στα μουτρα καποιου που ενω μπορει και εχει υπευθυνη θεση δεν κανει τιποτα για τα αδεσποτα?Αλλα σεβομαι,εστω και το νεκρο ζωο...Αυτες τις μερες διαβαζοντας τοσα [εδω]για φολες-κακοποιησεις κτλ και βλεποντας ξανα τα βιντεο που ανεβασα με πιανει κρισηηηηηηηηηηηηηηηηηη:mad:

Συγκινητικό... Μακάρι να είχαμε ένα ραβδάκι να μην υπήρχαν τέτοιες ιστορίες....
μακαρι χριστινα μου να μην υπηρχαν τετοιες ιστοριες,αλλα παλι σημερα εμαθα για παρατημενα κουταβακια λιγων ημερων[σκυλακια]ευτυχως τα μαζεψε μια κυρια που εχει αυλη και τα ταιζει με μπιμπερο..τωρα η σκυλιτσα λιγο δυσκολο να τα εγκατεληψε,,η καποια φολα θα επεσε η κανας οδηγος θα την χτυπησε

Δεν μπόρεσα να δω να βίντεο αλλά καλύτερα γιατί δεν θα άντεχα. Ο γατούλης σου πάντως είναι ολόιδιος με τον μπουμπίνο μου που τον βρήκα άθλιο πεταμένο και δέκα ημερών με κλειστά μάτια. Σκέψου ότι τον τάιζα με σταγονόμετρο και μετά από μερικές μέρες άρχισε το μπιμπερό. Αυτοί που δεν συγκινούνται με τον πόνο ενός ζώου δεν αξίζουν να λέγονται άνθρωποι γιατί στην ουσία δεν έχουν αισθήματα... Ανθρωπος χωρίς αισθήματα = Νεκρός

Δεν μπόρεσα να δω να βίντεο αλλά καλύτερα γιατί δεν θα άντεχα. Ο γατούλης σου πάντως είναι ολόιδιος με τον μπουμπίνο μου που τον βρήκα άθλιο πεταμένο και δέκα ημερών με κλειστά μάτια. Σκέψου ότι τον τάιζα με σταγονόμετρο και μετά από μερικές μέρες άρχισε το μπιμπερό. Αυτοί που δεν συγκινούνται με τον πόνο ενός ζώου δεν αξίζουν να λέγονται άνθρωποι γιατί στην ουσία δεν έχουν αισθήματα... Ανθρωπος χωρίς αισθήματα = Νεκρός
μολις κανεις κλικ στην διευθυνση που εχω σε παει σε μια σελιδα.κατω κατω δεξια πατας το free,μετα αν δεις σου βγαζει εναν κωδικο και τον αντιγραφεις οπως ακριβως το βλεπεις εκει που λεει here και στο διχνει..το μονο θεμα ειναι οτι για να δεις τα επομενα πρεπει να βγεις απο εκει για λιγα λεπτα -σου λεει για ποσα..για καθε βιντεο κανεις το ιδιο __________________

μακαρι χριστινα μου να μην υπηρχαν τετοιες ιστοριες,αλλα παλι σημερα εμαθα για παρατημενα κουταβακια λιγων ημερων[σκυλακια]ευτυχως τα μαζεψε μια κυρια που εχει αυλη και τα ταιζει με μπιμπερο..τωρα η σκυλιτσα λιγο δυσκολο να τα εγκατεληψε,,η καποια φολα θα επεσε η κανας οδηγος θα την χτυπησε
Τελικα τα κουταβακια τα μεγαλωσε μια κυρια με το μπιμπερο...7 στον αριθμο..δεν μπορεσαν να δωθουν σε σπιτι-..τα αφησε απο οτι μου ειπε σε ενα χωρο με πολυ πρασινο και δεντρα εδω στην Ευκαρπια..Δεν ειναι οτι καλυτερο--αλλα τελικα εζησαν..τωρα απο εδω και περα δεν γνωριζω

:( Τι να γίνει, τα σκυλια ειναι δύσκολη περίπττωση και 7 κιολας... Ας έχουν καλή τύχη, ακομα και στο δρόμο τα καημένα.

ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ https://rapidshare.com/files/54931246/katantia_____1_.avi.html

https://rapidshare.com/files/54932597/katantia___.3gp.html
https://rapidshare.com/files/54933875/gatos_koyti.avi.html

,,θα ηθελα να σας πω την ιστορια μου,σε καποιους θα φανει συγκινητικη και σε αλλους αδιαφορη,ισως και καποιοι να γελασουν κιολας,//ειμαι ο γατος που διχνει το ενα βιντεο στο ξεκινημα του.καθομουν μονος,αρρωστος και πεινασμενος σε μια πετρα και δεν μπορουσα καλα καλα να κρατησω ορθιο το κεφαλι μου απο την αδυναμια.διπλα μου γυρνουσαν τα αδερφια μου.ερειπια απο την ασιτια,ενα προς ενα εγκατελειπαν την μαχη για την ζωη..εγω ομως ηθελα να ζησω και δεν το εβαζα κατω.τριγυρνουσα για πανω απο 25 μερες,για να βρω λιγο νερο,λιγο φαγητο,ενα καταφυγιο..αλλες φορες στην προσπαθεια μου αυτη,ερχομουν αντιμετωπος με αλλες μεγαλυτερες γατες,που για να εξασφαλισουν την τροφη τους με χτυπουσαν .ελυωνα μερα με την μερα,σερνομουν σχεδον τυφλος απο την ασθενεια μου,αλλα επρεπε να ζησω ..απο τα τριγυρω σπιτια πολλοι εβλεπαν την καταντια μας,αλλα κανεις δεν εκανε κατι..ακομα και τα αποφαγια τους δεν μπα<ιναν στον κοπο να μας δωσουν.ΓΙΑΤΙ?/τι σας εχουμε κανει,τι κακο προκαλουμε στους ανθρωπους και καποιοι μας θεωρουν παρασιτα..μας χτυπατε,μας διωχνετε,μας σκοτωνετε η αδιαφορειτε..καποιοι λετε οτι σας βρωμιζουμε και δημιουργουμε προβληματα.εσεις το λετε αυτο πουμολυνετε καθε τι ομορφο υπαρχει γυρω σας-θαλασσες-βουνα..καιτε δαση ,σκορπατε την καταστροφη..αδιαφορειτε για τις συνεπειες ολων αυτων βεβαια.ναι μονο που η φυση που εσεις δεν σεβεστε ανηκει σε ολους μας οχι μονο σε εσας//αλλοι παλι μας κατηγορουν για αγριοτητα και επιθεσεις,εμεις απλα προστατευομαστε απο τις δικες σας κτηνωδιες..αν γνωριζαμε την αγαπη θα αλλαζαμε,οπως και εγω που υπηρξα αγριμι μεχρι την στιγμη που καποιος με κρατησε με αγαπη και με φροντισε--εσεις ολοι που μας κατηγορειτε βλεπετε τι γινεται γυρω σας?/χτυπιεστε-σκοτωνεστε-κανετε πολεμους.. μας κατηγορειτε απλα γιατιΥΠΑΡΧΟΥΜΕ..ομως δεν βοηθατε ολοι για να μειωθει οαριθμος μας με στειρωσεις,ουτε σε εμας αρεσει να γεννιομαστε και να πεθαινουμε στον δρομο και να βρισκομαστε σε διαρκη αγωνα για την επιβιωση..καντε κατι..βοηθειστε μας,οσο μπορει ο καθενας σας με οποιο τροπο νομιζετε,,η εστω αφηστε μας να ζησουμε με αξιοπρεπεια διχως κακοποιησεις καο φονους,,δεν ειμαστε απο ξυλο--ποναμε--πειναμεᾱισθανομαστε--υποφερουμε..ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ..μη το ξεχνατε-//με τα χρηματα που δινουν καποιοι για να μας ξεκανουν με τον χειροτερο και αισχρο τροπο τις ΄΄φολες΄΄θα μπορουσαν να γινονται στειρωσεις που ειναι ενας πολυ αποτελεσματικος τροπος μειωσης των αδεσποτων..κι ομως καποιοι συνεχιζουν να μας εκτελουν με τα φαρμακια τους,,πως μπορειτε να μας το κανετε αυτο?/απλα και μονο γιατι δεν σας ευχαριστει η παρουσια μας μας καταδικαζετε σε αργο και βασανιστικο θανατο?/δεν μας αξιζει τετοιο φρικτο τελος..σε κανεναν δεν αξιζει..ποια ενστικτα σας οδηγουν σε αυτην την πραξη?/μηπως απλα καποιοι ικανοποιειτε την αναγκη σας για επιβεβαιωση της ''ανωτεροτητας΄΄σας" απεναντι σε ανυμπορα πλασματα?/ποιος σας δινει ομως αυτο το δικαιωμα/?η πιστευετε οτι εχετε δικαωμα να αλλαξετε καθετι που απλα δεν σας αρεσει γυρω σας..παρεμβαση στη φυση σας λεει κατι...οι συνεπειες της ομως ηδη αρχισαν να φαινονται..σε αντιθεση με εμας η φυση εχει την δυναμη να παρει την εκδικηση της..κι ομως μπορουμε να συμβιωσουμε αρμονικα σε αυτον τον πλανητη,αν φυσικα εξακολουθει να υπαρχει μετα απο λιγα χρονια εξαιτιας των δικων σαςε παρεμβασεων..δειτε το λοιπον,δεν ειμαστε εμεις αυτοι που σας μολυνουμε και σας πειραζουμε..εσεις μολυνετε και κατασρεφετε τα παντα γυρω σας-την ιδια σας την ζωη-την ζωη ολων μας

τι ωραιο που θα ηταν ενα διαφημιστικο στην τηλεοραση και να μιλαει ενα γατακι με γλυκια φωνουλα και να αναφερει ολα τα παραπανω.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΣΤ

τι ωραιο που θα ηταν ενα διαφημιστικο στην τηλεοραση και να μιλαει ενα γατακι με γλυκια φωνουλα και να αναφερει ολα τα παραπανω.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΣΤ
Μακαρι να ηταν εφικτο μηπως και ανοιγε τα ματια ορισμενων,ολη αυτη η ιστορια...αλλα μαλλον δεν ειναι..τουλαχιστον εδω που ζουμε:/:

Μακαρι βρε kostasss..παντως πολυ καλο το εκανες το βιντεακι..

πολυ καλη πρωτοβουλια κωστα , να φτιαξεις κι αλλα. το προωθησα

Μακαρι να βγαινουν παραεξω κι αλλες αληθινες ιστοριες που δεν εχουν μονο ασχημη καταληξη.Σε αυτη την ιστορια εχουμε 2 θεματα..Το ενα ειναι η αδιαφορια και η σκληροτητα ορισμενων ανθρωπων και το αλλο ομως ειναι η διασωση του γατου με πολυ κοπο βεβαια..Η ελπιδα ομως πεθαινει τελευταια κι αυτος ο καημενουλης ηθελε να ζησει και ευτυχως του δοθηκε αυτη η ευκαιρια..Οπως πρεπει να δινεται και σε αλλους τετραποδους φιλους μας,οσο δυσκολη περιπτωση κι αν ειναι.Δεν πρεπει να το βαζουμε κατω,παντα υπαρχει η πιθανοτητα για τετοια μικρα θαυματα..

Ήταν πολύ ωραίο το βιντεάκι!!! Πολύ συγκινητικό!:(

το videaki παει πολυ καλα σε 4 ημερες 345 εμφανισεις... ευχομαι πολυ συντομα να φτασει τις 20,000 :)

επειδη ομως δεν ειναι μονο οι φιλοι μας τα ζωακια που επιβαλεται να βοηθηθουν απο ολους μας αν ειμαστε ανθρωποι ,οριστε και ενα βιντεακι με την αδικια του κοσμου μας...

https://www.youtube.com/watch?v=lxai8y_Zte0

Το έστειλα κι εγώ στο myspace, μήπως και το δει κανείς!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back