πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Η πολυ φιλοζωη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
28-11-08
12:05
Τα μωρα μου παντωσ ειναι απιστευτα παιδια καθε βραδυ που μπαινω στο δωματιο για να καθαρισω την αμμο τουσ να τουσ βαλω φαγακι και να παιξουμε οταν πια η ωρα παει 1:00 περιμενουν στην σειρα για φιλακι στο κουτελο κ στην μουσουδα τουσ.Απορω βρε παιδι μου πωσ μερικοι ανθρωποι τουσ φερονται τοσο βαναυσα λες και ειναι αψυχα πλασματα.Παρεπιπτοντωσ αν τα ταιζετε με κονσερβα καλο ειναι να την λειωνετε και να την ανακατευεται με λιγο λαδακι τουσ κανει πολυ καλο στο αντερακι τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
28-11-08
12:46
Παρεπιπτοντωσ αν τα ταιζετε με κονσερβα καλο ειναι να την λειωνετε και να την ανακατευεται με λιγο λαδακι τουσ κανει πολυ καλο στο αντερακι τους.
Όταν είναι δυσκοίλια υποθέτω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Η πολυ φιλοζωη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
28-11-08
12:53
Και οχι μονο τα βοηθαει μεν αν ειναι δυσκοιλια αλλα τουσ κανει πολυ καλο στο τριχωμα αγνα προιοντα παιδι μου οχι τα χειμικα που πουλανε και δεν ξερουμε τι ειναι
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
28-11-08
12:54
Βεβαια αυτο που στεναχωρει ειναι αν βρεθει να τα παρει καποιοσ θα τα προσεχει οσο εγω?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum