koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε τον Θανάση, πάνε τα μουστάκια του.
Και της Άριας της είχε πέσει ένα μεγάλο μακρύ μουστάκι, σίγουρα μόνη της το ξερίζωσε από τη λύσσα της, όταν είναι ώρα για παιχνίδι δεν υπολογίζει ούτε μουστάκια ούτε τίποτα. Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση πόσο σκληρή ρίζα έχει αυτό το πράμα
πρέπει να το τράβηξε με πολλή μανία για να κατάφερε να το βγάλει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και της δικιάς μου έχω βρει τρία τις τελευταίες μέρες... Να ανησυχήσω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν νομιζω.

Και εγω βρισκω συνεχεια.Μαλιστα,τα φυλαω κιολας σε ενα κουτακι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά εγώ δεν έχω βρει ποτέ μουστάκι της Μπριάμ, και μου κάνει εντύπωση γιατί όλες οι τρίχες που χάνει είναι αμέσως ορατές στο μαύρο παρκέ μου!!
Απόψε λοιπόν θα αφοσιωθώ στην αναζήτηση μουστακίων. Τι μπορεί να τα κάνει η διαολεμένη; Να μου πλέκει καπέλο; Να τα βαλσαμώνει στο μυστικό της κήπο;; Θα τρελαθώ, δεν ήξερα καν ότι τα χάνουν!!
Φίλτατο Γιδάκι μου, να σε ενημερώσω πως εγώ μια φορά βρήκα μουστάκι της Μίσι και αυτό όταν αποφάσισα να... ξεσκονίσω!!! Χεχεχε! Οπότε μια γενική ίσως να βοηθούσε!!
Η ανεπρόκοπη μισιρλουδοερφεομαμά!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Απόψε λοιπόν θα αφοσιωθώ στην αναζήτηση μουστακίων. Τι μπορεί να τα κάνει η διαολεμένη; Να μου πλέκει καπέλο; Να τα βαλσαμώνει στο μυστικό της κήπο;; Θα τρελαθώ, δεν ήξερα καν ότι τα χάνουν!!
Αποψε το βραδυ λοιπον ,το γιδακι μας,ως αλλη Μις Μαρπλ,θα επιδωθει στο ανελεητο κυνηγι των......................μουστακίων της Μπριαμ!!!

ΥΓ.Με πεθανες στο γελιο..
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αχ βρε Εφη, εσυ μας πεθανες!Αποψε το βραδυ λοιπον ,το γιδακι μας,ως αλλη Μις Μαρπλ,θα επιδωθει στο ανελεητο κυνηγι των......................μουστακίων της Μπριαμ!!!
![]()

Μιλαμε ειναι σαν να την βλεπω, το καπελακι της Μις Μαρπλ, το ενα χερι πισω απο την μεση, στο αλλο τον μεγεθυντικο φακο του Σερλοκ Χολμς και να κοιταζει πισω απο επιπλα και πανω σε επιφανειες.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οπως τα λες.Και εγω ακριβως αυτην την εικονα εχω στο μυαλο..Αχ βρε Εφη, εσυ μας πεθανες!
Μιλαμε ειναι σαν να την βλεπω, το καπελακι της Μις Μαρπλ, το ενα χερι πισω απο την μεση, στο αλλο τον μεγεθυντικο φακο του Σερλοκ Χολμς και να κοιταζει πισω απο επιπλα και πανω σε επιφανειες.![]()

- Έσπασα ένα νύχι νομίζοντας ότι ένα από τα "νερά" του ξύλου του παρκέ ήταν μουστάκι, έξυνα σα μανιακή ο βλάκας.
- Βρήκα ένα κούμπωμα σκουλαρικιού που είχα χάσει
- Πέρασα μισή ώρα εξετάζοντας στο μεγεθυντικό μία από τις τρίχες της σκούπας, ξέρετε, στη βούρτσα κάτω κάτω, προσπαθώντας να καταλάβω αν είναι μουστάκι
- Εκνεύρισα τη Μπριάμ κάθε φορά που έπιανα το μουσούδι της για να δω καλύτερα με τι μοιάζουν τα μουστάκια της
- Φρίκαρα τον από κάτω γείτονα γιατί άκουγε "γκουπ-γκουπ" ενώ περπαρούσα στα γόνατα σε όλο το διαμέρισμα και ανέβηκε να δει αν έχω πάθει κάτι
Τελικά μουστάκι δε βρέθηκε. Τι στο καλό, μήπως τα χάνουν τόοοοσο σπάνια που θα βρω του Αγίου Γάτου;;
Φίλτατο Γιδάκι μου, να σε ενημερώσω πως εγώ μια φορά βρήκα μουστάκι της Μίσι και αυτό όταν αποφάσισα να... ξεσκονίσω!!! Χεχεχε! Οπότε μια γενική ίσως να βοηθούσε!!
Η ανεπρόκοπη μισιρλουδοερφεομαμά!
Αποψε το βραδυ λοιπον ,το γιδακι μας,ως αλλη Μις Μαρπλ,θα επιδωθει στο ανελεητο κυνηγι των......................μουστακίων της Μπριαμ!!!
![]()
Θκατούλεθ

Όχι, νομίζω πως δεν είναι αυτό.. Η Μπριάμ προλαβαίνει και τα κρύβει πριν τα δεις, για να σε απολαμβάνει να τα αναζητάς σαν την τρελή!!
Μια μέρα μπορεί και να τα ανακαλύψεις, όλα μαζεμένα, σε κάποιο άκυρο σημείο, π.χ. κάτω από το στρώμα σου, στο φωτιστικό κλπ...

Αλήθεια;;
Ξέρω ότι μάλλον είναι χαζό το θέμα, αλλά είπα να το ανεβάσω.
Λοιπόν, εχω μία ταρταρουγίτσα. Μαύρη με σκόρπια κομμάτια πορτοκαλί. Βασικά, σχεδόν δίχρωμη, έχει αρκετό πορτοκαλί, αλλά πάντως υπερισχύει το μαύρο. Όταν την είχα βρει, ήταν περίπου εφτά μηνών. Είχε, λοιπόν, μαύρα μουστάκια, εκτός από μια και μοναδική τρίχα που ήταν άσπρη -και είχε πολλή πλάκα, μέσα στη μαυρίλα

Τον τελευταίο καιρό (έκλεισε ενός έτους τον Αύγουστο) παρατήρησα ότι προστέθηκε και δεύτερη άσπρη τρίχα στα μουστάκια. Φυσιολογικό είναι αυτό; Θα γίνει όλο το μουστάκι άσπρο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Οχι δεν θα γίνει όλο άσπρο το μουστάκι της αλλά μάλλον θα βγουν κι άλλες άσπρες τρίχες. Απόλυτα φυσιολογικό, μην σε ανησυχεί τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σωκρατουλης
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας!Ειμαι καινουρια στην παρεα σας...
Εχω ενα γατακι τον σωκρατη,ειναι 2,5 μηνων και χθες εφυγε απο την προσοχη μου,πηγε να επεξεργαστει ενα αναμμενο κερι με αποτελεσμα να καψει τα μισα μουστακια και τα φρυδια δλδ εχουν κατσαρωσει καποιες τριχες...τι να κανω σ αυτη την περιπτωση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άμα κάηκαν μόνο τρίχες δεν χρειάζεται κάτι. Άμα κάηκε και λίγο η γούνα του και έχει πληγες πρέπει να τον πας στον γιατρό γιατί είναι ανάλογα την περίπτωση. Αλλά μόνο για τρίχες δεν έγινε και τίποτα. Η μύτη του και τα μάτια του είναι οκ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σωκρατουλης
Νεοφερμένο μέλος
Δεν βλεπω κατι το ανησυχητικο σχετικα με την γουνα του,η μυτη και τα ματια του ειναι οκ!τα μουστακια θα ξαναβγουν??και αν ναι ποτε?
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πιστεύω θα ξαναβγούν, τρίχες είναι και μεγαλώνουν. ΄Εχει τύχει πολλές φορές να βρω τρίχες από τα μουστάκια των γατιών μου που σημαίνει πως φεύγουν με κάποιον τρόπο αλλά δεν μοιάζει να αραιώνουν τα μουστάκια τους. ΄Αρα ξαναβγαίνουν.Δεν βλεπω κατι το ανησυχητικο σχετικα με την γουνα του,η μυτη και τα ματια του ειναι οκ!τα μουστακια θα ξαναβγουν??και αν ναι ποτε?
Τώρα αν θες να ξέρεις πόσο γρήγορα θα βγουν, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον κτηνίατρο σας να τον ρωτήσεις;

AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σου. Και στον δικο μου γάτο στην αρχή 2-3 μηνών έβλεπα τα μουστάκια του κομμένα χωρίς να ξέρω τον λογο και σιγά σιγά έβλεπα μεγάλωναν παλι και τώρα έχει πολλά και μακρια μουστάκια...
εφόσον δεν πείραξε τα ματάκια κτλ δεν χρειαζεται να ανησυχίες κατα τη γνώμη μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σωκρατουλης
Νεοφερμένο μέλος
Εχουμε ραντεβου με τον γιατρο την αλλη βδομαδα ουτως η αλλως για εμβολιο απλα ηθελα να δω αν ειναι κατι σοβαρο και επειγον!
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα σας!!
Κουρεψαμε την Maine coon μας να ανανεωθει λιγακι...και καταλαθος κουρεψε η κοπελα τα μουστακια της απο την μια πλευρα!

Δεν νομιζω να εχει θεμα η γατα...αλλα ηθελα να σας ρωτησω για σιγουρια !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool