yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Στην φυσιολογια μια φορα, προσπαθουσα να αφαιρεσω το sciatic nerve απο το ποδι βατραχου (στον οποιο ειχε αφαιρεθει ο εγκεφαλος και ειχε καταστραφει το spinal cord) και εκει που εκοβα τον μυ αρχισε ξαφνικα να αναπνεει και μετα να κουνιεται. Παρολο που ηξερα οτι προκειται για απλη αντιδραση (απελευθερωθηκαν neurotransmitters) δεν μπορεσα να συνεχισω και ανελαβε ο partner μου. Δεν θελετε να μαθετε τι κανουν σε αλλα ζωα (ψαρια, αλιγατορες, χηνες, ποντικια, χελωνες κτλ).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Υπαρχουν πολυ πιο φρικτα πειραματα παντως. Να γεμιζεις μια παπια με ραδιενεργες γυαλινες σφαιρες και μετα να πρεπει να τεμαχισεις την παπια για να δεις που υπαρχει συγκεντρωση σφαιρων. Μη σου πω τι κανουν σε εμβρυα (εχω σκοτωσει 2 ως τωρα, κοτοπουλου, 48 και 72 ωρων. Εβλεπες την καρδια τους να χτυπαει και μολις τα αφαιρουσες απο το αβγο, μετα απο λιγο πεθαιναν)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum