Τα μικρά χελωνάκια μου!

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
για να μην μεινουν παραπονεμενα!
τα τρια πιο μεγαλα ειναι αυτα που γεννησε η μια απο τις χελωνες μου και ειναι 5 χρονων,το μικρο ειναι 1 και το γλιτωσα περσυ κυριολεκτικα απο τις ροδες ενος αμαξιου στο παρα πεντε! τα αλλα ειναι πολυ μεγαλα και ειναι7 και τα ειχα βρει ολα οταν ηταν τοσο μικρα!

P1050118.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα βαλω και μια κοντινη φωτο που ειναι γλυκα σε λιγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλοξενούσα κι εγώ δύο χελωνάκια για κάποια χρόνια. Γλύκες είναι. Αλλά μετά τα αφήσαμε σε ένα δάσος.
:)

Φιλοξενούσα κι εγώ δύο χελωνάκια για κάποια χρόνια. Γλύκες είναι. Αλλά μετά τα αφήσαμε σε ένα δάσος.
:)

και εγω αυτο θα ηθελα να μπορουσα να κανω αλλα φοβαμαι μην παθουν τιποτα,μια η πυρκαγιες,μια τα αυτοκινητα και οι κακοι ανθρωποι,τα εχω και τα μεγαλα 15 χρονια...δεν μπορω.τα λυπαμαι,εχουν συνηθισει και αλλιως τωρα!

Οι χελωνες δεν ζουν 100+ χρονια?

:) Σωστή σε βρίσκω Ελενίτσα μου Αγγελική αν έχεις παιδάκια ή όταν με το καλό αποκτήσεις να τα μάθεις να τα αγαπούν και να τα φροντίζουν.

P1050116.jpg

η γιαγιά μου είχε μια χελωνα 50 χρονων και τελικά την πήγε ο μπαμπας μου στο βουνό αφου πέθανε η γιαγιά μου... ήταν τεράστια!

:) Σωστή σε βρίσκω Ελενίτσα μου Αγγελική αν έχεις παιδάκια ή όταν με το καλό αποκτήσεις να τα μάθεις να τα αγαπούν και να τα φροντίζουν.

εχω,και εχει μαθει να ηδη να τα ταιζει!:)

Αγγελική να τα μάθεις επίσης να μην τα παίρνουν αγγαλιά γιατί εμένα δεν με είχε προειδοποιήσει κανείς και είχα φάει πολλά κατουρήματα όταν ήμουν μικρή! Θυμάμαι μια μεγάλη που με είχε κάνει μπάνιο από πάνω μέχρι κάτω ενώ την μετέφερα στο σπίτι μας.:rolleyes:

:D τα δικα μου δεν εχουν κατουρησει ποτε,εχουν μαθει,αλλα ουτως ή αλλως δεν αφηνω να τα σηκωνει για να μην του πεσει κατω καμια και για να μην τις τρομαζει χωρις λογο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back