prohjaadreas
Νεοφερμένο μέλος
βασικα μενω στο 3ο κ η αυλη ειναι η ταρατσα της πολυκατοικιας..τον αφησα να βγει εξω κ κανει βολτες στη ταρατσα..θα του κανω στειρωση κ θα τον εχω ετσι..να βγαινει κ οποτε θελει εξω στη ταρατσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
βασικα μενω στο 3ο κ η αυλη ειναι η ταρατσα της πολυκατοικιας..τον αφησα να βγει εξω κ κανει βολτες στη ταρατσα..θα του κανω στειρωση κ θα τον εχω ετσι..να βγαινει κ οποτε θελει εξω στη ταρατσα
Θηλυκή δεν είναι...;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prohjaadreas
Νεοφερμένο μέλος
της εχω αδυναμια,θελω να ειναι καλα..με αυτα που εχω διαβασει για τη στειρωση,φανταζομαι μονο καλο μπορει να της κανει ε?
kat-cats
Διάσημο μέλος
Όποτε και να το κάνετε μια χαρά θα πάει Κατερινάκι μου. Συνέρχονται πολύ γρήγορα από την όλη διαδικασία και επίσης είναι εξαιρετικά σπάνιο να πάει κάτι στραβά. Χαρείτε τα μικρά σας ήρεμα στις γιορτές και με τον νέο χρόνο, όλα θα γίνουν.
Πλάκα πλάκα τώρα που το θυμήθηκα την Ραλλού μας πέρσι την στειρώσαμε παραμονή Χριστουγέννων, σαν χαζοί, και μας έκανε κάτι περιεργα ανήμερα, φυσικά δεν βρίσκαμε κτηνίατρο και πήγαμε να μείνουμε στον τόπο από την τρομάρα μας!!Οπότε καλύτερα!!
Ναι είπαμε επειδή θα είναι εορτές, θα λείπουμε και από το σπίτι μοιραία, αλλά και επειδή θα δεχθούμε και κόσμο λόγω των ημερών...θα ήταν λίγο περίεργο γιατί η Κίρα δεν πολυθέλει τον κόσμο, θα είναι κιόλας χειρουργημένη...ε δεν θα θελα να την υποβάλλω και σε άλλο στρες....άσε να φύγουν οι γιορτές να ηρεμήσουμε και να το κάνουμε μια Παρασκευή, οπότε θα έρθει και το ΣΚ και θα την έχω το νου μου. Ηθελα να ταιριάξω την άδειά μου με την στείρωσή της αλλά δεν γίνεται...με το καλό το νέο έτος και ελπίζουμε να είναι όλα καλά!!
Σευχαριστώ! καλά να περάσετε και εσείς και εύχομαι και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλους σας!!

asavvaidou
Νεοφερμένο μέλος
μαλλον θα θελει να βγει εξω! συνηθως τα αδεσποτα ειναι λιγο δυσκολο να προσαρμοστουνε μεσα στο σπιτι! αλλα μην ανυσυχεις ολα θα πανε μια χαρα! σε λιγες μερες θα ειναι ενταξει...μαλλον!
prohjaadreas
Νεοφερμένο μέλος
εξω στη ταρατσα ειναι τωρα που εχει αρκετο χωρο κ νιαουριζει..
asavvaidou
Νεοφερμένο μέλος
ναι καλο θα της κανει και αφου εχει γεννηση μια φορα τωρα μπορεις να τη στειρωσεις με ασφαλεια! ειναι το καλυτερο για αυτην!της εχω αδυναμια,θελω να ειναι καλα..με αυτα που εχω διαβασει για τη στειρωση,φανταζομαι μονο καλο μπορει να της κανει ε?

_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος
εξω στη ταρατσα ειναι τωρα που εχει αρκετο χωρο κ νιαουριζει..
Χρονια πολλα και καλωσηρθες στο my cat !

Οπως ειπαν ο Γιωργος και η Αλεξανδρα, απο οσα περιγραφεις η γατουλα σου μαλλον ειναι σε οιστρο !

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις για εκεινη ειναι να τη στειρωσεις και να ζησετε μαζι πολλα ευτυχισμενα και γεματα γουργουριτα χρονια !

prohjaadreas
Νεοφερμένο μέλος
στο να την αφηνω να βγαινει στη ταρατσα,τι πιστευετε υπαρχει προβλημα?θα της κανω βεβαια στειρωση,εμβολια,αμπουλες κτλπ
_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλωσηρθες κι εσυ Αθηνα στο mycat και χρονια πολλα ! Δεν χρειάζεται μια γάτα να έχει γεννήσει μια φορά πριν στειρωθεί!ναι καλο θα της κανει και αφου εχει γεννηση μια φορα τωρα μπορεις να τη στειρωσεις με ασφαλεια! ειναι το καλυτερο για αυτην!![]()

στο να την αφηνω να βγαινει στη ταρατσα,τι πιστευετε υπαρχει προβλημα?θα της κανω βεβαια στειρωση,εμβολια,αμπουλες κτλπ
αν εχεις περιφραξει την ταρατσα σου καταλληλα ωστε να μην υπαρχει κινδυνος να πεσει (το κακο δεν αργει να συμβει..
) , τοτε ολα οκ !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μύθοι σχετικά με τη στείρωση
Οι γάτες πρέπει να γεννήσουν έστω μια φορά προτού στειρωθούν.ΨΕΜΑ
Η στείρωση μιας γάτας πρίν την εκδηλωση του πρώτου οίστρου απομακρύνει την πιθανότητα εμφάνισης όγκου στους μαστούς, πράγμα που δεν συμβαίνει εάν έχει προηγηθεί μία ή περισσότερες γέννες.
prohjaadreas
Νεοφερμένο μέλος
και που λετε σημερα το μεσημερι την αφησα 1-2 ωρες στην ταρατσα που ειναι μεγαλη κ νιαουριζε κ τοτε..οποτε μαλλον ειναι οιστρος κ οχι η επιθυμια να βγει απο το σπιτι ε?ειναι καλυτερα να μη τη βγαζω στη ταρατσα μεχρι να στειρωθει?δε μου αρεσει να ακουω αυτο το γλυκο πλασματακι να νιαουριζει με παραπονιαρικο τονο..πφφφ
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Οπότε καλύτερα να την περιορίσεις, ειδικά εάν ο εξωτερικός χώρος στον οποίο έχει πρόσβαση είναι μη περιφραγμένος και μπορεί - εκτός από το να ερωτοτροπήσει - να έχει κάποιο ατύχημα...
prohjaadreas
Νεοφερμένο μέλος
VasilisBillakos
Νεοφερμένο μέλος
Διάβασα πολλές από τις πρώτες σελίδες του θέματος αλλά......39 σελίδες είναι πολλές ρε γμτ
Οπότε αν έχει επαναληφθεί ανάλογη ερώτηση σας ζητώ συγνώμη....Επίσης συγνώμη για το μεγάλο μέγεθος αλλά έπρεπε κάπου να πω τον πόνο μου....
Έχω μια θηλυκή γάτα, ράτσας keramidus keramidus
Την πήρα από χέρι κάποιου που τη βρήκε και την φρόντισε κλπ κλπ. Με βάση τον υπολογισμό του πρώτου γιατρού είναι 3,5 χρονών. Πέρασε περίπου 2 χρόνια σε διαμέρισμα και 1,5 χρόνο πριν ήρθε σε εξοχική μονοκατοικία, όπου μετακόμισε μαζί μου, και άνοιξε μεν το μάτι της αλλά την κράτησα περιορισμένη μέσα. Έχει περάσει ουκ ολίγους οίστρους καθώς η στείρωση πάντα έμπαινε στα πλάνα αλλά ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε, άλλοτε λόγω οικονομικών λόγων άλλοτε λόγω ενδοιασμών. Τον περασμένο Σεπτέμβρη όμως ο οίστρος της συνοδεύτηκει και από μαρκαρίσματα σε πολλά και διάφορα σημεία, τα οποία όμως περιορίζονταν σε ξύλινες επιφάνειες, νάυλον σακούλες και στην...ξυλόσομπα.Παρόλα αυτά το πάλεψα, έκανα υπομονή, καθάριζα όσο μπορούσα και πέρασε. Ήρθε άλλος ένας μικρότερος λίγο αργότερα όπου και πάλι μάρκαρε πάνω κάτω τα ίδια σημεία.
Κάπου τον Οκτώβρη άρχισα να την αφήνω έξω, καθώς επειδή είχα πιάσει δουλειά την λυπόμουν να μένει μόνη της πολλές ώρες κλεισμένη μέσα, και με την σκέψη να την μετατρέψω από "έγκλειστη" σε πιο ελεύθερη γάτα, παίρνοντας τα διάφορα ρίσκα, όπως να μου φύγει τελείως ή να ζευγαρώσει χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Τελικά μετά από κάποιες μέρες είδα ότι προτιμούσε να μένει μέσα και να βγαίνει για μια βολτίτσα όταν επέστρεφα σπίτι. Όλα καλά όλα ανθηρά μέχρι προχθές....
Βγήκα να την καλέσω μέσα στο σπίτι επειδή θα εφευγα για αρκετές ώρες και βλέπω ότι κάθετε απέναντι από έναν αρσενικό. Μόλις πλησιάζω πατάει μια τρεχάλα και από πίσω της ο αρσενικός, μπαίνει σφαίρα μέσα στο σπίτι από μια χαραμάδα που είχα αφήσει ανοιχτή την πόρτα (που συνήθως κάνει 1-2 λεπτά μέχρι να την ανοίξει για να περάσει) και διώχνω τον αρσενικό που πελάγωσε που την έχασε. Την χαϊδεύω να ηρεμίσει, την ταϊζω και την αφήνω να ησυχάσει....Όταν επέστρεψα για ύπνο στο σπίτι και φόρεσα πυτζάμες έφαγα μια φρίκη γιατί διαπίστωσα ότι είχε ουρήσει τη μπλούζα μου! Τη βγάζω αμέσως και ψιλιασμένος ότι δεν ήταν η μόνη "ζημιά" αρχίζω να ψάχνω μυρωδιές μέσα στο σπίτι.Τελικά ανακάλυψα ότι είχε κάνει το ίδιο και στο πάπλωμα και σε μια κουβέρτα του κρεβατιού όπως και σε κάποια άλλα σημεία με υφάσματα όπως καναπέδες κλπ και μου έκανε τα χαζά της δείχνοντάς μου ότι της ήρθε οίστρος.Τεσπα άλλαξα τα σκεπάσματα και την έπεσα για ύπνο....
Χθες το πρωί είδα ότι ο προχθεσινός γάτος κυκλοφορούσε από παράθυρο σε παράθυρο και η δικιά μου από μέσα τριβόταν σε ότι έβρισκε.Κάπου στο απόγευμα εμφανίστηκε και δεύτερος γαμπρός, ο οποίος έδιωξε τον πρώτο και ήταν πολύ πιο ενοχλητικός. Και πέρασα όλη τη μέρα μου με μία γάτα να κλαίγεται μέσα και έναν γάτο να νιαουρίζει από έξω, μέχρι που δεν άντεξα και βγήκα να τον κυνηγήσω. Εκεί διαπίστωσα ότι μου κατούρησε όλη τη βεράντα! Τον έδιωξα 5 φορές και κάθε φορά μετά από λίγο επέστρεφε μέχρι που αναγκάστηκα να κατεβάσω τα παντζούρια τέρμα για να μην έχουν οπτική επαφή. Κάποια στιγμή θυμήθηκα ότι άφησα ανοιχτό του υπνοδωματίου και πήγα να τσεκάρω τι γίνεται. Βλέπω αραχτό το γάτο πάνω στο περβάζι, βγαίνω έξω το διώχνω και επιστρέφω μέσα να κατεβάσω το παντζούρι. Εκεί μου ήρθε μια περίεργη αύρα και πάω να μυρίσω τα σκεπάσματα....για δεύτερη φορά λοιπόν, στα αλλαγμένα σκεπάσματα πήγε και έβαλε τη σφραγίδα της. Ήταν η πρώτη φορά που ήθελα να γρονθοκοπήσω τοίχο!!
Όπου κι αν διάβασα έλεγε ότι τα αρσενικά είναι αυτά που μαρκάρουν. Γιατί η δική μου το κάνει αυτό? Θα μου πείτε να πάω να τη στειρώσω, πράγμα που θα κάνω έτσι κι αλλιώς, το πήρα απόφαση. Αλλά σήμερα, παραμονή, πρέπει να λείψω από το σπίτι και θα πρέπει να περάσει ένα 24ωρο μόνη της. Δε θέλω να φανταστώ σε τι κατάσταση θα είναι το σπίτι και οι επιφάνειές του όταν επίστρέψω....Έχετε να μου προτείνετε κάτι για να αποφύγω να μου κάνει το σπίτι δημόσια τουαλέτα?
Όσο αφορά τον προβληματισμό σου, δε μπορείς να την περιορίσεις σε ένα δωμάτιο όσο λείπεις ?
VasilisBillakos
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
VasilisBillakos
Νεοφερμένο μέλος
gianhs8
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα καινούργιοΣ στην παρέα με μια απορία
Έχω στο μαγαζί μια γάτα η οποία είναι περίπου ενός έτους (ακριβώς δεν γνωρίζω γιατί ήρθε μόνη της) εδώ και τρεις μέρες έκανε κάτι τρελά μέχρις πού εχθές είδα έναν αρσενικό μέσα στο οικόπεδο μου να την παραφιλαει και να την κυνηγάει έως εδω καλά, το μεσημέρι που έφευγα αυτός καθόταν μπροστά της κορδομενος στα πίσω πόδια και αυτή ακριβώς μπροστά του κουλουριασμενη, το πρωί που άνοιξα μου ήρθε στα πόδια και Συνέχισε να κλαίει και να κουνιέται ενώ όποτε βλέπει τον γάτο μπαίνει μέσα στο μαγαζί και κριβεται στα πόδια μου, ωταν φεύγει ξανά κλάμα
Αυτό είναι φυσιολογικό και πως να την κάνω να σταματήσει γιατί έχει γίνει πολύ εκνευριστική αλλα και δεν θέλω να την στηρωσω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool