maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος

πρωην βανίλης, νυν....ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
φωτο
Η μαμα του, είναι ευτυχισμένη, πολυ ευτυχισμένη με τον μικρο γιωργάκη της και κοιμουνται παρεάκι τα βράδια. Της προέκυψε παμφάγος, προχθες της επεσε ένα ψίχουλο απο αχλάδι, και το μικρος το εξαφάνισε, ενω προσφατα ορμησε στο πιατο με τα ρεβυθια, και τα γλιτωσε στο τσακ. "Φανταζεσαι τι θα πάθαινε το γατάκι αν έτρωγε ρεβύθια" μου λέει έντρομη η κ. Δήμητρα. "Αυτός όπως πάει θα φάει κι εμένα!" Ακόμα ν'ανοιξει τις μπαλκονόπορτες, ευτυχως λεει ερχεται χειμώνας....

ΦΟΙΒΗ (φωτό) και ΣΑΤΑΝΑΣ (φωτό)
η κοπελίτσα που τα πήρε πακέτο, δοκιμάζει την τύχη της με 2 μικρά μωρά να σβουρίζουν ολη μέρα μέσα στα πόδια της! Κοιμουνται αγκαλιά, και παιχνιδιζουν απιστευτα. Επίσης,οι μικροι εξερευνητές ξετρυπώνουν συνεχως χαμενα μικροαντικειμενα κατω απο επιπλα. Σύντομα θα μετακομίσει η παρέα των τριών σε μεγαλύτερο σπίτι. Επίσης η μαμα τους είναι ανερχομενη ηθοποιός. Θα τα δουμε και σηριαλ τα γατόνια

πρώην γκριζέτος νυν ΒΑΝΙΛΗΣ (φωτό)
Ναι καλα τ'ακουσατε. Τελικά το όνομα έπιασε τόπο. Μίλησα με τον μπαμπα της υπόθεσης...."Δεν μπορείς να φανταστείς" - μου λέει -
"πόσο καλό γατάκι είναι....κανει τις βολτουλες του, κανει τις ξάπλες του, είναι συνέχεια μέσα στις αγκαλιές μας...έχει μάθει το κρεββατάκι του...ΑΠΛΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕ."
Νομιζω δεν χρειάζεται να πω παραπάνω.Τώρα σε μια βδομαδουλα είναι η ώρα για τα δευτερα τους εμβολια!!

Τυχερά μωρά μου. Εύχομαι για όλα να είναι έτσι .
Πείτε κι εσεις καλα νέα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ανοιξα αυτο το θέμα, για να γράφουμε την πορεία των υιοθεσιών που αναλάβαμε κατα καιρούς! Μιας και κρατώ επαφή με όλους τους γονείς, θα σας γράψω την εξέλιξη των 4 μικρών μου
πρωην βανίλης, νυν....ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
φωτο
Η μαμα του, είναι ευτυχισμένη, πολυ ευτυχισμένη με τον μικρο γιωργάκη της και κοιμουνται παρεάκι τα βράδια. Της προέκυψε παμφάγος, προχθες της επεσε ένα ψίχουλο απο αχλάδι, και το μικρος το εξαφάνισε, ενω προσφατα ορμησε στο πιατο με τα ρεβυθια, και τα γλιτωσε στο τσακ. "Φανταζεσαι τι θα πάθαινε το γατάκι αν έτρωγε ρεβύθια" μου λέει έντρομη η κ. Δήμητρα. "Αυτός όπως πάει θα φάει κι εμένα!" Ακόμα ν'ανοιξει τις μπαλκονόπορτες, ευτυχως λεει ερχεται χειμώνας....
ΦΟΙΒΗ (φωτό) και ΣΑΤΑΝΑΣ (φωτό)
η κοπελίτσα που τα πήρε πακέτο, δοκιμάζει την τύχη της με 2 μικρά μωρά να σβουρίζουν ολη μέρα μέσα στα πόδια της! Κοιμουνται αγκαλιά, και παιχνιδιζουν απιστευτα. Επίσης,οι μικροι εξερευνητές ξετρυπώνουν συνεχως χαμενα μικροαντικειμενα κατω απο επιπλα. Σύντομα θα μετακομίσει η παρέα των τριών σε μεγαλύτερο σπίτι. Επίσης η μαμα τους είναι ανερχομενη ηθοποιός. Θα τα δουμε και σηριαλ τα γατόνια
πρώην γκριζέτος νυν ΒΑΝΙΛΗΣ (φωτό)
Ναι καλα τ'ακουσατε. Τελικά το όνομα έπιασε τόπο. Μίλησα με τον μπαμπα της υπόθεσης...."Δεν μπορείς να φανταστείς" - μου λέει -
"πόσο καλό γατάκι είναι....κανει τις βολτουλες του, κανει τις ξάπλες του, είναι συνέχεια μέσα στις αγκαλιές μας...έχει μάθει το κρεββατάκι του...ΑΠΛΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕ."
Νομιζω δεν χρειάζεται να πω παραπάνω.Τώρα σε μια βδομαδουλα είναι η ώρα για τα δευτερα τους εμβολια!!
Τυχερά μωρά μου. Εύχομαι για όλα να είναι έτσι .
Πείτε κι εσεις καλα νέα!![]()
Ηταν τέλεια γατάκια όλα τί ωραία που είναι όταν ξέρεις ότι περνούν καλά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
και ο πρώην Γκριζέτος - νυν Βανίλης, που είναι έρωτας!
Είναι υπέροχο να βλέπεις ζωάκια να πηγαίνουν σε ανθρώπους που τα αγαπούν.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η πρώτη φωτογραφία είναι τη μέρα που τον βρήκα και οι άλλες δυο πριν μερικές μέρες στο γιατρό (περίπου 7 μηνών). Το όνομα ήταν και παραμένει Μιουτ! Οι νέοι του γονείς δεν τον αλλάζουν με τίποτα!
moukelis
Επιφανές μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
και το άλλο είναι κοριτσάκι όλο γκρι και το δώσαμε σε μια φοιτήτρια, η οποία κοπελίτσα τελείωσε με τις σπουδές της και έφυγε στην πόλη της (καβάλα) και πήρε εννοείται και τη μικρούλα μας μαζί της! Φωτό από βδομάδα θα ανεβάσω αλλά μόνο του μικρούλη, με την κοπέλα χαθήκαμε,αλλά είμαι σίγουρη ότι τα πάνε καλά, έχει ένα ακόμα γατάκι (3 ετών) στο σπίτι των γονιών της και είναι από πολύ φιλόζωη οικογένεια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool