Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν τον τυλιγες με μια πετσετα χερια-ποδια;Μπορεις επισης να καθισεις και να τον πιασεις αναμεσα στα ποδια σου...Ο γιατρος δε μπορει να του τις βαζει;Εν αναγκη πηγαινε τον καθε μερα να τις βαζει αυτος,απο το να παθει μεγαλυτερο κακο...Περαστικα του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. Ο γιατρός να μην μπορεί να βρει λύση να πιάσει το γατί. Τι να πω... Δηλαδή θα καταδικαστεί ένα γατί αν γρατζουνάει κι είναι αγριο? Ο κτηνίατρος είναι μόνον για ήρεμες και φιλικές γάτες?Γειά σου και καλώς σας βρίσκω. Ο γιατρός φοβάται να τον πιάσει, γιατί ο Μπούλης γρατσουνάει άγρια αν νιώσει απειλή. Θα κάνω μια προσπάθεια με την πετσέτα, σαν καλή ιδέα μου φαίνεται.

Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. Ο γιατρός να μην μπορεί να βρει λύση να πιάσει το γατί. Τι να πω... Δηλαδή θα καταδικαστεί ένα γατί αν γρατζουνάει κι είναι αγριο? Ο κτηνίατρος είναι μόνον για ήρεμες και φιλικές γάτες?![]()
Να σου πω την αλήθεια κι εμένα αυτό με προβλημάτισε. Ο γιατρός μου παρότι ταϊζει αδέσποτα, δε φαίνεται να τα πηγαίνει και πολύ καλά μαζί τους. Ωστόσο του χρωστώ ευγνωμοσύνη γιατί μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα έσωσε τη γατούλα μου από μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Η μέθοδος που μου υπόδειξες είναι σίγουρα λιγότερο τραυματική για το Μπούλη, αλλά φοβάμαι πως δε θα πιάσει. Έχω ήδη επιχειρήσει κάτι παρόμοιο ανεπιτυχώς.
staman2
Περιβόητο μέλος
Μηπως να τον πήγαινες κ σε κάποιον άλλον γιατρό? να ξέρεις πως αν ο γιατρός δεν λατρεύει τα ζώα όλα δεν μπορεί κ να προσφέρει τα μέγιστα.Να σου πω την αλήθεια κι εμένα αυτό με προβλημάτισε. Ο γιατρός μου παρότι ταϊζει αδέσποτα, δε φαίνεται να τα πηγαίνει και πολύ καλά μαζί τους. Ωστόσο του χρωστώ ευγνωμοσύνη γιατί μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα έσωσε τη γατούλα μου από μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Η μέθοδος που μου υπόδειξες είναι σίγουρα λιγότερο τραυματική για το Μπούλη, αλλά φοβάμαι πως δε θα πιάσει. Έχω ήδη επιχειρήσει κάτι παρόμοιο ανεπιτυχώς.
Προσπάθησε εσύ να συμφιλιωθείς με τον γατούλη. Με την αγάπη κ τη φροντίδα σου όλα θα πάνε καλά.

Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Μηπως να τον πήγαινες κ σε κάποιον άλλον γιατρό? να ξέρεις πως αν ο γιατρός δεν λατρεύει τα ζώα όλα δεν μπορεί κ να προσφέρει τα μέγιστα.
Προσπάθησε εσύ να συμφιλιωθείς με τον γατούλη. Με την αγάπη κ τη φροντίδα σου όλα θα πάνε καλά.![]()
Ευχαριστώ πολύ!
drusilia
Διάσημο μέλος
Ας πούμε υπάρχει ένα ειδικό κλουβάκι όπου τοποθετούν τα άγρια ζώα και είναι πιο εύκολο να τους κάνουν θεραπείες.
Κανονικά το ζωάκι θα πρέπει να το εξετάσει γιατρός σωστά, να διαπιστωθεί τι έχει και στην συνέχεια να του χορηγθεί κατάλληλη θεραπεία.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή τύχη στον γλυκο αδεσποτακι.
prince
Διάσημο μέλος
Στον δικό μου όταν του κάνω οποιαδήποτε θεραπία που δεν θέλει, τον τυλίγω με πετσέτα και του δίνω γλυψιές πάστα σολωμού οπότε και ξεχνιέται.
aretha
Περιβόητο μέλος

Έχω τεράστια προϋπηρεσία στο θέμα "κολλύριο σε γάτο", γιατί και τον δικό μου τον βρήκα άρρωστο με πολύ σοβαρό πρόβλημα στα ματάκια.
Το τύλιγμα με πετσέτα που προτείνει η moukelis είναι όντως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος. Επίσης, έχε υπόψη ότι το tobrex μπορείς να το βρεις και με μορφή αλοιφής στα φαρμακεία. Ίσως σου είναι λίγο πιο εύκολη στην εφαρμογή (και επιπλέον μένει στο μάτι περισσότερο από τις σταγόνες).
Παρόλα αυτά, έχει δίκιο και η drusilia σ' αυτό που λέει: κανονικά ο κτηνίατρος θα έπρεπε να μπορεί να τον κουμαντάρει τον Μπούλη και να σου δείξει κι εσένα τι πρέπει να κάνεις. Μια δεύτερη γνώμη σίγουρα δεν θα έβλαπτε. Υπάρχει και κτηνίατρος εξειδικευμένη στα οφθαλμολογικά, θα βρεις τα στοιχεία της εδώ.
Περαστικά!
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μια και δεν τα κατάφερα με τις αγωγές του Μπούλη σήμερα συνενοήθηκα με το γιατρό μου να του τον ξαναπάω σε ειδικό κλουβί για να τον εξετάσει καλύτερα και να του πάρει αίμα (για aids κλπ.). Κλείσαμε ραντεβού για την Τετάρτη, καθώς το εργαστήριο των αιματολογικών εξετάσεων δεν θα είναι ανοιχτό αύριο Κυριακή, ούτε την Τρίτη. Ωστόσο ο Μπούλης έχει εξαφανιστεί. Χτες το βράδυ αφού έφαγε κοιμήθηκε μέσα στο σπίτι. Το πρωί όταν ξύπνησα δεν ήταν πουθενά. Η ώρα είναι 5.00 μ.μ. και ο Μπούλης ακόμα να φανεί. Ανησυχώ. Τελευταία φαινόταν περισσότερο βαρύς. Ανησυχώ πολύ.
Μην βάζεις μωρέ κατευθείαν το κακό στο μυαλό σου. Να σκέφτεσαι θετικά ότι ο γατούλης θα γυρίσει

moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και για την κυρία αυτή έχω ακούσει τα καλύτερα!
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Περαστικά και απο μένα. Και θα συμφωνήσω και εγώ με την aretha, για σοβαρά θέματα (μάτια) καλό είναι να πηγαίνουμε στους ειδικούς που ασχολούνται με το αντικείμενο, και έχουν πείρα.
Και για την κυρία αυτή έχω ακούσει τα καλύτερα!
Γύρισε, γύρισε και τρώει φανατικά! Ζυμώνει κιόλας. Έχετε δίκιο θα φροντίσω να τον πάω σε κτηνίατρο οφθαλμίατρο. Τη Δευτέρα κιόλας.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να την πας οπωσδήποτε στην κα Σκούντζου στον Χολαργό γιατί με λάθος κολλύριο κινδυνεύεις να του κάνεις ζημιά αντί για καλό. Είμαι ομοιοπαθής δυστηχώς..
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Ναυσικά καλημέρα,
Να την πας οπωσδήποτε στην κα Σκούντζου στον Χολαργό γιατί με λάθος κολλύριο κινδυνεύεις να του κάνεις ζημιά αντί για καλό. Είμαι ομοιοπαθής δυστηχώς..
Συμφωνώ Γεωργία. Αυτό θα κάνω. Το έχω αποφασίσει οριστικά. Σ' ευχαριστώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool