Τα μαλλιά μας πέφτουν

Θαναση μου, η κτηνιατρος η συγκεκριμενη, ειναι εξαιρετικη, και βοηθαει τις φιλοζωικες και πολλες φορες δεν περνει λεφτα ή κανει μεγαλες εκπτωσεις. Μιλαει καλα.Η κοπελα δεν μου ειπε να τα κουρεψω!
εγω την ρωτησα απο περιεργεια για να μαθω τι γινεται με τα κουρεματα και μου ειπε οτι γινεται και οτι ετσι τα κουρευουν. Συγκεκριμενα προχθες, μετα την συζητηση μας εδω ξαναμιλησα μαζι της και την ρωτησα για την ναρκωση και μου ειπε οτι η καλυτερη, λυση και για τα γατια και για μας ειναι το χτενισμα.

Ειχα ακουσει μια κοπελα που ελεγε οτι κουρευει την γατα της και ειναι τελεια η γατα της και κατι τετοια...και μου εκανε εντυπωση.

Εγω τα λυπαμαι να τα ναρκωσω και να τα ξεγυμνωσω.
Δεν το κανω, καταλαβα τι παιζει...Ειναι αφυσικο.

Για τα μακρυτριχα δεν ξερω τι γινεται...η Γιασμιν ξερει καλυτερα.

Παντως αρχισαν να μην παφτουν τοσο πολυ, αυτη τη βδομαδα.

Θαναση τι γατακια ειχες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θαναση τι γατακια ειχες;
Θα δεις κάποια αν πατήσεις την κόκκινη φράση της υπογραφής μου.
Κι όσο ήθελα να τα φωτογραφίζω συνέχεια, άλλο τόσο δεν είχα μηχανή τότε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θανάση μήπως τώρα που έχεις μηχανή να ξαναπάρεις υπό την προστασία σου κάποια?

Τί μηχανή χρησιμοποιείς? εβαλες καθολου φωτοσοπ?

Έχω μία γάτα περσική που έχει πολύ άσχημο τρίχωμα και δεν κάθεται και να την χτενίσεις οπότε γίνεται σαν φλοκάτη και μία φορά τον χρόνο αναγκαστικά την κουρεύω στον κτηνίατρο αλλά χωρίς νάρκωση (είναι 15 χρονών). Δεν είναι το πιο ωραίο θέαμα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση γιατί όταν μπλεχθούν πολύ τα μαλλιά της την ενοχλούν στην κίνηση και δεν μπορεί ούτε να περπατήσει. Γίνεται κακάσχημη και δεν θα την κούρευα ποτέ μόνο γιατί μαδάει.

Τα μαλλια μας πεφτουν

Έχω μία γάτα περσική που έχει πολύ άσχημο τρίχωμα και δεν κάθεται και να την χτενίσεις οπότε γίνεται σαν φλοκάτη και μία φορά τον χρόνο αναγκαστικά την κουρεύω στον κτηνίατρο αλλά χωρίς νάρκωση (είναι 15 χρονών). Δεν είναι το πιο ωραίο θέαμα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση γιατί όταν μπλεχθούν πολύ τα μαλλιά της την ενοχλούν στην κίνηση και δεν μπορεί ούτε να περπατήσει. Γίνεται κακάσχημη και δεν θα την κούρευα ποτέ μόνο γιατί μαδάει.

Τί μηχανή χρησιμοποιείς? εβαλες καθολου φωτοσοπ?
Όταν απέκτησα ψηφιακή είχαν χαθεί τα περισσότερα από δηλητηριάσεις ή ποιος ξέρει με τι άλλο τρόπο….Επίσης άλλαξαν κάποια πράγματα κι έφυγα από το χωριό, και πήγαινα μια φορά την εβδομάδα. Φωτογράφισα όσο πρόλαβα τα δυο που είχαν απομείνει μέχρι που χάθηκαν κι αυτά, ο δε άσπρος γατούλης δεν ήταν δικός μου αλλά γείτονας που μ επισκέπτονταν τακτικά στο νέο μου σπίτι στην Ορεστιάδα.
Πριν την ψηφιακή είχα μια μάρκας practika χειροκίνητη, με την οποία δεν μπορούσα να τραβήξω γρήγορα, γι αυτό δεν μπορούσα να βγάλω πολλές φωτο, πιο μπροστά δε, δεν είχα καθόλου.
Σ αυτές που έχω στο άλμπουμ, έκανα επεξεργασία στην Copyof0006 και ελαφρώς φλουτάρισα το φόντο στην DSC00455
Τώρα δεν μπορώ να έχω γάτες και ο ένας λόγος είναι ότι είμαι μόνος, και το πού θα είμαι ΄΄αύριο΄΄ είναι άγνωστο.

Οι παλιές εποχές δεν θα ξανάρθουν

Τα μαλλια μας πεφτουν

Και τα δικά μουυυυ:mad::lol:

:blink: :lol: :lol: :lol: :lol: :up: :up:

Και τα δικά μουυυυ:mad::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μα μήπως αυτό όντως ενοούσε ο αρχικός τίτλος? "Τα μαλλιά μας πέφτουν"?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back