Τα σκυλάκια μου

Λακης και Ντοκι τα καμαρια μου ... ποιο αγαπημενα σκυλια απο αυτα δεν υπαρχουν .... !!!!
Δεν εχουν τσακωθει ποτε και για τιποτα ...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN0605.jpg
    DSCN0605.jpg
    225,7 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSCN0606.jpg
    DSCN0606.jpg
    294,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSCN0630.jpg
    DSCN0630.jpg
    229,2 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSCN0680.jpg
    DSCN0680.jpg
    204,6 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSCN0683.jpg
    DSCN0683.jpg
    252,2 KB · Εμφανίσεις: 33
Φανουρης και Ματουλα ... Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το Θεριο τον Γιαννη .... !!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN0929.jpg
    DSCN0929.jpg
    148 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSCN0894.jpg
    DSCN0894.jpg
    131 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSCN0846.jpg
    DSCN0846.jpg
    179,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSCN0891.jpg
    DSCN0891.jpg
    241,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSCN0819.jpg
    DSCN0819.jpg
    235 KB · Εμφανίσεις: 37
Φανουρης και Ματουλα ... Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το Θεριο τον Γιαννη .... !!!:D:D:D

πανεμορφα ειναι ολα τους!!! ευχομαι να σου ζησουν!!!!

πανεμορφα ειναι ολα τους!!! ευχομαι να σου ζησουν!!!!

Ευχαριστω Πολυ !!!

Περιμενω και απο σενα αλλες φωτογραφιες ...!!!

Μαίρη μου, τώρα είδα το θέμα με τα σκυλάκια σου....:):):):):) Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά??????:P:P:P Πανέμορφα είναι, να τα χαίρεσαι!!!!:D:D:D Σε ζηλεύω πάρα πολύ γιατί και εγώ ήθελα να πάρω ένα σκυλάκι, αλλά μένουμε ακόμα με ενοίκιο και μπορώ.:/::/::/: Εδώ να φανταστείς ξέρουν μόνο για την Ραϊσούλα μου. Την Ηλέκτρα και τον τζουτζού τους έχω κρυφούς!!!;););)

είναι πολύ όμορφα,να τα χαίρεσαι!!!!!!!!!

Μαίρη μου, τώρα είδα το θέμα με τα σκυλάκια σου....:):):):):) Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά??????:P:P:P Πανέμορφα είναι, να τα χαίρεσαι!!!!:D:D:D Σε ζηλεύω πάρα πολύ γιατί και εγώ ήθελα να πάρω ένα σκυλάκι, αλλά μένουμε ακόμα με ενοίκιο και μπορώ. Εδώ να φανταστείς ξέρουν μόνο για την Ραϊσούλα μου. Την Ηλέκτρα και τον τζουτζού τους έχω κρυφούς!!!

Κατι μου θυμιζει ...Κατι μου θυμιζει ....Δεν ξερω αν διαβασες παραπανω αλλα και γω τα 2 σκυλακια μου και την Ματουλα κρυφα τα χω ...:D
Το σπιτι βεβαια ειναι δικο μας αλλα ειναι πολυ περιεργοι..... και κακοι ....:down:
Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια ... !!!!:up:

είναι πολύ όμορφα,να τα χαίρεσαι!!!!!!!!!

Σ ευχαριστω Παρα Πολυ !!! και συ τα δικα σου ζωακια ...
Cristy ειναι το ονομα σου ???

Ευχαριστω Πολυ !!!

Περιμενω και απο σενα αλλες φωτογραφιες ...!!!

λοιπον...θα στειλω σιγασιγα για καθε ενα!!! αυτοσ ειναι ο ostin. 7 ετων περιπου, ημιαιμο κοκερ. τον ειχε ενασ κυνηγοσ, αλλα επειδη ο σκυλοσ δεν κυνιγουσε μασ τον χαρισε, γιατι στην παρο(οπου εμενε αυτοσ) θελουν μονο κυνιγοσκυλα!!!ετσι ο παριανοσ ostin ηρθε στην οικογενεια μασ!!!

με την σειρα:

πεινει νερο στισ διακοπεσ, του βαλαμε μια μπλουζα για πλακα, στισ διακοπεσ παλι, μασ κοιτα!, στισ διακοπεσ καθεται και ξεκουραζεται... και εδω... μετα τις διακοπες πευτει σε λιθαργο γιατι δεν εκατσε ουτε μια στιγμη ακινητος!!!!(εκυτοσ απο τισ φωτιογραφιεσ!!!

Συνημμένα

• DSC_0152.jpg
    DSC_0152.jpg
    393,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • ost2.jpg
    ost2.jpg
    129,1 KB · Εμφανίσεις: 39
  • ost3.jpg
    ost3.jpg
    109,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • ostin.jpg
    ostin.jpg
    181,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • ost4.jpg
    ost4.jpg
    225,3 KB · Εμφανίσεις: 39
η λιζα ηταν πρωην αδεσποτακι! την βρηκαμε κοκαλιαρα και πολυ φοβισμενη! η ουρα τησ ηταν τοσο κατω απο τα σκελια τησ που δεν φαινοταν με τιποτα!!! στην αρχη οπου πηγαινα στο σπιτι ηταν απο πισω μου!!!στην αρχη ειπαμε να την μεγαλωσουμε και να την χαρισουμε γιατι ηταν λιγο αγρια με τισ γατεσ μασ... τησ καναμε εμβολια, στειρωση(γιατι φοβομουν να δωσω αυτο το σκυλο αστειρωτο... ) την παχυναμε καλα καλα... μα τελικα δεθηκαμε τοσο που την ρατησαμε εμαισ!και το συμαντικοτερο, τελικα ειναι μια χαρα πια με τισ γατεσ!!!

Συνημμένα

• ;iza3.jpg
    ;iza3.jpg
    224,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • loza.jpg
    loza.jpg
    94,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 7.jpg
    7.jpg
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • liza2.jpg
    liza2.jpg
    118,3 KB · Εμφανίσεις: 38
λοιπον...θα στειλω σιγασιγα για καθε ενα!!! αυτοσ ειναι ο ostin. 7 ετων περιπου, ημιαιμο κοκερ. τον ειχε ενασ κυνηγοσ, αλλα επειδη ο σκυλοσ δεν κυνιγουσε μασ τον χαρισε, γιατι στην παρο(οπου εμενε αυτοσ) θελουν μονο κυνιγοσκυλα!!!ετσι ο παριανοσ ostin ηρθε στην οικογενεια μασ!!!

με την σειρα:

πεινει νερο στισ διακοπεσ, του βαλαμε μια μπλουζα για πλακα, στισ διακοπεσ παλι, μασ κοιτα!, στισ διακοπεσ καθεται και ξεκουραζεται... και εδω... μετα τις διακοπες πευτει σε λιθαργο γιατι δεν εκατσε ουτε μια στιγμη ακινητος!!!!(εκυτοσ απο τισ φωτιογραφιεσ!!!

Πολυ γλυκος ειναι ο Ostin σου και τρελιαρης φανταζομαι οπως ολα τα κοκερ ... !!!! Να τον χαιρεσαι !!!!

η ηρω ειναι το πρωτο μου και πιο αγαπητο σκυλουδι!!!! μου το χαρισε μια κυρια στην ραφινα και την εχω μεγαλωσει απο κουταβακι, που φοβοταν και δεν ηξερε καν πια ειμαι!!! θυμαμαι που ζουσα μονη μου τοτε και καθε μερα τησ μαγειρευα την εβγαζα βολτεσ κλπ - ειχα σταματησει την δουλεια για να την μεγαλωσω - ηταν τοσο μικρη!!!ειναι 3-4 ετων περιπου, ημιαιμο επανιελ με γκριφον η κατι τετοιο...δεν καταλαυα ποτε!

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    359,6 KB · Εμφανίσεις: 44
  • iro1.jpg
    iro1.jpg
    296,9 KB · Εμφανίσεις: 50
  • iro4.jpg
    iro4.jpg
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 45
  • iro3.jpg
    iro3.jpg
    226,4 KB · Εμφανίσεις: 48
  • iro2.jpg
    iro2.jpg
    99,6 KB · Εμφανίσεις: 38
η λιζα ηταν πρωην αδεσποτακι! την βρηκαμε κοκαλιαρα και πολυ φοβισμενη! η ουρα τησ ηταν τοσο κατω απο τα σκελια τησ που δεν φαινοταν με τιποτα!!! στην αρχη οπου πηγαινα στο σπιτι ηταν απο πισω μου!!!στην αρχη ειπαμε να την μεγαλωσουμε και να την χαρισουμε γιατι ηταν λιγο αγρια με τισ γατεσ μασ... τησ καναμε εμβολια, στειρωση(γιατι φοβομουν να δωσω αυτο το σκυλο αστειρωτο... ) την παχυναμε καλα καλα... μα τελικα δεθηκαμε τοσο που την ρατησαμε εμαισ!και το συμαντικοτερο, τελικα ειναι μια χαρα πια με τισ γατεσ!!!

Το Λιζακι σου ειναι μια γοησα .... Κουκλα ....!!!! :up::up::up:
ειναι Μολοσος ή με Μολοσο ???

η ηρω ειναι το πρωτο μου και πιο αγαπητο σκυλουδι!!!! μου το χαρισε μια κυρια στην ραφινα και την εχω μεγαλωσει απο κουταβακι, που φοβοταν και δεν ηξερε καν πια ειμαι!!! θυμαμαι που ζουσα μονη μου τοτε και καθε μερα τησ μαγειρευα την εβγαζα βολτεσ κλπ - ειχα σταματησει την δουλεια για να την μεγαλωσω - ηταν τοσο μικρη!!!ειναι 3-4 ετων περιπου, ημιαιμο επανιελ με γκριφον η κατι τετοιο...δεν καταλαυα ποτε!

Η Ηρω σου ειναι μαυρη και μοιαζει στον Ντοκι μου που ειναι και αυτος ημιαιμο γριφον , μονο που ο Ντοκι εχει πιο πολυ τριχα ...

Κουκλαρα ειναι ... !!!!
και Χρησιμοποιω την λεξη κουκλαρα γιατι παντα τον Ντοκι μου δεν το κοιταζαν γιατι ηταν μαυρος ανω ειναι ο πιο ομορφος απο ολους ...

Πολυ γλυκος ειναι ο Ostin σου και τρελιαρης φανταζομαι οπως ολα τα κοκερ ... !!!! Να τον χαιρεσαι !!!!

χαχα ευχαριστω! ολα ειναι απο τα πιο τρελα τελικα... ξερεισ πισευω πωσ εχει μεγαλη συμασια και το περιβαλλον τουσ. π.χ. εμεισ γενικα ειμαστε μια τρελοοικογενεια, οποτε κι αυτα ειναι πολυ τρελουτσικα!!!και παρολο που τον στειρωσα (γιατι ειχε ενα προβλημα οταν τον πηρραμε, δεν εχει χασει καθολου την ζωντανια του!!!

κι το τελευταιο ειναι η τζεσυ που την ειχε μια κυρια η οποια την αγορασε τυχαια απο καποιο πετ σοπ αλλα μετα καταλαυε οτι το κουταβι κατουρα οπου βρει, κι οποτε του ερχονται. ετσι παρολα τα 500 ευρω που εδωσε για αυτο, και παρολα τα 300 για κτηνιατρο και καποια εξοπλισμο το χαρισε ...

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ όλοι μα όλοι τα ζωακια μας!!!

Συνημμένα

• t1.jpg
    t1.jpg
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • t2.jpg
    t2.jpg
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • t3.jpg
    t3.jpg
    284,2 KB · Εμφανίσεις: 38
Το Λιζακι σου ειναι μια γοησα .... Κουκλα ....!!!! :up::up::up:
ειναι Μολοσος ή με Μολοσο ???

ειναι πιτ μπουλ αλλα ειναι το πιο αγαπισιαρικο σκυλι(σε σχεση με αυτα που λενε συνηθωσ, οτι επιτυθονται κλπ, το δικο μου δεν γαυγιζει καν!!!ουτε αγριευει σε ξενουσ κλπ, οποτε δεν πιστευω οτι ειναι κακο σκυλι!) ειδικα αφου τα παει καλα με τα γατουλια μου ολα τελεια!

Η Ηρω σου ειναι μαυρη και μοιαζει στον Ντοκι μου που ειναι και αυτος ημιαιμο γριφον , μονο που ο Ντοκι εχει πιο πολυ τριχα ...

Κουκλαρα ειναι ... !!!!
και Χρησιμοποιω την λεξη κουκλαρα γιατι παντα τον Ντοκι μου δεν το κοιταζαν γιατι ηταν μαυρος ανω ειναι ο πιο ομορφος απο ολους ...

α, εμενα μαρεσουν τα μαυρα σκυλακια!!! κι οταν ειδα την ηρω μια σταλια σκυλοκουταβο, την ερωτευτικα!!! η ηρω ειναι η πρωτη σε εκτιμηση (κι τα αλλα αγαπω βεβαια) γιατι ηταν η πρωτη σκλυλιτσα μου!!!
κι εμενα μου ελεγαν πωσ ειναι μαυρο και θα τρομαζω το βραδυ! χα χα χα :lol:

χαχα ευχαριστω! ολα ειναι απο τα πιο τρελα τελικα... ξερεισ πισευω πωσ εχει μεγαλη συμασια και το περιβαλλον τουσ. π.χ. εμεισ γενικα ειμαστε μια τρελοοικογενεια, οποτε κι αυτα ειναι πολυ τρελουτσικα!!!και παρολο που τον στειρωσα (γιατι ειχε ενα προβλημα οταν τον πηρραμε, δεν εχει χασει καθολου την ζωντανια του!!!

κι το τελευταιο ειναι η τζεσυ που την ειχε μια κυρια η οποια την αγορασε τυχαια απο καποιο πετ σοπ αλλα μετα καταλαυε οτι το κουταβι κατουρα οπου βρει, κι οποτε του ερχονται. ετσι παρολα τα 500 ευρω που εδωσε για αυτο, και παρολα τα 300 για κτηνιατρο και καποια εξοπλισμο το χαρισε ...

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ όλοι μα όλοι τα ζωακια μας!!!

Τζεση η τσαχπινα !!!!
Να σου Ζησουν !!!!!!!!

Τελικα μοιαζουμε πολυ .... Ποσες γατες εχεις , δεν θυμαμαι το χεις γραψει ???

ειναι πιτ μπουλ αλλα ειναι το πιο αγαπισιαρικο σκυλι(σε σχεση με αυτα που λενε συνηθωσ, οτι επιτυθονται κλπ, το δικο μου δεν γαυγιζει καν!!!ουτε αγριευει σε ξενουσ κλπ, οποτε δεν πιστευω οτι ειναι κακο σκυλι!) ειδικα αφου τα παει καλα με τα γατουλια μου ολα τελεια!

α, εμενα μαρεσουν τα μαυρα σκυλακια!!! κι οταν ειδα την ηρω μια σταλια σκυλοκουταβο, την ερωτευτικα!!! η ηρω ειναι η πρωτη σε εκτιμηση (κι τα αλλα αγαπω βεβαια) γιατι ηταν η πρωτη σκλυλιτσα μου!!!
κι εμενα μου ελεγαν πωσ ειναι μαυρο και θα τρομαζω το βραδυ! χα χα χα :lol:

Τα σκυλακια ειναι οπως τα μαθεις , δεν πιστευω αυτα που λενε για τα πιτ μπουλ ...
Οσο για το Ντοκακι μου , παντα στον δρομο κοιταζουν και χαιδευουν τον Λακη και γω τους λεω οτι περιμενει και ο αλλος χαδια ... και τοτε τον χαιδευουν ...

Να σου κανω μια ερωτηση ... η Ματουλα αυτες τις μςρες ανακαλυψε τα καλωδια της τηλεορασης και ολο την μαλωνω να μην πηγαινει απο κει πισω υπαρχει καποιο κολπο να την αποτρεψω ???

Τα σκυλακια ειναι οπως τα μαθεις , δεν πιστευω αυτα που λενε για τα πιτ μπουλ ...
Οσο για το Ντοκακι μου , παντα στον δρομο κοιταζουν και χαιδευουν τον Λακη και γω τους λεω οτι περιμενει και ο αλλος χαδια ... και τοτε τον χαιδευουν ...

Να σου κανω μια ερωτηση ... η Ματουλα αυτες τις μςρες ανακαλυψε τα καλωδια της τηλεορασης και ολο την μαλωνω να μην πηγαινει απο κει πισω υπαρχει καποιο κολπο να την αποτρεψω ???

Αχ αυτή η ματούλα, ήσυχη δεν κάθεται!!!!!!:P:P:P

Αχ αυτή η ματούλα, ήσυχη δεν κάθεται!!!!!!:P:P:P

Αστα να πανε ... Δεν ξερω τι να κανω ... ολο κατι ανακαλυπτει και γω βρισκω τροπους να την αποτρεπω αλλα εδω δεν μπορω να βρω ... Τι να κανω ???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back