Havana
Διάσημο μέλος
από τα αγαπημένα μου δε είναι οι νεκροί ευατοί μου
"Mια μέρα καθώς έθαβα έναν από τους νεκρούς εαυτούς μου, ήρθε ο νεκροθάφτης και μου είπε:
- Aπ'όλους όσοι έρχονται εδώ να θάψουν, συ μονάχα μου αρέσεις.
- Σ'ευχαριστώ, του απάντησα, αλλά γιατί σου αρέσω;
- Γιατί έρχονται κλαίγοντας και φεύγουν κλαίγοντας.
Μόνο εσύ έρχεσαι γελώντας και φεύγεις γελώντας μου αποκρίθηκε."
Σχετικά με την Ακάκια.. ειναι αδύνατον να ξεχάσω κάποιο από τα γατάκια μας , πόσο μάλλον εκείνο που δεν είναι στη δική μας διάσταση πια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Την Ακακια πως μπορεις να την ξεχασεις, τετοιο πλασματακι δεν ξεχνιεται, ας ειναι καλα εκει που ειναι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι υπέροχο ημερολόγιο! Κι αυτή η μουσική... Μου φέρνει δάκρυα... Για το Ακακιάκι και για όλα που διαβάζω εδώ μέσα... Να είστε πάντα καλά, κι οι αγαπημένοι σας γατοσύντροφοι επίσης! Από Δευτέρα που θα ξαναπάω γραφείο θα δω αν μπορώ και να το εκτυπώσω για να το έχω στον τοίχο μου και να βλέπω τις υπέροχες φατσούλες.... Ειλικρινά νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που γνώρισα ανθρώπους σαν κι εσάς μέσα σε αυτό το σάιτ, δοτικούς, ανοιχτούς, γενναιόδωρους, καλόκαρδους... Τα ζώα και η συμπεριφορά μας απέναντί τους είναι ο πολιτισμός μας, κακά τα ψέματα! Καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνετε!
Havana
Διάσημο μέλος
τα βιβλία έχουν αυτό το καλό μας ταξιδεύουν και ταξιδεύουν τα ίδια με περίσσια ευκολία.
Τον συνιστώ για διάβασμα πρωινές ώρες , με μερικά μπισκότα δίπλα,κάπου πρεπει να έχει καποια αποσπασματα on line

Φωτεινή: Ακριβώς τα ίδια συναισθήματα που δημειουργεί κι εμένα το My cat ,αγαπημένες γάτες, αγαπημένοι άνθρωποι, όμορφες ιδεές αγωνίες, (έχει τα πάντα)

Havana
Διάσημο μέλος
με πολύ αγάπη από όλες μας τις γατούλες, καθαρόαιμες και αδέσποτες!
Να είστε όλοι κάλα , εσείς οι αγαπηένοι σας και τα ζωάκια σας

Havana
Διάσημο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
Εύχομαι σε όλους αυτή η χρονιά να είναι πιο αισιοδόξη απο την προηγούμενη, όνειρα και στόχοι που έμειναν στη μέση να εκπληρωθούν φέτος, άνθρωποι που έχασαν τις δουλειές τους να βρουν καλύτερες, άνθρωποι με πεσμένο ηθικό να ξανασταθούν στα πόδια τους, να μπορέσουμε να μάθουμε απο τα λάθη μας, να κατανοήσουμε οτι τα ζόρια που περάσαμε τα 3 τελευταία χρόνια τα περάσαμε όλοι, να είμαστε πιο αλληλέγγυοι, να ξαναβρουμε την ανεμελιά μας και μέσα σε όλα να συνεχίσουμε να φροτνίζουμε και να σεβόμαστε αυτά τα γουνινα πλάσματακια που μοιράζονται μαζί με εμάς τον ίδιο πλανήτη.
Να είναι μια πραγματικά καλή χρονιά γεμάτη αφθονία καλών πραγμάτων για όλους!
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη και τα λόγια σας, ε'ιτε μεσα από εδώ , είτε μέσα απο mail και πμ,
η αλήθεια είναι το Mycat απο το 2006 είναι σαν το παιδικό μου δωμάτιο, νιώθω άνετα , νιώθω καλά , μπορώ να μοιραστώ σκέψεις και προβληματισμούς, φυσικά υπάρχει το άγρυπνο βλέμα των επικριτών μου, δεν έχει υπάρξει ουτε ένα μύνημα μου εδώ μέσα που να μην το έχουν σκανάρει πάνω από 30 φορές τουλάχιστον(pathetic) , όμως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο όταν έχω γνωρίσει πολύ καλούς για την ακρίβεια ειλικρινά καλούς ανθρώπους εδώ μέσα.
Ο χρόνος είναι δώρο, σε ανταμοίβει πάντα λένε, και αυτό πιστεύω κι εγώ, ένα διάλειμα δεν είναι απαραίτητα κακό.
Θα βοήθησει τη φυλή , θα βοήθησει εμένα, τις γάτες που ζουν μαζί μου και τις γάτες που έχω δώσει για υιοθεσία γιατί πιστέψτε με και αυτές χρειάζονται χρόνο και προσοχή, το τηλέφωνο μου δεν σταμάταει να χτυπάει, κάτι που ειναι ασήμαντο για εμάς μπορεί να κάνει πιο εύκολη τη ζωή μιας γατούλας..
Το ταξίδι δεν σταματάει εδώ απλώς κάνουμε μια μικρή στάση![]()
Σας ευχαριστώ ξανά απο καρδιάς , θα είμαστε σε επαφή!!!
Πήραμε μια μικρή ανάσα..
και επιστρέψαμε!
Η γέννα νούμερο 38 είναι γεγονός.
Angelic Dolls Elizabeth Taylor & Abayomis Samson
d.o.b : 20/4/2013
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Η μανουλα ειναι μια κουκλα και τοσο γαληνια!!! Να σου ζησουν!!!

kat-cats
Διάσημο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Να σας ζήσουν!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool