Hlianna
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν γίνει το πρωί, εγώ ξέρω ότι ταϊζουμε - ποτίζουμε κανονικά το βράδυ και το πρωί τίποτα πριν τη στείρωση!

Της ειπα για στειρωση και μετα για αντιβιωση μακρας διαρκειας (απ'οτι διαβασα εδω μεσα), χρειαζομαι κατι αλλο ?
Επισης μου ειπε 80 ευρω, που αποτι ξερω ειναι μια χαρα επισης.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Κια βεβαια θα πρεπει να ειναι νηστικια 12 ωρες πριν περιπου,και καποιες ωρες μετα.Επειδη παντυα ο γιοατρος εχει πρωτο λογο σε αυτα,ρωτα την γιατρο σου και αυτο,αν ηδη δεν τοε χεις κανει.Ποσες ωρες δηλαδη να ειν αι νηστικια πριν.

αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με την υγεία της.Τώρα που όλα πήγαιναν επιτέλους καλά παρατήρησα πως έβγαζε μερικές σταγονίτσες αίμα
από τον κόλπο της.Ο κτηνίατρος (τον οποίο δεν ξέρω αν πρέπει να εμπιστευτώ καθώς 2 φίλοι μου είχαν κακή εμπειρία)μου είπε ότι είχε κάποια
λοίμωξη στο αναπαραγωγικό και μου έδωσε την vibramicin.Θέλω να ρωτήσω αν είχε κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία και στις πόσες μέρες
σταμάτησε το αίμα καθώς μίλησα με μια φίλη μου που είχε αντιμετωπίσει το ίδιο και ο δικός της κτηνίατρος της είχε δώσει άλλη αντιβίωση νομίζω κάπως stomorgyl.Τί μου προτείνετε να κάνω,έχω ανησυχήσει πολύ..
moukelis
Επιφανές μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Παντως αν νοιωθεις ανασφαλεια να παρεις και αλλη γνωμη απο δευτερο κτηνιατρο, εχει σημασια να εισαι και εσυ καλα με τον γιατρο που εχει η γατουλα σου.
Έπειδη δυστυχώς δεν έχω τώρα τη δυνατότητα να την πάω και σε άλλο κτηνίατρο τι να κάνω?Να της συνεχίσω την αντιβίωση που μου έδωσε
και να ξαναπάω σ αυτόν ή να περιμένω να την πάω σε άλλον τέλος του μήνα?
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
και όταν είδα πάλι 2 σταγονίτσες αίμα μετά από 8 ώρες με έπιασε πανικός!Αν και έχουν περάσει πολλά γατάκια από τα χέρια μου και
έχω κάποια εμπειρία πια,πρώτη φορά αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο και γι αυτό έχω ανγχωθεί.
Να προσθέσω ότι σήμερα της ξεκίνησα την αντιβίωση, αλλά δεν ρώτησα τον κτηνίατρο σε πόσες μέρες θα υποχωρήσουν τα συμπτώματα
και όταν είδα πάλι 2 σταγονίτσες αίμα μετά από 8 ώρες με έπιασε πανικός!Αν και έχουν περάσει πολλά γατάκια από τα χέρια μου και
έχω κάποια εμπειρία πια,πρώτη φορά αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο και γι αυτό έχω ανγχωθεί.
Αγαπητή kelly425 οπωσδήποτε χρειάζεται κάποιες ώρες για να δράσει η αντιβίωση, θα έλεγα τουλάχιστον ένα 24ωρο... Αλλά να την δει ο γιατρός σου, εφόσον την έχει παρακολουθήσει από την αρχή, κι αν δε μείνεις ευχαριστημένη στο τέλος της θεραπείας πάρε και μια άλλη άποψη... Περαστικά σας εύχομαι και σύντομα!

Καλό βράδυ!
Θα της φτιάξεις και μια φωλίτσα με κουβερτούλες και θερμοφόρα και θα την πηγαίνεις εκεί, κάποια στιγμή θα ηρεμήσει και θα κοιμηθεί.... Πάντως από την αρχή ανεβοκατέβαινε στον καναπέ το μωρό μου και είχα σοκαριστεί αλλά μίλησα με κτηνιάτρους και δεν υπήρχε κίνδυνος μου είπαν για τα ράμματα. Όλα αυτά το μεσημεράκι. Το βράδυ πηδούσε ένα μέτρο! ΥΓ: Αν της έχεις κλειστή αμμολεκάνη άνοιξέ την για να μην τη δυσκολεύεις.

Αυτο που μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι συνηθως γκρινιαζει, κανει βαρελακια και τριβεται παντου, οταν ομως της μιλαω τοτε βγαζει μια φωνη διαφορετικη και χαμηλωνει ή πεφτει κατω και κυλιεται, εχει παρει την φωνη μου σαν ερωτικο καλεσμα, γιατι καθε φορα που ακουει την φωνη μου αυτο γινεται

niara
Νεοφερμένο μέλος
Και πως καταλαβαίνεις ότι η γάτα σου έχει οίστρο; Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Στο πόσο θα είναι καλά να ζευγαρώσει; Και πότε θα πρέπει να την στειρώσω;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool