Τα σκυλάκια μου

ΜΑΤΟΥΛΑ

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα.
Καλησπερα ....
Να σας συστησω τα σκυλακια μου .... ειμαι μια παληα σκυλομαμα και μια νεα γατομαμα ....
Ο 1ος ειναι ο μικρος 10 ετων , , ο τριτος 15 ετων ο μεγαλος 16 ετων ... και τελευταια η μαμα του μικρου 14 ετων :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN0453.jpg
    DSCN0453.jpg
    161,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSCN0657.jpg
    DSCN0657.jpg
    268,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSCN0711.jpg
    DSCN0711.jpg
    184,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSCN0674.jpg
    DSCN0674.jpg
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 29
Τελευταία επεξεργασία:
τι ωραια σκυλια!!! να τα χαιρεσαι!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ ωραια:) να σου ζησουν. Πως τα πανε με τη γατουλα σου? και αυτη με αυτα:P

τι ωραια σκυλια!!! να τα χαιρεσαι!!:)

πολυ ωραια:) να σου ζησουν. Πως τα πανε με τη γατουλα σου? και αυτη με αυτα:P

Ευχαριστω Πολυ !!!
Τους 2 τους μεγαλους ουτε που τους πλησιαζει .... τους φοβαται καθεται και τους κοιταζει .... τους κοιταζει και αυτοι ουτε που της δινουν σημασια λες και δεν υπαρχει .Ηταν παντα φιλικοι με ολα τα ζωα ...
Η θηλυκια μου περναει απο διπλα της και αυτη ουτε που την κοιταει την πρωτη φορα που την ειδε την φοβερισαι ...τωρα ποια δεν υπαρχει η μια για την αλλη...
Εκεινος που περναει τα παντα ειναι ο μικρος ...
Ο μικρος ειναι που εχασαι τα αυγα και τα πασχαλια οταν ηρθε η μικρη στο σπιτι , δεν την ηθελε την γρυλιζε και οπου φυφει φυγει χωρις βεβαια να την πειραζει.
Αυτη βεβαια το μονιμο παιχνιδι της ειναι να τρεχει να του πιασει την ουρα ... τον βασανιζει και αυτος σηκωνεται και φευγει ...
Προχτες που τους εκανα μπανιο της μαμας του μικρου και της Ματουλας , ο μικρος αρχισε να την γλειφει για να την στεγνωσει ... εξακολουθει ομως να την αποφευγει την φοβαται κατα βαθος .

Εγώ θα ρωτήσω ΠΩΣ ζούν ακόμα τα έπιπλά σου????:redface:

Γιατί εγώ σε λίγο θα το κάνω Ιαπωνέζικο το σπίτι...(χωρίς έπιπλα..)

Κουκλιά είναι όλα!!!:)

τελικά τα σκυλάκια εχουν ενα θεμα!!!εχω4 σκυλακια και4γατες! τα περιμαζεψα μισα απο το δρομο μισα απο χαριζονατι κι ολο ελεγα θα τα δωσω τα μισα για υιοθεσια, αλλα οι περισσότεροι θελουν ρατσεσ κι τελικα τα κρατησα όλα!!! με τα επιπλα λοιπον υπερχει μεγάλο θεμα. όποτε παιζουν όλα μαζι σπανε βαζα, διακοσμητικα κλπ!!! και το περιεργο ειναι πωσ ο χωροσ ειναι πολυ μεγαλοσ!!!

πωπω να σου ζησουν τα μουσουδια!!! ειναι καταπληκτικα!!!

Καλώς ήρθες Ματούλα. Κι εγώ έχω δύο γατούλες και μία σκυλίτσα με την οποία τα πάνε πολύ καλά:)

και εμετα τα πανε πολυ καλα. το προβλημα ειναι πωσ οι γατεσ μου ειναι τοσο υπερκυνιτικεσ και ατακτεσ που δαγκωνουν τα αυτια και τισ κοιλιεσ των σκυλων, γραπονονται στην πλατη η την κοιλια τουσ, κυνιγαν τισ ουρεσ τουσ κλπ. ειναι ότι πιο αστειο εχω δει. και το ακομη πιο αστειο ειναι που οι σκυλοι φοβουνται τισ γατεσ!!!:up::up::up:

Το σπιτι ειναι αρκετα μεγαλο ... Οι 2 μεγαλοι ηταν σκανδαλα κανανε πολλες ζημιες ως κουταβια ετσι αποκτησανε δικο τους δωματιο και αργοτερα τον μισο διαδρομο πηρα απο το τσαμπο παιδικες πορτες και μας χωρισα .
Οταν ηρθε το κοριτσι μας στο σπιτι ηταν σαν να μην υπηρχε σκυλι δεν εκανε μιση ζημια παρ ολο που ηταν μολις 2 μηνων
... ειναι το σκυλι που θα πεθανουμε αν παθει κατι ....
Μετα γεννηθηκε ο μικρος ο οποιος ακολουθησε την μαμα του κατα γραμμα ... δεν πειραζει τιποτα ....
Εκεινη που ειναι το Μεγαλο σκανδαλο ειναι η Ματουλα και γι αυτο την φοβαται ο μικρος ....
Οσο για τα επιπλα εμειναν στην θεση τους ...:D:D:D:up::up::up:

Καλώς ήρθες Ματούλα. Κι εγώ έχω δύο γατούλες και μία σκυλίτσα με την οποία τα πάνε πολύ καλά:)

Καλως σας βρηκα ... !!!!
Μπορει να γνωριζομαστε γιατι μενω Παγκρατι και εχουμε απο οτι εχω καταλαβει την ιδια κτηνιατρο .

τελικά τα σκυλάκια εχουν ενα θεμα!!!εχω4 σκυλακια και4γατες! τα περιμαζεψα μισα απο το δρομο μισα απο χαριζονατι κι ολο ελεγα θα τα δωσω τα μισα για υιοθεσια, αλλα οι περισσότεροι θελουν ρατσεσ κι τελικα τα κρατησα όλα!!! με τα επιπλα λοιπον υπερχει μεγάλο θεμα. όποτε παιζουν όλα μαζι σπανε βαζα, διακοσμητικα κλπ!!! και το περιεργο ειναι πωσ ο χωροσ ειναι πολυ μεγαλοσ!!!

πωπω να σου ζησουν τα μουσουδια!!! ειναι καταπληκτικα!!!

Μπραβο που τα μαζεψες και γω τα 3 τα πηρα απο τον δρομο.
Τον μεγαλο τον μαζεψα απο το Λουτρακι ειχα παει διακοπες και η μαμα του κυκλοφορουσαι με τα σκυλακια της ,το τελευταιο που της εμεινε ηταν ο Ντογκι μου και ευτυχως που τον πηρα γιατι στην επομενη γεννα που εκανε η μαμα του την φολιασαν μαζι με τα μωρα της .
τον Λακη μου τον βρηκα στην βολτα περιπου 18 ημερων ...
την Λουιζα την πηρα απο την Ραφηνα ...
και ο μικρος Φανουρης γεννηθηκε στο σπιτι μας ...
Σ ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια ...!!!:up::up::up:

Είναι κουκλιά,να σου ζήσουν...:)

Ο μικρός είναι γλύκας:inlove:...δεν μας είπες όμως τα ονοματά τους:P

Ο μικρός είναι γλύκας:inlove:...δεν μας είπες όμως τα ονοματά τους:P

Τον μεγαλο τον εβγαλα Ντογκι τοτε παιζοταν στην τηλεοραση η σειρα ο Ιασων , ο Ντογκι ...
Τον δευτερο Λακη αιναι απο Αγγελος , μιλαγε η μαμα μου στο τηλ. με την γιαγια μου και αναρωτιωταν πως να τον βγαλουμε , η γιαγια μου για αστειο της ειπε αφου κανενα απο τα εγγονια μου δεν εχει το ονομα μου ... και ετσι βγηκε Αγγελος - Λακης
Στην Λουιζα ... μου ηρθε το ονομα την ωρα που την γερναμε απο την Ραφηνα ...
και ο μοκρος πηρε το ονομα του απο τον αγαπημενο αγιο της μαμας μου ,,, Φανουρης .
Εσυ τι ζωακι εχεις ???

Μπραβο που τα μαζεψες και γω τα 3 τα πηρα απο τον δρομο.
Τον μεγαλο τον μαζεψα απο το Λουτρακι ειχα παει διακοπες και η μαμα του κυκλοφορουσαι με τα σκυλακια της ,το τελευταιο που της εμεινε ηταν ο Ντογκι μου και ευτυχως που τον πηρα γιατι στην επομενη γεννα που εκανε η μαμα του την φολιασαν μαζι με τα μωρα της .
τον Λακη μου τον βρηκα στην βολτα περιπου 18 ημερων ...
την Λουιζα την πηρα απο την Ραφηνα ...
και ο μικρος Φανουρης γεννηθηκε στο σπιτι μας ...
Σ ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια ...!!!:up::up::up:

εχουν περασει απο τα χερια μου έωσ τωρα 9 σκυλακια!!!:)
θα ηθελα να τα κρατησω ολα αλλα ειναι δυσκολο για εμενα...βρηκα αδεσποτα και χαρισα ενα μποξερ με καλααζαρ(αφου το γιατρεψα γιατι ηταν σε πρωτο σταδιο), ενα μποξερ αδεσποτο που ειχε μεινει σκελετοσ απο την ασσιτια, ενα ημιαιμο κοκερ που του ειχαν κολισει στην ουρα σιδερα και ειχε παθει ερλιχιωση(αφου το γιατρεψα και αυτο, ενα κοκερ που ηταν στο δρομο, ενα ημιαιμο γκεκα που βρηκα στο δρομο παλι, και κρατησα τα υπολοιπα!!!:D:D:D
μα υπαρχουν κατι παλιανθρωποι...ακου να βρω μποξερ αδεσποτο!!!!
εγω το πρωτο πηρα απο μια κυρια που το χαριζε στην ραφηνα, το αλλο απο μια που το αγορασε και μετα σκευτικε πωσ δεν τησ αρεσει να τησ κατουρα ολο το σπιτι επειδι ειναι κουταβι.τα αλλα 2 τα βρηκα στο δρομο, το ενα μαλιστα πολυ κακοποιημενο. ειναι ολα με σειρα αναφασ!!! τα μουσουδια μου!!!:up::up::up:

με την σειρα ειναι 4 ετων, 6 ετων, 8ετων και 3ετων

Συνημμένα

• IMG_5701.jpg
    IMG_5701.jpg
    246,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG_5886.jpg
    IMG_5886.jpg
    153,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG_5870.jpg
    IMG_5870.jpg
    164,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • IMG_5666.jpg
    IMG_5666.jpg
    122,1 KB · Εμφανίσεις: 33
Τον μεγαλο τον εβγαλα Ντογκι τοτε παιζοταν στην τηλεοραση η σειρα ο Ιασων , ο Ντογκι ...
Τον δευτερο Λακη αιναι απο Αγγελος , μιλαγε η μαμα μου στο τηλ. με την γιαγια μου και αναρωτιωταν πως να τον βγαλουμε , η γιαγια μου για αστειο της ειπε αφου κανενα απο τα εγγονια μου δεν εχει το ονομα μου ... και ετσι βγηκε Αγγελος - Λακης
Στην Λουιζα ... μου ηρθε το ονομα την ωρα που την γερναμε απο την Ραφηνα ...
και ο μοκρος πηρε το ονομα του απο τον αγαπημενο αγιο της μαμας μου ,,, Φανουρης .
Εσυ τι ζωακι εχεις ???
Πολύ όμορφα ονόματα:)εγώ έχω 4 γατούλες και μια σκυλίτσ την Abby:)

εχουν περασει απο τα χερια μου έωσ τωρα 9 σκυλακια!!!:)
θα ηθελα να τα κρατησω ολα αλλα ειναι δυσκολο για εμενα...βρηκα αδεσποτα και χαρισα ενα μποξερ με καλααζαρ(αφου το γιατρεψα γιατι ηταν σε πρωτο σταδιο), ενα μποξερ αδεσποτο που ειχε μεινει σκελετοσ απο την ασσιτια, ενα ημιαιμο κοκερ που του ειχαν κολισει στην ουρα σιδερα και ειχε παθει ερλιχιωση(αφου το γιατρεψα και αυτο, ενα κοκερ που ηταν στο δρομο, ενα ημιαιμο γκεκα που βρηκα στο δρομο παλι, και κρατησα τα υπολοιπα!!!:D:D:D
μα υπαρχουν κατι παλιανθρωποι...ακου να βρω μποξερ αδεσποτο!!!!
εγω το πρωτο πηρα απο μια κυρια που το χαριζε στην ραφηνα, το αλλο απο μια που το αγορασε και μετα σκευτικε πωσ δεν τησ αρεσει να τησ κατουρα ολο το σπιτι επειδι ειναι κουταβι.τα αλλα 2 τα βρηκα στο δρομο, το ενα μαλιστα πολυ κακοποιημενο. ειναι ολα με σειρα αναφασ!!! τα μουσουδια μου!!!:up::up::up:

με την σειρα ειναι 4 ετων, 6 ετων, 8ετων και 3ετων

Να σου ζησουν κουκλια ειναι !!!:up::up::up:
Εμενα εχουν περασει , αλλα 2 σκυλακια που τα χαρησα και 1 γατουλα ... και οτι μπορω κανω για τα αδεσποτα .... οπως και για τα περιστερια ....
Οι ανθρωποι ειμαστε κακοι ... δεν αγαπανε τα ζωα

Πολύ όμορφα ονόματα:)εγώ έχω 4 γατούλες και μια σκυλίτσ την Abby:)
Να σου ζησουν !!! :up::up::up:
Οταν μπορεσεις βαλε καμια Φωτογραφια ....
Το σκυλακι σου τι ρατσα ειναι ???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back