Τα πάντα σχετικά με το ταξίδι με αεροπλάνο

Έχω μια απορία..:confused:
Γιατί σε κάθε ταξίδι μου με το αεροπλάνο,κάθε φορά η τιμή για το εισιτήριο της Κύκας είναι διαφορετική?
Τα κιλά της είναι σταθερά 5,5.
Έχω πληρώσει 5 ευρώ,4, 3,5, μέχρι και καθόλου! Δεν έχω πληρώσει ποτέ την ίδια τιμή!
Κι αυτό συμβαίνει και στις 2 εταιρίες..Ολυμπιακή και Aegean..Πώς είναι δυνατόν αυτό?

:confused::confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πάλι καλά!!!:)
Γιατί έχουν ακουστεί εξωφρενικές τιμές για ζώα!:(

Σε αφήνουν να την παίρνεις μαζί σου μέσα στην καμπίνα? Ή την βάζουν απο κάτω? :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω μια απορία..:confused:
Γιατί σε κάθε ταξίδι μου με το αεροπλάνο,κάθε φορά η τιμή για το εισιτήριο της Κύκας είναι διαφορετική?
Τα κιλά της είναι σταθερά 5,5.
Έχω πληρώσει 5 ευρώ,4, 3,5, μέχρι και καθόλου! Δεν έχω πληρώσει ποτέ την ίδια τιμή!
Κι αυτό συμβαίνει και στις 2 εταιρίες..Ολυμπιακή και Aegean..Πώς είναι δυνατόν αυτό?

:confused::confused::confused:

και εγώ έχω παρατηρήσει το ίδιο..5 χρονια ταξιδεύω με το 10kg σκυλί μου και ποτέ δεν έχω πληρώσει την ίδια τιμή. το θεμα ειναι οτι οι ηλίθιοι που δουλεύουν συνήθως στα ταμεία δεν ειναι σωστά πληροφορημένοι. οι τιμες είναι fixed!!! δλδ μέχρι τα 5 kg είναι 10 ευρώ( παραδειγμα τιμής έφερα) και μετά ανα κιλό πάει 1 ευρώ νομίζω.

αυτο που σου προτείνω ειναι να πάρεις τα κεντρικά της aegean και ολυμπιακής και να ρωτήσεις πόσο είναι μεχρι 5 kg και ποσο ανα κιλο ( αφου ξεπεραστούν τα 5) . την επομένη φορά που θα σου πουν άλλα ντι άλλων να τους αναφέρεις τις τιμές που σε έχουν πληροφορήσει απο τα κεντρικά

Η Aegean χρεώνει 10 ευρώ για κάθε 1 κιλό βάρους. Ταξίδεψα πριν 3 εβδομάδες με γάτα από Γερμανία και το ξέρω από πρώτο χέρι;)

Κορίτσια είναι 1 ευρώ το κιλό για πτήσεις εσωτερικού. Φυσικά μαζί ζυγίζουν και την γατοφόρο. Εγώ είχα πληρώσει 3 ευρώ Ρόδο Αθήνα για 1,5 κιλό τότε γατί. Τα λεφτά αυτά δεν είναι εισιτήριο είναι η ασφάλεια του΄ζώου:)

Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα ούτε με την Ολυμπιακή,ούτε με την Aegean..Πάντα την παίρνω μαζί μου στην καμπίνα..Και μάλιστα όλο τυχαίνει να κάθομαι δίπλα σε φιλόζωους που δεν έχουν πρόβλημα να στριμωχτούν, να ανεχτούν το κλάμα κλπ,κλπ...Είμαι πολυ τυχερή!
:D

Η Aegean χρεώνει 10 ευρώ για κάθε 1 κιλό βάρους. Ταξίδεψα πριν 3 εβδομάδες με γάτα από Γερμανία και το ξέρω από πρώτο χέρι;)

μπααα αυτο δεν ισχύει γιατί αν ήταν ετσι εγώ θα έπρεπε να πληρώνω 100 ευρώ!! 100 μουτζες θα τους εδινα πιο εύκολα:cool:.
άσε που ταξιδεύω πάντα με aegean ;) και σιγουρα για σκυλιά δεν ισχύει αυτό

μπααα αυτο δεν ισχύει γιατί αν ήταν ετσι εγώ θα έπρεπε να πληρώνω 100 ευρώ!! 100 μουτζες θα τους εδινα πιο εύκολα:cool:.

Δεν εννοείς ότι σας λέω ψέμματα, ε; Το γατάκι το έφερα εγώ προσωπικά και σου λέω ότι στον γκισέ για το check-in μου είπαν ότι κοστίζει 10 ευρώ το κιλό. Ταξίδεψα από το εξωτερικό για Αθήνα, μήπως οι τιμές είναι άλλες για το εσωτερικό; Εκτός αν με έπιασαν κορόϊδο οι Γερμανοί. Για τα σκυλιά δεν μπορώ να σου πω, δεν είχα ποτέ.

Ισχύει (για πτήσεις εξωτερικού αυτές οι τιμές, για εσωτερικό είναι άλλες)αν το ζωάκι είναι μέχρι 8 κιλά και θες να το εχεις στη καμπίνα μαζί σου;) Ο σκύλος σου φαντάζομαι θα είναι πάνω απο 8 κιλά για να λές 100 ευρώ:D

και εγώ έχω παρατηρήσει το ίδιο..5 χρονια ταξιδεύω με το 10kg σκυλί μου και ποτέ δεν έχω πληρώσει την ίδια τιμή. το θεμα ειναι οτι οι ηλίθιοι που δουλεύουν συνήθως στα ταμεία δεν ειναι σωστά πληροφορημένοι. οι τιμες είναι fixed!!! δλδ μέχρι τα 5 kg είναι 10 ευρώ( παραδειγμα τιμής έφερα) και μετά ανα κιλό πάει 1 ευρώ νομίζω.

αυτο που σου προτείνω ειναι να πάρεις τα κεντρικά της aegean και ολυμπιακής και να ρωτήσεις πόσο είναι μεχρι 5 kg και ποσο ανα κιλο ( αφου ξεπεραστούν τα 5) . την επομένη φορά που θα σου πουν άλλα ντι άλλων να τους αναφέρεις τις τιμές που σε έχουν πληροφορήσει απο τα κεντρικά

Αυτό θα κάνω sia.Thanks!!:)

Ίσως είναι διαφορετικές οι τιμές εσωτερικού εξωτερικού. Εγώ έχω και την απόδειξη του μικρού:lol:

Ναι παιδιά, οι τιμές για εξωτερικό δεν έχουν καμιά σχέση με του εσωτερικού..!Πιστοποιημένα!

Παιδιά πάνω στο θέμα ήθελα να πω, πως 4 φορές που ταξίδεψα Αθήνα-Χανιά-Αθήνα με ολυμπιακή δεν με χρέωσαν καθόλου για τη Φρουφρού!
Η φίλη όμως που κατέβηκε Χανιά πριν 15 μέρες (με Aegean όμως), με το νέο της γατάκι (3 μηνών) της ζήτησαν 20 ευρώ!!!! Διαμαρτυρήθηκε αλλά... είπαν πως τα βρέφη και τα ζωάκια πληρώνουν ένα είδος ασφάλειας!! Πολλά μου φάνηκαν όμως!! (Α! Εγώ την κράτησα στην καμπίνα, στα πόδια μου κάτω) Επίσης έχω ακούσει ότι η Ολυμπιακή επιτρέπει μικρόσωμα ζώα στις καμπίνες και στις πτήσεις εξωτερικού!
Εμένα μου είχαν ζητήσει και το βιβλιάριο υγείας!

20 ευρώ δεν έχω πληρώσει ποτέστην Aegean !!Είναι πάρα πολλά!
Μέχρι 10 έχω πληρώσει...Δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται...:mad:
Κι η Κύκα είναι 5,5 kg..! Όχι το 3 μηνών γατί να το χρεώνουν 20..Άκου 20!!:blink::blink:

Παιδιά θέλει μεγάλη προσοχή. Είναι πολλές κοπέλες στα εκδοτήρια που δεν έχουν ιδέα. Εγώ ταξίδεψα και με Aegean και η κοπέλα δεν ήξερε και δεν μου χρέωσε τίποτα. Πάω στην έξοδο και μου λένε δεν πληρώσατε για το γατάκι. Τους λέω δεν μου ζητήσατε τίποτα. Τέλος πάντων αγρίεψα και μέσα στην ευγένια με άφησαν να περάσω. Δεν ήξερε φυσικά τι πρέπει να κάνει η κοπέλα στα εκδοτήρια

Τί είναι το Cargo?

Λοιπον,κατα πασα πιθανοτητα το μαφιοζόπαιδό μου θα μου έρθει πετωντας.Οι έχοντες κάνει πρόσφατα γατοτάξιδο,δώστε τα φώτα σας.Για τα ξιδι με την Ολυμπιακη,εκτος απο το τσιπ,χρειάζεται κάτι άλλο;Η απλη μονη γατοφορος ειναι οκ;Επειδη η Μόιρα μου ήρθε με μια πιο μικρη ακομα(ο Σειριος δεν υπαρχει περιπτωση να χωρα σε τετοια).Χρειαζεται αποπαρασιτωση τις τελευταιες 15 μερες κτλ;Τι εισητηριο βγαζει;Πρεπει να εκδοθει απο πιο νωρις;Κι αν ειναι να ταξιδεψει ζωάκι ασυνοδευτο,ποση ώρα πιο νωρις πρεπει να βρισκεται στο αεροδρομιο;Raisaaaaaaa και Ράνια(εκφοβιστη των αεροπορικων εταιριών) βοηθηστε τη γατομάνα!

Λοιπον,κατα πασα πιθανοτητα το μαφιοζόπαιδό μου θα μου έρθει πετωντας.Οι έχοντες κάνει πρόσφατα γατοτάξιδο,δώστε τα φώτα σας.Για τα ξιδι με την Ολυμπιακη,εκτος απο το τσιπ,χρειάζεται κάτι άλλο;Η απλη μονη γατοφορος ειναι οκ;Επειδη η Μόιρα μου ήρθε με μια πιο μικρη ακομα(ο Σειριος δεν υπαρχει περιπτωση να χωρα σε τετοια).Χρειαζεται αποπαρασιτωση τις τελευταιες 15 μερες κτλ;Τι εισητηριο βγαζει;Πρεπει να εκδοθει απο πιο νωρις;Κι αν ειναι να ταξιδεψει ζωάκι ασυνοδευτο,ποση ώρα πιο νωρις πρεπει να βρισκεται στο αεροδρομιο;Raisaaaaaaa και Ράνια(εκφοβιστη των αεροπορικων εταιριών) βοηθηστε τη γατομάνα!

Εκφοβιστή ε δεν έχεις και άδικο. Λοιπόν εγώ τους ζητάω να μου τα στείλουν γραπτά ότι θέλω για να είμαι καλυμένη. Πχ τελευταία μου επικοινωνία με το customer service της Aegean ήταν η παρακάτω.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας για πτήσεις εσωτερικού το microchip δεν είναι απαραίτητο. Προφανώς η συνάδελφος από κεκτημένη ταχύτητα σας έδωσε λανθασμένη ενημέρωση.

Έτσι είμαι καλυμένη. Το έχω τυπώσει και αν μου πουν μα και μου θα γίνει ο χαμός στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Πληροφορίες έχει και στην ιστοσελίδα της εδώ.
https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30

Για αυτό Δώρα ζήτατα όλα γραπτά για να είσαι καλυμένη

Να προσθέσω με την Ολυμπιακή ούτε βιβλιάριο υγιείας δεν μου είχαν ζητήσει. είχα πληρώσει 1 ευρώ για κάθε κιλό

Λοιπόν άκου....πρέπει να είσαι το λιγότερο μια ώρα πριν εκεί να το παραδώσεις. Εγώ τον έστειλα με Ολυμπιακή σήμερα...πλήρωσα για 2 κιλά (δεν τον ζύγισαν, με το μάτι στο περίπου ...:confused:) 34,80 ευρώ...και μου είπαν ότι και η κοπέλα που θα τον παραλάβει θα πληρώσει 20 ευρώ (αυτό γίνεται μόνο στο αεροδρόμια της Αθήνας...χαράτσι των Γερμανών:mad:)
Εκτός από το βιβλιάριο δε μου ζήτησαν τίποτε άλλο...και αυτό ούτε που το πολυ-πρόσεξαν....μόνο το νουμ. από το τσιπάκι είδε. Ούτε εμβόλια έλεγξε ούτε τίποτε άλλο:blink: Η γατοφόρος που λες είναι ΟΚ. Δεν χρειάζεται τπτ άλλο!
Αυτά:)

Να προσθέσω με την Ολυμπιακή ούτε βιβλιάριο υγιείας δεν μου είχαν ζητήσει. είχα πληρώσει 1 ευρώ για κάθε κιλό

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....:blink::blink::blink:
μήπως εννοείς για πάνω στην καμπίνα????:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back