Τα παιδιά κανουν ό,τι ακριβώς κάνουν οι μεγάλοι! Έχουμε ευθύνη!

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ως επι το πλειστον ετσι εινηαι αλλα υπαρχουν και μερικες εξερεσεις...εγω πχ δεν ειχα δεχτει κανενα ερεθισμα κι ομως λατρευω τα ζωα σα να ειναι στο DNA μου...:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το video ειναι απολυτα σωστο...:(:(:( δυστυχως ετσι ειναι...

Μπορεί να μην είχες ερεθήσματα Μελινάκι δεν ειχες όμως και κακα παραδίγματα στην οικογενια σου που είναι πολύ συμαντικο. Και 'μενα οι γονείς μου δεν χόνευαν τις γάτες έγιναν όμως ¨"μπουκές" πολύ μέγαλος καβγάς με ένα Μ... Μ... στην πολυκατοικία που είπε στη καθαρίσρτια να πετάξει της γατές απ τη ταράτσα και για κάθε μια θα της δόσει 1.000 δραχμές.
1988 ήμουν 12 χρονών ακόμα το θυμάμαι

ναι οντος εχεις δικιο...παντος δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να κανει κακο σε ζωακι...:(:(

Και εμένα οι γονείς μου δεν συμπαθούσαν τα ζώα, αλλά ούτε και τους έκαναν ποτέ κακό! Από την ώρα όμως που άρχισε η αγάπη μου για τις γάτες , άρχισε και οι δική τους:)

Εμείς πάντα είχαμε έρωτα με τα ζώα! Ο μπαμπάς μου δε, στο μαγαζί έχει πολλά ζώα, έχει έναν σκύλαρο 4 χρονών και είναι πιο τεράστιος κι από μένα, τον Batmanάκο, την Morticia, τη Μάο,α έχει και την πορτοκαλούλα η οποία είναι 16 χρονών, μα πως την ξέχασα τέτοια γάτα, θα βάλω φωτό της αργότερα να τη δείτε και πολλά πουλάκια που έχει σώσει απ'το στόμα των γατιών!!!

Α, εσείς είστε όλοι μία μεγάλη ζωόφιλη οικογένεια:up: Μακάρι να ήταν όλοι σαν εσάς;)

Υ.Γ: Με τη φάτσα που έχεις εικόνα έχω πάθει έρωτα. Αν ποτέ τύχει να συναντηθούμε, θα περιμένω να δω τη γάτα σου αντί για σένα, είναι η μασκότ σου εδώ:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back