LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σας ρωτήσω 2 πραγματάκια....ελπίζοντας να μην σας πρίζω
?Καταρχήν, χτες προσπάθησα να επικοινωνήσω μέσω email με αρκετά από τα sites που μου στείλατε (των bridders) και δεν μου απάντησε κανείς! Κάνω κάτι λάθος ή είναι της ευγένειας και αυτοί
Και το δεύτερο...μίλησε ο φίλος μου από Σκωτία που σας έλεγα με British Airways για να δει πρώτα πως μπορεί να το φέρει αν το βρει, και του είπαν πως δεν μπορεί να ταξιδέψει με γατί αλλά να το στείλει cargo!!!!

Cargo το γατί? Εφερε κανείς σας από αγγλία ποτέ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Το θέμα δεν ειναι απο ποια χώρα την φέρνεις, το θέμα ειναι της αεροπορικής εταιρείας! Πολλά απο τις εταιρείες που ταξιδευουμε εμείς - Aegean για παράδειγμα - δεν έχουν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να μεταφέρουν ζώα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα!!!!
Να σας ρωτήσω 2 πραγματάκια....ελπίζοντας να μην σας πρίζω?
Καταρχήν, χτες προσπάθησα να επικοινωνήσω μέσω email με αρκετά από τα sites που μου στείλατε (των bridders) και δεν μου απάντησε κανείς! Κάνω κάτι λάθος ή είναι της ευγένειας και αυτοί??? Σας έχει τύχει?
Και το δεύτερο...μίλησε ο φίλος μου από Σκωτία που σας έλεγα με British Airways για να δει πρώτα πως μπορεί να το φέρει αν το βρει, και του είπαν πως δεν μπορεί να ταξιδέψει με γατί αλλά να το στείλει cargo!!!!
ναι είναι αλήθεια η british για λογους ασφαλεία δεν αφήνει ζώα στην καμπίνα!υπάρχει ειδικός χώρος για ζώα στο αεροπλάνο, δεν πάει με βαλιτσες!εγώ εφερα τη δικιά μου από Αγγλία αλλά με Lufthansa, θα κάνει όμως στάση Γερμανία και είναι αρκετές οι ώρες.Αν είναι μεγάλο το γατί δεν έχει πρόβλημα να πάει cargo, αλλά θα στρεσσαριστεί, είναι αλήθεια.Ρωτήστε Ολυμπιακή, νομίζω δέχεται ζώα και έχει απευθεία από Αγγλία
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα!!!!
Να σας ρωτήσω 2 πραγματάκια....ελπίζοντας να μην σας πρίζω?
Καταρχήν, χτες προσπάθησα να επικοινωνήσω μέσω email με αρκετά από τα sites που μου στείλατε (των bridders) και δεν μου απάντησε κανείς! Κάνω κάτι λάθος ή είναι της ευγένειας και αυτοί??? Σας έχει τύχει?
Κατ'αρχάς ΔΕΝ μας πρήζεις... θέλουμε όλοι να σε βοηθήσουμε!
Το ότι ακόμα δεν σου απάντησαν μη σε ανησυχεί... κάποιοι θα σου απαντήσουν... δεν είπαμε χρειάζεται υπομονή??
Βάσια... εσύ που στο έφερε ο Καθηγητής σου από Αγγλία πως το έφερε??
Η Lufthansa που το έφερα εγώ με άφησε και το είχα μαζί μου σε ειδική γατοφόρο.
Φωτεινή... εσένα με μια εταιρία ήρθε??
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Δες τη British να το βάλουν στο ειδικό χώρο...

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά αν λέτε ότι το έχετε κάνει.....θα του πω να το ψάξει περισσότερο!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βritish ρώτησε γιατί μόνο με αυτή ταξιδευει (φοβιτσιάρης!) και του είπαν για το cargo και ξενέρωσα λίγο!
Αλλά αν λέτε ότι το έχετε κάνει.....θα του πω να το ψάξει περισσότερο!
εμένα μου είχαν πει για ειδικό χώρο ζώων, που είμαι σίγουρη ότι θα έχουν γιατί είναι καλή εταιρεία, και σε αυτό το χώρο δεν πέφτει η θερμοκρασία όπως στις αποσκευές.Ρώτησε και KLM, αν πάει, γιατί στο Εδιμβούργο νομίζω ότι πάει, και είναι πολύ καλή εταιρεία, δεν πέφτει πες στον φοβητσιάρη

Fotini
Διάσημο μέλος
Ελληνίδες μάνες σου λέει μετά! Βάσια, ευχαριστώ για τη συμβουλή με το frontline, θα κάνω αυτό που είπες να δούμε αντίδραση
Όσο για τις αεροπορικές εταιρίες, η Ρενάτα ήρθε με Aegean από Μιλάνο και ήταν στην καμπίνα των επιβατών. Απλά, νομίζω ότι η συγκεκριμένη εταιρία χρεώνει πολλά στη μεταφορά ζώου

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πάντως η lufthansa πήρε παραπάνω απ' ότι η Aegean, τέλος πάντων αυτό είναι το λιγότερο, η διαφορά είναι κανά 5 ευρω το κιλό!Είστε τρελές για δέσιμο!Ελληνίδες μάνες σου λέει μετά! Βάσια, ευχαριστώ για τη συμβουλή με το frontline, θα κάνω αυτό που είπες να δούμε αντίδραση
![]()
Όσο για τις αεροπορικές εταιρίες, η Ρενάτα ήρθε με Aegean από Μιλάνο και ήταν στην καμπίνα των επιβατών. Απλά, νομίζω ότι η συγκεκριμένη εταιρία χρεώνει πολλά στη μεταφορά ζώου![]()
Fotini
Διάσημο μέλος
Ναι αλλά ήρθε και με συνοδό ε?
Ναι, ήταν μαζί με αυτόν που μου την έφερε. Έχω την εντύπωση ότι οι αεροπορικές εταιρίες (εκτός Lufthansa) θέλουν τις "σκληρές" γατοφόρους, τις τυπικές πλαστικές με το κάγκελο μπροστά
Θα πρέπει να το ψάξω αναλυτικότερα γιατί πιθανότατα ή με Aegean ή με Ολυμπιακή θα πάω Γερμανία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
πάντως η lufthansa πήρε παραπάνω απ' ότι η Aegean, τέλος πάντων αυτό είναι το λιγότερο, η διαφορά είναι κανά 5 ευρω το κιλό!
Δηλαδή; Πόσο σου κόστισε η μεταφορά;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι, ήταν μαζί με αυτόν που μου την έφερε. Έχω την εντύπωση ότι οι αεροπορικές εταιρίες (εκτός Lufthansa) θέλουν τις "σκληρές" γατοφόρους, τις τυπικές πλαστικές με το κάγκελο μπροστάΘα πρέπει να το ψάξω αναλυτικότερα γιατί πιθανότατα ή με Aegean ή με Ολυμπιακή θα πάω Γερμανία.
Γιατί??
Να πας με τη Lufthansa... που πηγα εγώ και είναι ΣΙΓΟΥΡΗ!
Τα κορίτσια θα σου αγοράσουν τη γατοφόρο και ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! Η διαδικασία με τη lufthansa είναι τόσο απλή όσο για έναν επιβάτη!

Fotini
Διάσημο μέλος
Γιατί??
Να πας με τη Lufthansa... που πηγα εγώ και είναι ΣΙΓΟΥΡΗ!
Τα κορίτσια θα σου αγοράσουν τη γατοφόρο και ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! Η διαδικασία με τη lufthansa είναι τόσο απλή όσο για έναν επιβάτη!![]()
Μα, τα δρομολόγια δε συμφέρουν! Φεύγει αργά από Αθήνα το Σάββατο και νωρίς από Μόναχο την Κυριακή! Πότε θα προλάβω;:cry: Στουτγάρδη, από την άλλη, πάνε μόνο Ολυμπιακή και Aegean...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α... ναι μωρέ το ξέχασα αυτό... έχεις δίκιο...Μα, τα δρομολόγια δε συμφέρουν! Φεύγει αργά από Αθήνα το Σάββατο και νωρίς από Μόναχο την Κυριακή! Πότε θα προλάβω;:cry: Στουτγάρδη, από την άλλη, πάνε μόνο Ολυμπιακή και Aegean...

Καλά... τρομερό παιδί κι η Ρενάτα...!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμένα με χρέωσε η Lufthansa 15 ευρώ το κιλό και ήταν 3 το σύνολο με το κλουβί το οποίο ήταν μαλακό.πάντως διαστάσεις κλουβιού δίνει η κάθε εταιρεία ανάλογα με τα καθίσματα γιατι στην προσγείωση και απογείωση τα βάζουν κατω από τις θέσεις των μπροστινών.Η Lufthansa είχε 40Χ30Χ30 αν θυμάμαι καλά!αλλά πολύ γύφτοι, είχαμε δηλώσει ότι θα ειναι 4 κιλα και επειδή ήταν 3 καναν σχόλιο, ήθελαν περισσότερα!τελος πάντως περασμένα ξεχασμένα για εμας.Φωτεινή γιατι δεν κοιτάς για αυθημερόν?δεν προλαβαίνεις?
Αν δεν σε πειράζει και για οικονομικό όφελος, μπορείς να τους ζητήσεις να στον φέρουν στο αεροδρόμιο και να τον φέρεις αμέσως... απ'την άλλη κι ένα σ/κ δεν θα ήταν άσχημο για σένα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool