samis
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...να εχω κατι απο αυτον..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Έχε το νου σου κι αν βρεις κι άλλα αυτές τις μέρες ρώτα και τον κτηνίατρο καλού-κακού.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

βρηκα στο νετ καπου οτι αλλαζουν λεει μουστακια αλλα τοσο συχνα hm θα το παρακολουθησω....
natalouko
Επιφανές μέλος

Αλλά όχι τόσες πολλές και όχι συχνά.

Rafaella95
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας! Λοιπόν ο γάτος μου έκλεισε τα 2 πριν κανα μήνα περίπου...εδώ και αρκετό καιρό βέβαια βρίσκω μουστάκια στο κρεβατάκι του..μέχρι τώρα έχω βρει γύρω στα 9 μουστάκια,ξαναφυτρώνουν κανονικά, αλλά είναι φυσιολογικό που του πέφτουν τα μουστάκια..????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα Ραφαελα.

Το να τους πεφτουν τα μουστακια,εχω την εντυπωση οτι ειναι φυσιολογικο.Και στα δικα μου πεφτουν,και ξαναβγαινουν υποθετω.Αυτο που δεν ξερω ειναι ο ρυθμος και η ποσοτητα.Δηλαδη τα 9 μουστακια για παραδειγμα.Εγω βασικα θα ρωταγα τον γιατρο μου,για να ειμαι σιγουρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rafaella95
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!

Δεν άρχισαν να πέφτουν όλα μαζί κατά καιρούς βρίσκω...απλά με ανησύχησε το γεγονός ότι έπεφταν τα μουστάκια του...νόμιζα ότι δεν ήταν φυσιολογικό!

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουφ ευτυχως βρηκα το θεμα που εψαχνα ακριβως... και νομιζα οτι η απορια μου θα φαινοταν ηλιθια... αλλα τελικα κ σε αλλες γατες πεφτουν τα μουστακια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάντως, για όσους έχουν πάνω από μια γάτα, να εξετάσετε και το ενδεχόμενο η μια να "τρώει" τα μουστάκια της άλλης..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Παντως εγω βρισκω μουστακια, δηλαδη τριχες απο μουστακια, καθε τοσο. Αρα μαλλον πεφτουν οπως και ολες οι τριχες τους.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Πάντως, για όσους έχουν πάνω από μια γάτα, να εξετάσετε και το ενδεχόμενο η μια να "τρώει" τα μουστάκια της άλλης..
Πρώτη φορά το ακούω αυτό!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μαλλον για πλακα πρεπει να το ειπε, πως λεμε θα φαμε τα μουστακια μας!Πρώτη φορά το ακούω αυτό!![]()

Κι όμως! Σε εμάς συνέβαινε (τώρα έχει ψιλοσταματήσει) ειδικά όταν ήταν μικρούλια. Βλέπαμε το Θανάση χωρίς μουστάκια και αναρωτιόμασταν.. Υπήρχαν μέρες που δεν είχε τίποτα από τη μια πλευρά για παράδειγμα! Γλόμπος! Μέχρι που τους πιάσαμε επ`αυτοφώρω.. Η Ρόζα του τα "μάσαγε" με τα δόντια της και τα έκοβε, αλλά μιλάμε σύριζα! Κι αυτός καθόταν...
Υποθέσαμε ότι τον ζήλευε λιγάκι..

Χαχαχαχα!! Όχι δεν το πα για πλάκα!!Μαλλον για πλακα πρεπει να το ειπε, πως λεμε θα φαμε τα μουστακια μας!![]()
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τοτε δεν ειναι ετσι, δεν τρωνε η μια τα μουστακια της αλλης. Το ξερω σιγουρα γιατι εχω πανω απο μια γατα και στο παρελθον ειχα και πεντε μαζι.Χαχαχαχα!! Όχι δεν το πα για πλάκα!!

Κι όμως! Σε εμάς συνέβαινε (τώρα έχει ψιλοσταματήσει) ειδικά όταν ήταν μικρούλια. Βλέπαμε το Θανάση χωρίς μουστάκια και αναρωτιόμασταν.. Υπήρχαν μέρες που δεν είχε τίποτα από τη μια πλευρά για παράδειγμα! Γλόμπος! Μέχρι που τους πιάσαμε επ`αυτοφώρω.. Η Ρόζα του τα "μάσαγε" με τα δόντια της και τα έκοβε, αλλά μιλάμε σύριζα! Κι αυτός καθόταν...
Υποθέσαμε ότι τον ζήλευε λιγάκι..![]()
Τοτε δεν ειναι ετσι, δεν τρωνε η μια τα μουστακια της αλλης. Το ξερω σιγουρα γιατι εχω πανω απο μια γατα και στο παρελθον ειχα και πεντε μαζι.![]()
Σίγουρα δεν συμβαίνει γενικά! Αλλά όπως όλα τα γατάκια έχουν μια - ή περισσότερες - ψυχανωμαλίες, ε, σ`εμάς έτυχε αυτή!
Πάντως συμφωνώ κι εγώ, είναι πολύ φυσιολογικό να πέφτουν και να βγαίνουν καινούρια. Τρίχες είναι!
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλέπαμε το Θανάση χωρίς μουστάκια και αναρωτιόμασταν.. Υπήρχαν μέρες που δεν είχε τίποτα από τη μια πλευρά για παράδειγμα! Γλόμπος! Μέχρι που τους πιάσαμε επ`αυτοφώρω.. Η Ρόζα του τα "μάσαγε" με τα δόντια της και τα έκοβε, αλλά μιλάμε σύριζα! Κι αυτός καθόταν
διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτό το ποστ κι έχω λιώσει απ' το γέλιο κάνοντας την εικόνα στο μυαλό μου.
διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτό το ποστ κι έχω λιώσει απ' το γέλιο κάνοντας την εικόνα στο μυαλό μου.
Και που να έβλεπες τη μούρη του.. Το απολάμβανε!! Άντρες παιδί μου, ότι θέλουμε τους κάνουμε..
Τους τρώμε τα μουστάκια και λένε κι ευχαριστώ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα! Έχω πέσει κάτω από το γέλιο! Κλαίω!Και που να έβλεπες τη μούρη του.. Το απολάμβανε!! Άντρες παιδί μου, ότι θέλουμε τους κάνουμε..Τους τρώμε τα μουστάκια και λένε κι ευχαριστώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool