Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλημερα παιδια!Πριν δυο μερες περιπου η Τζενη πηρε τα γατακια απο το σπιτι κι εφυγε.Στην αρχη ανυσυχησα και εφαγα τον τοπο για να τα βρω αλλα μετα αρχιζα να υποψιαζομαι οτι τα πηρε η Τζενη.Ετσι λοιπον την παρακολουθησα και την ειδα να πηγαινει σε ενα αλλο σπιτι.Εκει ειχε κρυψει τα γατακια της.Τοτε πηρα τα γατακια και τα πηγα παλι στο σπιτι μου αλλα ματαια την επομενη μερα τα ξαναπηρε.Γιατι λετε να το κανει αυτο?Μηπως φοβαται κατι και αν ναι τι?
Συνήθως όταν η γάτα παίρνει τα γατάκια της το κάνει για ασφάλεια.Νιώθει πιο ασφαλής μάλλον εκεί..Δεν μπορώ να ξέρω το γιατί!Ισως έχει και περισσότερο φαι..Το ένστικτο της γάτας πάει εκεί που η διαβίωση των μικρών της θα είναι καλύτερη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρακατω ειναι ο γατος και τα γατακια !
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Εγώ μάλιστα θα σου έλεγα, μην τα ξαναμεταφέρεις. Άσ' τα εκεί που τα πήγε η μάνα τους. Έτσι κι αλλιώς, κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσει στο σπίτι σου.
popppi
Νεοφερμένο μέλος
).. Δε θέλουν άλλα γατιά στην περιοχή τους. Είδες όμως το ένστικτο? Και είδες δεν το έκανε τυχαία γιατί της τα πήρες και τα ξαναγύρισε. Άστην σε λίγο καιρό θα τα γυρίσει. Στον γείτονα μπορείς να πηγαίνεις? Είναι φιλικός με τις γάτες? Θα πρέπει να τα βλέπεις για να μην γίνουν και άγρια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum