superkitten
Νεοφερμένο μέλος
Η superkitten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
11-07-11
23:35
Είμαστε τέσσερα τιγράκια 2 μηνών από μαμά με μορφή sokoke. Γεννηθήκαμε σε μια αυλή μιας οικογένειας που προσωρινά μας φροντίζει. Αλλά είμαστε πολλά και ψάχνουμε μια μόνιμη οικογένεια που όποιο αδερφάκι μας υιοθετήσει, θα το αγαπά, θα το φροντίζει και θα το νιώθει σαν μέλος της. Είμαστε παιχνιδιάρικα, τρυφερά, χαδιάρικα και πιστά. Έχουμε μάθει να πηγαίνουμε στην άμμο και είμαστε πολύ υπάκουα. Όποιος υιοθετήσει ένα από μας δε θα το μετανιώσει. Θα έχει πάντα δίπλα του έναν σύντροφο που θα τον κάνει να ξεχνάει τις σκοτούρες του και θα τον γεμίζει με χαρά και πολλά γουργουρητά.
Είμαι ο GKARI και με έβγαλαν έτσι γιατί φωνάζω διαρκώς και πειράζω τα υπόλοιπα αδελφάκια μου. Είμαι υπερβολικά παιχνιδιάρης και χαδιάρης. Όποιος με υιοθετήσει δε θα χάσει γιατί όταν θα ασχολείται μαζί μου θα ξεχνάει να ξεκολλήσει από τα παιχνίδια και τις τρέλες που θα κάνουμε!! Ακολουθώ πάντα το γατογονιό μου όπου και να πηγαίνει ακόμα και στη βόλτα! Νιάου δεν είμαι σκυλάκι γατάκι είμαι αλλά μ’αρέσει να είμαι συνεχεία στα πόδια του. Δεν απομακρύνομαι όμως ποτέ από το σπίτι μόνος μου.
Είμαι το γατάκι LEOPARD. Δεν είμαι λουλουδάκι αλλά μου αρέσει να κρύβομαι στις άδειες γλάστρες και όταν δε με βρίσκουν σηκώνω το κεφαλάκι μου και τους νιαουρίζω. Χαχα σας ξεγέλασα! Θέλω οι γατογονείς μου να με προσέχουν και να με αγαπούν όπως θα τους αγαπήσω και εγώ!
Νιααου! Με λένε SHIFU δεν είμαι κινεζάκι είμαι τρελογατάκι! Μη με βλέπετε στη φωτογραφία έτσι, είμαι πολύ κουρασμένος γιατί από το πρωί έπαιζα και τώρα κοιμάμαι. Ονειρεύομαι η νέα οικογένεια μου να είναι καλή, να με φροντίζει, να με αγαπάει και να μη με αφήσει ποτέ! Και εγώ θα τους δείξω πως δεν μετάνιωσαν που με υιοθέτησαν.
Είμαι το γατάκι VEGA και είμαι το τελευταίο από τα τέσσερα προηγούμενα τιγράκια αδελφάκια μου. Ήμουν το πιο αδύναμο αλλά πάλεψα και έζησα χάρη στη φροντίδα των ανθρώπων που με βρήκαν. Με τάιζαν στο στόμα (όχι ότι δε μου άρεσε
) για αυτό είμαι και καλομαθημένο. Θέλω ζεστή αγκαλιά και αγαπούλες! Και εγώ ξέρω τι θα κάνω…γρρρουγρρρου!
Βοηθήστε να βρουν ένα μόνιμο ζεστό σπιτάκι. Στην περιοχή κινδυνεύουν από φόλες και πνιγμό.
Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει στο e-mail: superkitten@windowslive.com
Είμαι ο GKARI και με έβγαλαν έτσι γιατί φωνάζω διαρκώς και πειράζω τα υπόλοιπα αδελφάκια μου. Είμαι υπερβολικά παιχνιδιάρης και χαδιάρης. Όποιος με υιοθετήσει δε θα χάσει γιατί όταν θα ασχολείται μαζί μου θα ξεχνάει να ξεκολλήσει από τα παιχνίδια και τις τρέλες που θα κάνουμε!! Ακολουθώ πάντα το γατογονιό μου όπου και να πηγαίνει ακόμα και στη βόλτα! Νιάου δεν είμαι σκυλάκι γατάκι είμαι αλλά μ’αρέσει να είμαι συνεχεία στα πόδια του. Δεν απομακρύνομαι όμως ποτέ από το σπίτι μόνος μου.
Είμαι το γατάκι LEOPARD. Δεν είμαι λουλουδάκι αλλά μου αρέσει να κρύβομαι στις άδειες γλάστρες και όταν δε με βρίσκουν σηκώνω το κεφαλάκι μου και τους νιαουρίζω. Χαχα σας ξεγέλασα! Θέλω οι γατογονείς μου να με προσέχουν και να με αγαπούν όπως θα τους αγαπήσω και εγώ!
Νιααου! Με λένε SHIFU δεν είμαι κινεζάκι είμαι τρελογατάκι! Μη με βλέπετε στη φωτογραφία έτσι, είμαι πολύ κουρασμένος γιατί από το πρωί έπαιζα και τώρα κοιμάμαι. Ονειρεύομαι η νέα οικογένεια μου να είναι καλή, να με φροντίζει, να με αγαπάει και να μη με αφήσει ποτέ! Και εγώ θα τους δείξω πως δεν μετάνιωσαν που με υιοθέτησαν.
Είμαι το γατάκι VEGA και είμαι το τελευταίο από τα τέσσερα προηγούμενα τιγράκια αδελφάκια μου. Ήμουν το πιο αδύναμο αλλά πάλεψα και έζησα χάρη στη φροντίδα των ανθρώπων που με βρήκαν. Με τάιζαν στο στόμα (όχι ότι δε μου άρεσε
) για αυτό είμαι και καλομαθημένο. Θέλω ζεστή αγκαλιά και αγαπούλες! Και εγώ ξέρω τι θα κάνω…γρρρουγρρρου! Βοηθήστε να βρουν ένα μόνιμο ζεστό σπιτάκι. Στην περιοχή κινδυνεύουν από φόλες και πνιγμό.

Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει στο e-mail: superkitten@windowslive.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
Η ninika1988 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 90 μηνύματα.
11-07-11
23:46
Μακαρι να βρεις γρηγορα υπεροχους γατογονεις γιατι δεν ειναι καθολου δυσκολο να λατρεψει κανεις αυτες τις φατσες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superkitten
Νεοφερμένο μέλος
17-07-11
22:25
ninika ειναι πραγματικα τρελα. μακαρι να βρεθουν οικογενειες να τα αγαπησουν και να τα φροντισουν γιατι εχουν περασει πολλα.
28-07-11
14:16
Φατσούλες!!! Ακόμα να βρουν σπιτακι; 

superkitten
Νεοφερμένο μέλος
28-07-11
18:19
Σε ευχαριστώ Loukasm!Ούτε αυτά ούτε τα ξαδερφάκια τους έχουν υιοθετηθεί...μόνο ένα! 

Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.344 μηνύματα.
28-07-11
19:38
Είναι πολύ ωραία.Καλή τους τύχη !
superkitten
Νεοφερμένο μέλος
02-11-11
17:26
Υιοθετηθηκαν! 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum