Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Έχω εμπειρία.. μεν... αλλά δεν ξέρω πως θα σε βοηθήσω..
Εκεί που διπλώνει μέσα, έχει λογικά και κάτι κερατάκια, ώστε όταν περάσουν απο την θηλιά.. να κρατάνε κόντρα μετά. Τσάκισε αυτό ορθή γωνία, για να μην γίνετε να τα βγάλει...
και σφίξε όσο γίνετε το λουρί στον λαιμό...
και κράτα τον απασχολημένο όσο γίνετε...
Καλό κουράγιο.
Νομίζω πως κατάλαβα Τζούλια. Σ' ευχαριστώ για όλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ολοκληρώθηκε η θεραπεία του Μπούλη! Βγάλαμε ράματα
, κολάρο 
κι εκεί που όλα ήταν τόσο ευχάριστα και ωραία

, είπα κι εγώ να τον πλύνω πιά, γιατί τόσες μέρες δεν μπορούσε λόγω κολάρου να καθαριστεί. Ήταν ένας γατούλης που από τη βρώμα είχε αλλάξει χρώμα
. Αυτή η τελευταία μέρα ήταν όμως και η πιο φαρμακερή. Εκεί που τον έπλενα με φιλοδώρησε με δυο βαθιές δαγκωνιές, από μια στο κάθε χέρι. Φαίνεται πως μου τη φύλαγε τόσο καιρό που τον βασάνιζα με κολύρια, αλοιφές και φυλάκιση. Τώρα στέκει μισοπλυμένος, σιωπηλός και ένοχος. Ελπίζω η αυριανή μέρα νάναι καλύτερη και για τους δυό μας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος

Απλα κουράστηκε ο καημενούλης και βγάζει νευράκια τωρα..Αυριο που θα ηρεμήσει θα ειναι ολα καλυτερα!!
Πολλα φιλια στον Μπουλη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπουλη μου μακαρι ολα τα αδεσποτινια να χουν την τυχη σου.
Μπραβο μας.
Οσο για το μπανακι, αστον φαινεται θελει να μεινει βρωμιλακος

Καλο μας Σαββατοκυριακο!
Μαρίνα
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ πάλι, αντί να θυμώνω αισθάνομαι χαρά που ο Μπούλης ζει κι είναι καλά. Εσείς τι λέτε; Έχει ακόμα ελπίδες αυτός ο έρωτάς μου, ή να ψάξω γι' αλλού;
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλώς την!Παιδιά γειά σας και πάλι. Με βασανίζουν μαύρες σκέψεις και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Ακούστε λοιπόν τη γλυκόπικρη συνέχεια αυτής της ιστορίας. Ο κύριος Μπούλης, παρά τα βασανιστήρια της επέμβασης και του λουτρού, συνέχιζε να μ' αγαπά, να μου κάνει χαρούλες και παιχνιδάκια. Έτσι κατάφερα να του κάνω και τα επαναληπτικά εμβόλια. Αυτά όμως ήταν που ξεχύλισαν το ποτήρι της αγανάκτησής του. Την επομένη των εμβολίων με εγκατέλειψε. Μπούλης εδώ, Μπούλης εκεί, πουθενά ο Μπούλης. Δεν τον έψαξα και πολύ, γιατί κι άλλη φορά είχε εξαφανιστεί -για ένα μάλιστα χρόνο - και μετά ξαναγύρισε. Έτσι έγινε και σήμερα. Σήμερα ο Μπούλης ήρθε ξανά στην αυλή μου! Άπλυτος, μουτζουρωμένος, βρωμερός. Το χειρότερο απ' όλα: με κοίταζε σαν ξένη. Ούτε χάδια ήθελε, ούτε παιχνίδια, όσο για τη γωνιά της πίσω αυλής με τα δικά του "σερβίτσια" και τα ζεστά στρωσίδια που του είχα ετοιμάσει, ούτε που την πλησίασε. Έπεσε με τα μούτρα στο κοινό φαϊ των άλλων αδέσποτων κι αφού χόρτασε ΕΦΥΓΕ χωρίς ένα γειά.
Εγώ πάλι, αντί να θυμώνω αισθάνομαι χαρά που ο Μπούλης ζει κι είναι καλά. Εσείς τι λέτε; Έχει ακόμα ελπίδες αυτός ο έρωτάς μου, ή να ψάξω γι' αλλού;
Και φυσικά να είσαι χαρούμενη που ξαναγύρισε κ έφαγε και είναι καλά. Ακόμη κι αν έφυγε ξανά. Ξέρει αυτος. ΤΙ να κάνουμε μερικά γατάκια ποτέ δεν αποφασίζουν να μείνουν μέσα στο σπίτι μαζί μας. Αισθάνονται ότι τα φυλακίζουμε. Θα ξαναγυρίσει ο Μπούλης ίσως κι αύριο κιόλας. Κι εσύ θα είσαι γεμάτη και θα τον αγαπάς πάντα το ίδιο. Οπως κι αυτός άλλωστε. Σ΄αγαπά κ σε θυμαται κι ας μην το δείχνει.
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Καλώς την!Και φυσικά να είσαι χαρούμενη που ξαναγύρισε κ έφαγε και είναι καλά. Ακόμη κι αν έφυγε ξανά. Ξέρει αυτος. ΤΙ να κάνουμε μερικά γατάκια ποτέ δεν αποφασίζουν να μείνουν μέσα στο σπίτι μαζί μας. Αισθάνονται ότι τα φυλακίζουμε. Θα ξαναγυρίσει ο Μπούλης ίσως κι αύριο κιόλας. Κι εσύ θα είσαι γεμάτη και θα τον αγαπάς πάντα το ίδιο. Οπως κι αυτός άλλωστε. Σ΄αγαπά κ σε θυμαται κι ας μην το δείχνει.
![]()
Από το στόμα σου και στου Μπούλη τ' αυτί Staman. Γιατί μ΄αυτόν το γατούλη έχω δεσμούς αίματος, μετά και τις δαγκωνιές. Μου λείπει.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ Sil8erinΝαυσικά επειδή το γατάκι έχει μάθει να ζει έξω αν τον θέλεις ίσως θα έπρεπε να τον στειρώσεις (αν μπορέσεις να τον ξαναπλησιάσεις) και έτσι δεν θα ξαναφύγει από το σπίτι. Αν τον αγαπάς τόσο πολύ σκέψου το. Εγώ στη θέση σου δλδ αυτό θα έκανα. Εύχομαι να είναι καλά ο Μπουλης κ να επιστρέψει κ πάλι έστω κ βρόμικος![]()
Αυτό που λες το σκέφτηκα και κατέληξα προς το παρόν να μην το κάνω γιατί δεν είναι βλέπεις γατάκι. Πώς θα του φανεί να τον μετατρέψω σε γάτο του καναπέ. Τον αγαπώ όπως είναι αλητόγατος και μάγκας. 'Εμας έμπειρος αλητάκος που ξέρει να προστατεύεται από τις κακοτοπιές και να ξαναβρίσκει το σπίτι. Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε κιόλας 5 χρονών ! Ελπίζω να μη μου κρατήσει για πολύ κακία. Στις παιδικές μου αναμνήσεις υπήρχε ένας γάτος με το ίδιο όνομα, που έφευγε και ξαναγύριζε πάντα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και με τον Μπούλη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Από το στόμα σου και στου Μπούλη τ' αυτί Staman. Γιατί μ΄αυτόν το γατούλη έχω δεσμούς αίματος, μετά και τις δαγκωνιές. Μου λείπει.

Αυτό ξαναπές το!! Το γνωρίζω απολύτως καλά!!Ναυσικά επειδή το γατάκι έχει μάθει να ζει έξω αν τον θέλεις ίσως θα έπρεπε να τον στειρώσεις (αν μπορέσεις να τον ξαναπλησιάσεις) και έτσι δεν θα ξαναφύγει από το σπίτι. Αν τον αγαπάς τόσο πολύ σκέψου το. Εγώ στη θέση σου δλδ αυτό θα έκανα. Εύχομαι να είναι καλά ο Μπουλης κ να επιστρέψει κ πάλι έστω κ βρόμικος![]()
Ευχαριστώ Sil8erinΑυτό που λες το σκέφτηκα και κατέληξα προς το παρόν να μην το κάνω γιατί δεν είναι βλέπεις γατάκι. Πώς θα του φανεί να τον μετατρέψω σε γάτο του καναπέ. Τον αγαπώ όπως είναι αλητόγατος και μάγκας. 'Εμας έμπειρος αλητάκος που ξέρει να προστατεύεται από τις κακοτοπιές και να ξαναβρίσκει το σπίτι. Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε κιόλας 5 χρονών ! Ελπίζω να μη μου κρατήσει για πολύ κακία. Στις παιδικές μου αναμνήσεις υπήρχε ένας γάτος με το ίδιο όνομα, που έφευγε και ξαναγύριζε πάντα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και με τον Μπούλη.
Σωστή η άποψη της Έλενας. Σκεψου το ξανά, γιατί όσο κι αν θέλεις να τον αφήσεις μέσα στη φύση του να είναι αλητάκος κ να φεύγει κ να ξαναέρχεται, μην ξεχνάς, πως πια το περιβάλλον που ζουμε, είναι τόσο επικίνδυνο για τα ζωάκια. Δεν έχει ίχνος από τη φύση που τόσο αγαπούν τα ζώα και επίσης τα αυτοκίνητα έχουν χιλιοπολλαπλασιαστεί, κ στην επιθυμία του να ζευγρώσει, εκτός από τους καυγάδες που θα έχει να αντιμετωπίσει, που είναι κ ο νόμος της φύσης, θα έχει κ τους κινδύνους των αυτοκινήτων, που ίσως αποβουν μοιραίοι για αυτόν. Συγγνώμη αν σε στενοχωρώ, αλλα κι εγώ σκέφτομαι το καλλίτερο για αυτον κ για εσένα γιατι τον αγαπάς κ το ξέρω.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το κακό με τα γατάκια που ζουν στο δρόμο είναι ότι όσο έμπειρα κ να είναι πάντα υπάρχουν πάρα πολύ κίνδυνοι να αντιμετωπίσουν. Εύχομαι κάποια στιγμή ο Μπουλης να γίνει ο γατούλης σουΕυχαριστώ Sil8erinΑυτό που λες το σκέφτηκα και κατέληξα προς το παρόν να μην το κάνω γιατί δεν είναι βλέπεις γατάκι. Πώς θα του φανεί να τον μετατρέψω σε γάτο του καναπέ. Τον αγαπώ όπως είναι αλητόγατος και μάγκας. 'Εμας έμπειρος αλητάκος που ξέρει να προστατεύεται από τις κακοτοπιές και να ξαναβρίσκει το σπίτι. Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε κιόλας 5 χρονών ! Ελπίζω να μη μου κρατήσει για πολύ κακία. Στις παιδικές μου αναμνήσεις υπήρχε ένας γάτος με το ίδιο όνομα, που έφευγε και ξαναγύριζε πάντα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και με τον Μπούλη.
Γιατί βλέπω πως τον αγαπας πολύ κ τον νοιάζεσαι κ μην ανησυχείς θα του περάσουν κ τα νεύρα κ θα έρθει πάλι για γουργούρισματα κ αγκαλιές 
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εμεις ετσι γιναμε καλα αλλιως θα ειχα βγει μιση απο γρατσουνια μεχρι κοκκαλο
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Καλή ιδέα κι αυτή Γιασμίν, θα την εφαρμόσω όταν θα ξαναχρειαστεί, όμως τώρα πέρασαν όλα αυτά τα δύσκολα. Ο Μπούλης έγινε καλά μετά από χειρουργείο στα μάτια και τώρα με εγκατέλειψε γιατί βαρέθηκε τις σταγόνες, τα κολάρα-λαμπατέρ, τα κλουβιά και τελικά κι εμένα. Ευτυχώς είναι τελείως θεραπευμένος και έχει κάνει και όλα του τα εμβόλια.Το πραμα ειναι πολύ απλο θα τον πιασεις και θα τον βαλεις σε ενα σακο γυμναστικης με φερμουαρ ετσι εκανα με τη καλυψουλε. Αφηνεις μονο το κεφαλακι εξω και τον γραπωνεια ολοκληρο αγγαλια κρατωντας σταθερα γυρω απο το λαιμουδακι το φερμουαρ χωρις νακινδυνευει ομως απλα για να μη μπορει να βγαλει ποδι να γρατσουνισει. Σε αυτη τη σαση τον χαιδευεις και βαζεις το σακο καπου πιο ψηλα απο το πατωμα με αυτον μετα. Πιεζεις λιγο προς τα κατω, τον σβερκωνεις, τραβας λιγο πισω το κεφαλακι να ανοιξουν τα ματακια και τσακ ριχνεις τις σταγονιτσες. Μετα του δινεις κονσερβα για μπραβο.
Εμεις ετσι γιναμε καλα αλλιως θα ειχα βγει μιση απο γρατσουνια μεχρι κοκκαλο
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Sil8erin και Staman επειδή με φέρατε σε δύσκολη θέση, θα σας εκμυστηρευτώ και κάποιους άλλους λόγους για τους οποίους δεν αποφάσισα να στειρώσω τον Μπούλη. Ο πρώτος είναι ότι κρατάω ακόμη τη θέση για τον Σκούμπυ, το γάτο που έχασα το καλοκαίρι και έγινε αφορμή να γίνω μέλος αυτής της γατοπαρέας. Ακόμη τον ψάχνω καί ελπίζω να το βρω. Ο δεύτερος είναι ότι δεν είμαι καθόλου σίγουρη πως ένας στειρωμένος γάτος, που ωστόσο έχει μάθει να γυρνοκοπά, θα μείνει σπίτι, πολύ περισσότερο που αφήνω πλήρη ελευθερία στις γάτες μου να μπαινοβγαίνουν ώσπου να νυχτώσει. Η αδελφή του Σκούμπυ, η Μινιόν ήταν στειρωμένη κι όμως έφυγε κι αυτή, γιατί από μικρή ήταν πορτογύρα. Κάθε φορά που έβγαινα με τα πόδια, με έπαιρνε με το Σκούμπυ από πίσω και κάναμε μαζί χιλιόμετρα. Ούτε σκύλοι να ήταν. Φανταστείτε λοιπόν το Μπούλη στειρωμένο στις αλάνες, να του επιτίθενται άλλοι γάτοι ή και σκύλοι κι αυτός να είναι ακόμη πιο ευάλωτος απο πριν. Νομίζω πως δεν είναι τόσο εύκολη αυτή η απόφαση παιδιά.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεις τον γατούλη σου

Καλό βράδυ
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Μην ανησυχείς Sli8erin καταλαβαίνω το πνεύμα και το δικό σου και της Αναστασίας. Βγαίνει από το ζεστό και ευγενικό λόγο που έχετε και οι δύο. Λυπάμαι κι εγώ με τη σειρά μου που η διατύπωσή μου αυτή περί "δύσκολης θέσης" σε υποχρέωσε κατά κάποιο τρόπο να απολογηθείς. Σας ευχαριστώ πραγματικά για τις θερμές ευχές σας και σας παρακαλώ μαζί να με συγχωρέσετε.Ναι έχεις δίκιο δεν είναι απλά τα πράγματα αν το γατάκι είναι εξω στο δρόμο κ στειρωμένο αυτό το είπα με την προϋπόθεση ότι θα το είχες μέσα στο σπίτι κ το πολύ πολύ να έβγαινε κ καμιά βόλτα στο μπαλκόνι. Πάντως η πρόθεση μου δεν ήταν με τίποτα να σε φέρω σε δύσκολη θέση αλλά απλά να σε βοηθήσω, το ίδιο κ η Αναστασία. Λυπάμαι που αντι για τη βοήθεια σε έφερα σε δύσκολη θέση
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεις τον γατούλη σου
Καλό βράδυ
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε μάλλον όταν γράφεις κάτι είναι πιο εύκολο να το παρεξηγήσει γιατί δεν είναι άμεση η επικοινωνία. Λοιπόν χαίρομαι που το λύσαμε και ελπίζω τα φετινά Χριστούγεννα να σου φέρουν πίσω κ τον γατουλή σουΜην ανησυχείς Sli8erin καταλαβαίνω το πνεύμα και το δικό σου και της Αναστασίας. Βγαίνει από το ζεστό και ευγενικό λόγο που έχετε και οι δύο. Λυπάμαι κι εγώ με τη σειρά μου που η διατύπωσή μου αυτή περί "δύσκολης θέσης" σε υποχρέωσε κατά κάποιο τρόπο να απολογηθείς. Σας ευχαριστώ πραγματικά για τις θερμές ευχές σας και σας παρακαλώ μαζί να με συγχωρέσετε.

Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Ε μάλλον όταν γράφεις κάτι είναι πιο εύκολο να το παρεξηγήσει γιατί δεν είναι άμεση η επικοινωνία. Λοιπόν χαίρομαι που το λύσαμε και ελπίζω τα φετινά Χριστούγεννα να σου φέρουν πίσω κ τον γατουλή σου![]()
Μακάρι Sli8erin γιατί έπιασε κρύο. Σήμερα τον ξανάδα. Όχι στην αυλή μου, αλλά σε ένα άδειο οικόπεδο που πετάν σκουπίδια τρία τετράγωνα πιο κάτω. Προτιμά ο κακομοίρης το σκουπιδότοπο από τα ιατρεία και τα κλουβιά.
Voula
Διάσημο μέλος
Σχετικά με το θέμα της στείρωσης, νομίζω ότι ένας γάτος 5 ετών, θα μπορεί να υπερασπίζει τον ευατό του το ίδιο όπως και πριν.
Το βλέπω κι από τα δικά μας γατιά εδώ που παρόλο ότι είναι στειρωμένα από πολύ νωρίς, υπερασπίζουν τον χώρο τους και τους εαυτούς τους από ανεπιθύμητους επισκέπτες σαν διαολεμένα.
Από την άλλη τον 'γλυτώνεις' από συνερεύσεις που μπορεί να επιφέρουν aids, λευχαιμία και βέβαια από πολλά πολλά μικρά και ταλαιπωρημένα γατάκια.
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη μου, νομίζω ότι ο Μπούλης ερωτεύτηκε κάποια τσαχπίνα γιαυτό και η απομάκρυνση. Μόλις το 'πάθος' περάσει μάλλον θα ξαναγυρίσει στα γνωστά του μέρη.
Σχετικά με το θέμα της στείρωσης, νομίζω ότι ένας γάτος 5 ετών, θα μπορεί να υπερασπίζει τον ευατό του το ίδιο όπως και πριν.
Το βλέπω κι από τα δικά μας γατιά εδώ που παρόλο ότι είναι στειρωμένα από πολύ νωρίς, υπερασπίζουν τον χώρο τους και τους εαυτούς τους από ανεπιθύμητους επισκέπτες σαν διαολεμένα.
Από την άλλη τον 'γλυτώνεις' από συνερεύσεις που μπορεί να επιφέρουν aids, λευχαιμία και βέβαια από πολλά πολλά μικρά και ταλαιπωρημένα γατάκια.
Γειά σου Βούλα μου. Δεν ξέρω, με προβληματίζετε όλες σας. Ωστόσο έχω διαβάσει ότι οι στειρωμένοι γάτοι είναι πιο αδύναμοι στις επιθέσεις των άλλων γάτων, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η κα Σκούντζου με την οποία συζήτησα λίγο το θέμα. Θα ρωτήσω και το δικό μου γιατρό και βλέπουμε. Προς το παρόν τον Μπούλη τον βλέπω που και που από μακριά. Έρχεται, τρώει βιαστικά και ξαναφεύγει. Μου φαίνεται πολύ πιο όμορφος από πριν. Ίσως είναι γιατί δεν τον έχω. Ίσως γιατί ζηλεύω που είναι ερωτευμένος με άλλη
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool