Τα χάμστερ δεν είναι παιχνίδι!

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Ελεος...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω τετοια ρατσα χαμστερακι εχω!!!!:mad:

Τα χαμστερ απεχθανονται το νερο....:mad:

Η γνωστη ιστορια:Γονιος βαριεται παιδι-παιρνει ζωο στο παιδι για να απασχολειται κι αν πεθανει παιρνουμε αλλο!!!!!!!!!!:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι δειχνει το βιντεο? δεν θελω να το δω...

Εβελυνα μου δειχνει οτι μια ηλιθια εριξε τα χαμστερακια σε μικρη παιδικη πισινα και χαιρεται που κολυμπανε γιατι το βρισκει χαριτωμενο:mad: Ποση ηλιθιοτητα πια;Ποση;!

κολυμπαναι ή πνιγονται?:/:

κολυμπάνε...αλλά καλού κακού εγώ της έριξα ένα βρισίδι να το φχαριστηθώ στα ελληνικά....αφού δεν επιτρέπεται να βρίζουμε εδώ έβρισα εκεί...και όχι στα αγγλικά παρακαλώ...άντε φτάνει πια...παντού αγγλικά....

κολυμπανε αλλα αγωνιζομενα να μεινουν στην επιφανεια..παιδευονται τα καψερα......:down::down::down:

δεν πνιγονται αλλα δεν το κανουν και απο χαρα, μερος να βγουνε θελουν αλλα δεν υπαρχει και κολυμπανε να μην πνιγουν. Στα χαμστερ δεν αρεσει αλλα ουτε και κανει να τα βαζεις μεσα στο νερο.

Το θεμα ειναι οτι αυτη η γκιοσα το εχει παρει για παιχνιδι και μολις πηγε να πνιγει το ενα ειπε "oh no no!!'' σα να παιζει κανενα 5χρονο με καμια κουκλα!Ελεος...:down:

ποση βλακεια κυκλοφορει στον ματαιο τουτο κοσμο....ελεος...εγω θελω να την ριξουν σε μια πισινα...γεματη κροκοδειλους....και να την τραβανε βιντεο...τι να πω πια...:down::down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back