zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος

τα μικρά (2 αγοράκια 3 μηνών + αδερφάκια) άρχισαν να ζητάνε από τώρα το έτερον τους ήμισυ , με αποτέλεσμα , ο ένας να νιαουρίζει συνεχεια και να έχει τάσεις φύγεις για να βρει την αγαπημένη του και ο άλλος να βλέπει σαν "ξερολουκομο"όλα τα γατάκια

ενώ και με την θηλυκιά 8 μηνών έχει αποχτήσει ιδιαιτερα τρυφερές σχέσεις από εκεί που την σνόμπαρε...
έχω σκοπό να τα στειρώσω όμως νομίζω ότι είναι πολύ μικρά ακόμα για κάτι τέτοιο!
λέτε να συνεχιστεί για πολύ αυτό?

ξεκίνησε χτες και έχουν χωριστεί σε ομάδες... ο ένας κάθεται συνεχεια μαζί μου για να τον προστατεύω μάλλον και επικρατεί μια σύγχυση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΠΕς μας τι θα σου πει ε?
ELENIP
Διάσημο μέλος
. Βεβαια και σε μέγεθος και σε συμπεριφορά και σε κινήσεις ειναι σαν μικρό γατάκι.Έχει πολύ ανώμαλη ανάπτυξη γιατι δεν θήλασε δηλαδή είναι νανάκι όπως μας είπε ο γιατρός! Στα νανακια αργεί ο οίστρος??Ξέρει κανένας??
ria23
Διάσημο μέλος
Παιδια, η Ελβίρα ειναι 9 μηνών και δεν έχει δείξει ούτε ίχνος οίστρου ΠΟΤΕ!!!. Βεβαια και σε μέγεθος και σε συμπεριφορά και σε κινήσεις ειναι σαν μικρό γατάκι.Έχει πολύ ανώμαλη ανάπτυξη γιατι δεν θήλασε δηλαδή είναι νανάκι όπως μας είπε ο γιατρός! Στα νανακια αργεί ο οίστρος??Ξέρει κανένας??
![]()
Ελενη δεν εισαι η μονη ειναι 8 και κατι μηνων και συμπεριφερεται χειροτερα απο 3 μηνων!!!! ο γιατρος μας ειπε να περιμενουμε λιγο ακομη μεχρι τελη δεκεμβρη !!!!εχει λιγο περιθωριο ακομη λογικα...

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ελενη δεν εισαι η μονη ειναι 8 και κατι μηνων και συμπεριφερεται χειροτερα απο 3 μηνων!!!! ο γιατρος μας ειπε να περιμενουμε λιγο ακομη μεχρι τελη δεκεμβρη !!!!εχει λιγο περιθωριο ακομη λογικα...![]()
Α! Συνομίληκες ειναι
! Υπολογίζουμε οτι γεννήθηκε 10 Μαρτίου!Να δουμε ποτε θα της ερθει γιατι αγχώνομαι με τη στείρωση και θέλω να τελειώνει αυτο
ria23
Διάσημο μέλος

οσα δεν εκανε μικρη τα κανει τωρα

ELENIP
Διάσημο μέλος
. Η δικιά μου οταν ηταν μικρη ετρεχε ασταμάτητα το γύρο του σαλονιού!! Χωρις σταματημό, συνεχόμενα,οπως οι δρομείς
.Τωρα κάθεται κιόλας, αλλα εχει το νου της στο παιχνιδι.Ρίχνει τηλεκοντρόλ,δαγκώνει χέρι μου όταν πληκτρολογώ στο mycat...Γενικα δεν εχω παράπονο.Ηρεμο γατί!!Και εχουν και μια φατσούλα ρε γαμ.... που για λιγο πιστεύεις οτι είναι αγγελάκια
ria23
Διάσημο μέλος
Το χει το χρώμα φαινεται. Η δικιά μου οταν ηταν μικρη ετρεχε ασταμάτητα το γύρο του σαλονιού!! Χωρις σταματημό, συνεχόμενα,οπως οι δρομείς
.Τωρα κάθεται κιόλας, αλλα εχει το νου της στο παιχνιδι.Ρίχνει τηλεκοντρόλ,δαγκώνει χέρι μου όταν πληκτρολογώ στο mycat...Γενικα δεν εχω παράπονο.Ηρεμο γατί!!Και εχουν και μια φατσούλα ρε γαμ.... που για λιγο πιστεύεις οτι είναι αγγελάκια
![]()
και σενα ε????? μια απο τα ιδια!!!! παίρνει μια φατσα μετα απο σκανδαλια που λες δεν ειναι δυνατον αλλος το εκανε!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool