Τα παπαγαλάκια μου είναι άγρια

λοιπον,να σας γραψουμε τα νεα μας .εχουμε εξελιχτει σε δυο πανεμορφα πουλακια που φοβομαστε την κυρια που μας πηρε παρα πολυ! παρολο που καθε δευτερα αλλαζει τα παντα (μεχρι και τα γλυφιντζουρια μας πανακριβα!)και βαζει το χεριτης μεσα με πολυ ωραιο φαγητο!εμεις παμε στην αλλη πλευρα του κλουβιου!
<<επ!επ!τι κανεται εκει;;>>γεια σας παιδια!λοιπον σας τα παν ολα εχω απελπιστει! τι να κανω;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν επειδή έχω παπαγαλάκια για σχεδόν 17 χρόνια μπορώ να σου πω την άποψή μου. Είδα ότι ο αρσενικός είναι ο μπλέ που έχεις και η θυληκιά η άλλη. Τα παπαγαλάκια δεν θα γεννήσουν αν δεν τους βάλεις φωλίτσα. Το πολύ πολύ να βρεις κάποιο αυγό στο ΄κλουβί αλλά τα ίδια θα το σπάσουν αν δεν έχουν φωλιά. Τα παπαγαλάκια είναι πολύ κοινωνικά ζώα και σιχαίνονται την μοναξιά και το κρύο. Πρέπει να μην τα αφήνεις στο κρύο έξω τον χειμώνα. Επίσης δεν τους αρέσει να ζουν μόνα τους αλλά πάντα περισσότερα από ένα. Όσο για το κλουβί υπάρχουν παπαγαλάκια που τους αρέσει να βγαίνουν και να κόβουν βόλτες ΄συνήθως αυτά είναι και ήμερα ή κάποια άλλα που τους αρέσει στο κλουβάκι τους και αισθάνονται ασφάλεια εκεί. Να βάζεις ένα μανταλάκι στις πόρτες του κλουβιού γιατί τις ανοίγουν. Επίσης να τους βάλεις κάτι να ξύνουν την μυτούλα τους. Και πάλι στο ξαναλέω προσοχή στο κρύο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω! τωρα τα εχω αφησει μονα τους για σημερα!το βραδυ γυρναω .δηλαδη εγω δεν καταλαβα (ειμαι και βραδυπους:P)μπορει να βρω κανενα αυγο;;;;;;φωλια γρηγορα!:Pμε το θεμα οτι δεν με θελουν τι να κανω;;;υπαρχει κανενα κολπο;;; ευχαριστω για την απαντηση !

γεια σας! σημερα εκτος απο την τροφη τους τους πηρα μια φωλιτσα και ενα κουται με φυσικες κλωστες!(για παν-ενδεχωμενο!)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
λοιπον,να σας γραψουμε τα νεα μας .εχουμε εξελιχτει σε δυο πανεμορφα πουλακια που φοβομαστε την κυρια που μας πηρε παρα πολυ! παρολο που καθε δευτερα αλλαζει τα παντα (μεχρι και τα γλυφιντζουρια μας πανακριβα!)και βαζει το χεριτης μεσα με πολυ ωραιο φαγητο!εμεις παμε στην αλλη πλευρα του κλουβιου!
<<επ!επ!τι κανεται εκει;;>>γεια σας παιδια!λοιπον σας τα παν ολα εχω απελπιστει! τι να κανω;;;

το νερό τουλάχιστον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανανεώνεται καθημερινά. Για να καταλάβεις τι εννοώ... θα σου άρεσε να πίνεις νερό που έχει "κάτσει" σε πλαστικό μπουκάλι κάμποσες μέρες;

ενοειτε εκτος απο το νερο.νερο καθημερινα 2φορες με σταγονες(βιταμινες) και εχουν δυο πλαστικα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back