PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι για να κάνουμε μια αρχή είπα να γράψω για το χωριό μου την Σελίνιτσα ή Άγιος Νικόλαος που βρίσκεται στη Μεσσηνιακή Μάνη.

Έχει πολλές παραλίες και πιστεύω πως αν τον επισκεφτείτε θα τον λατρέψετε!
Αλλά και αν δεν εντυπωσιαστείτε θα γεμίσετε με τόσες αναμνήσεις που ίσως τον ξαναεπισκεφτείτε.
Είναι κοντά στην Καρδαμύλη και δίπλα στη Στούπα.Έχει επίσης αρκετά ξενοδοχία κάθε γούστου και πολλές ταβέρνες αλλά και για τους πιο νέουσ έχει πμαράκια και κλαμπ λίγο πιο έξω(καλά μην περιμένετε και πολλά).Ορίστε μερικές φώτο:
Το μπροστινό σπίτι είναι πια μια καφετέρια που λέγεται Λίθος.
Και η θέα του ''Λίθου''...
Η απέναντι πλευρά..

Άλλη πλευρά...
Και τώρα παραλίες:Γνώσπη-καθόλου πάτος-από σεισμό διμιουργίθηκε-τέλεια για βουτιές- χωρίς ενοχλητική άμμο.

Πανταζί-άμμος και βότσαλα-μικρομεσσαία-είναι κάτω από το εξοχικό μου.
Δίπλα στο Πανταζί υπάρχει και το Μικρό Παταζί.Δε βρήκα φωτογραφίες.
Παραλίες τριγύρω χωριών:Δελφίνια-λίγο πιο έξω από τη Καρδαμίλη-χωρίς άμμο μόνο χαλικάκι-τα πιο καθαρά νερά πάντα-η καλήτερη!!

Φωνέας-πολύ χοντρά βότσαλα-λίγο πιο έξω από την Καρδαμίλη-καλή για βουτίες-από σεισμό έγινε.

Καλόγρια-μόνο άμμος ούτε βοτσαλάκι-μεγάλη-στη Στούπα-πολύς κόσμος-πολύ κρύα γιατί υπάρχει μια πηγή στην άκρη-φανταστική!!!Και μια σημίωση:βλέπετε στο πλάι ένα σπιτάκι πάνω στα βράχια;Ε, εκει μέσα ο Καζαντζάκης έγραψε τον μεγάλο ''Ζορμπά''.Αμέ αμέ
.Ύπαρχουν βέβαια και άλλες παραλίες όπως το Καταφύκι, η παραλία της Στούπας,τα Ριτσά αλλά πρέπει να τις απισκεφτείτε για να τις δείτε.

Λοιπόν σας περιμένουμε!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

η τελευταια παραλια ποια ειναι? ειναι ΤΕΛΕΙΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Η τελευταία είναι η Καλόγρια!!πολυ ωραιες φωτο
η τελευταια παραλια ποια ειναι? ειναι ΤΕΛΕΙΑ![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Η τελευταία είναι η Καλόγρια!!![]()
Πανεμορφη ειναι πω πωωω.....τι νερα πεντακαθαρα γαλανα ειναι αυτα?

ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Α, μας έχετε επισκευφθεί λοιπόν, για πείτε μας τις εντυπώσεις σας!Στα Δελφίνια έχω κάνει υπέροχες διακοπές![]()

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι είναι καθαρή παραλία, σε σχέση με τον κόσμο που έχει.Πανεμορφη ειναι πω πωωω.....τι νερα πεντακαθαρα γαλανα ειναι αυτα?![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εμείς έχουμε ένα πατρικό στο Πήλιο.Νομίζω τουλάχιστον
.Γενικώς είμαστε κσμογυρησμένοι και δε ξέρω πολλά πράγματα
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Είναι ένα άγνωστο μέρος με Ελληνική ομορφιά!
Δεν είμαι απο κει αλλα πηγαίνω για διακοπές απο όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, αφού υπάρχει σπίτι που είναι της γιαγιάς και του παππού μου!
Σας το παρουσιάζω

https://www.kyparissilakonias.gr/Site.htm
(Πηγαίντε στα downloads και επιλέξτε <Εικόνες-Wallpapers>, αριστερά στη λίστα)
Ηθελα να σας δωσω κατευθείαν το λινκ που οδηγεί στις φωτογραφίες, αλλα στην προεπισκόπιση που το δοκίμασα, με έβγαζε στην αρχική

moukelis
Επιφανές μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Το δικο μας χωριό είναι η Ξινόβρυση στο Πήλιο,και η παραλία που βρίσκεται στα 100 μέτρα απο το κτημα μας είναι τα Ποτιστικά.Enjoy.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πω,πω παράδεισος!
Το εξοχικό σας είναι εκεί και το κανονικό σπίτι στον Βόλο?
Υπέροχο μέρος!
ELENIP
Διάσημο μέλος
Πολυ ομορφο φαινεται!
Οσοι έρχονται τρελαίνονται και κάποιοι αγοράζουν και σπίτι, ενω το εχουν επισκευτεί λίγες φορες και δεν εχουν σχεση με το χωριό.Με αμάξι είναι δύσκολο να το βρείς,είναι τέρμα Θεού.Οσοι έρχονται είναι με κότερα κάτι πελώρια! Με κότερο είναι πιο εύκολο γιατι είναι σχετικά κοντά με Μονεμβασιά και Λεωνίδιο οπότε το βλέπουν και σταματάνε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ θα σας μιλήσω για δύο "χωριά της καρδιάς μου".
Το ένα είναι στην Αλμωπεία του νομού Πέλλας, αυτό λόγω καταγωγής.
Η Αλμωπεία είναι μιά κοιλάδα ανάμεσα σε ψηλά βουνά μεταξύ αυτών το πιό "διάσημο" το Καιμακσαλάν(η Αράχωβα του Βορρά
)Δείτε δύο φωτό, φέτος μετά τα Χριστούγεννα.
Πολύ κοντά μας είναι και τα Λουτρά Αριδαίας
Οι φωτό είναι πέρισυ τέτοια εποχή
Και θα σας δείξω και την πρωτεύουσα μας, την Εδεσσα, που αγαπώ ιδιαίτερα. Οι καταράκτες φυσικά!

Το άλλο "χωριό της καρδιάς μου"είναι το Παλιούρι στο πρώτο πόδι της
Χαλκιδικής(μετά την Χανιώτη και το Πευκοχώρι).
Είναι ένα καταπράσινο ψαροχώρι με πολλές γατούλες.

Καποιες μέρες από τις καλοκαιρινές διακοπές μου, θα τις περάσω εκεί.
Δυστυχώς οι φωτό είναι χειμερινές.

Συγνώμη για τις πολλές φωτό, αλλά έχω το κουσούρι να βγάζω συνέχεια φωτό.

moukelis
Επιφανές μέλος
Εκει προς το παρον εχουμε το τροχοσπιτο και ετοιμαζουμε κι ενα λυομενο γιατι οι δικοι μου πηγαινουν ολο το χρονο για να φροντιζουν τα δεντρα και ειναι ζορικα εκει το χειμωνα.Το πατρικο μου ναι,ειναι μεσα στο Βολο.Οποτε θελετε σας περιμενουμε!Πω,πω παράδεισος!
Το εξοχικό σας είναι εκεί και το κανονικό σπίτι στον Βόλο?
Υπέροχο μέρος!
ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος
λόφου είναι οι Πετανοί
κι αυτός είναι ο αγαπημένος μου βράχος
κι αυτό το ηλιοβασίλεμα
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλα φανταστικά μέρη!!Τι ωραίο θέμα.
Εγώ θα σας μιλήσω για δύο "χωριά της καρδιάς μου".
Το ένα είναι στην Αλμωπεία του νομού Πέλλας, αυτό λόγω καταγωγής.
Η Αλμωπεία είναι μιά κοιλάδα ανάμεσα σε ψηλά βουνά μεταξύ αυτών το πιό "διάσημο" το Καιμακσαλάν(η Αράχωβα του Βορρά)
Δείτε δύο φωτό, φέτος μετά τα Χριστούγεννα.
Πολύ κοντά μας είναι και τα Λουτρά Αριδαίας
Οι φωτό είναι πέρισυ τέτοια εποχή
Και θα σας δείξω και την πρωτεύουσα μας, την Εδεσσα, που αγαπώ ιδιαίτερα. Οι καταράκτες φυσικά!
Το άλλο "χωριό της καρδιάς μου"είναι το Παλιούρι στο πρώτο πόδι της
Χαλκιδικής(μετά την Χανιώτη και το Πευκοχώρι).
Είναι ένα καταπράσινο ψαροχώρι με πολλές γατούλες.
Καποιες μέρες από τις καλοκαιρινές διακοπές μου, θα τις περάσω εκεί.
Δυστυχώς οι φωτό είναι χειμερινές.
Συγνώμη για τις πολλές φωτό, αλλά έχω το κουσούρι να βγάζω συνέχεια φωτό.![]()
Ζουλεύω ζουλεύω
!!!Απλά καταπλικτικό!!!Το δικό μου αγαπημένο είναι η Αγία Θέκλη, στην Κεφαλλονιά
Η παραλία του χωριού, που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του
λόφου είναι οι Πετανοί
κι αυτός είναι ο αγαπημένος μου βράχος
κι αυτό το ηλιοβασίλεμα

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ονομάζεται Τραχήλα και βρίσκεται κοντά στο δικό μου χωριό.
Το πιο κ΄΄υριο χαρακτιριστικό του είναι ότι είναι τέρμα Θεού.Δηλ. από τη αριστερή πλευρά της φωτο δεν υπάρχει αλλος δρόμος.
Αλλό χαρακτιριστικό είναι η γραφικότητα του.Λίγα καφενία, καθόλου αμάξια, ομορφη εκκλησούλα μες τον ελαιώνα, στενά σοκάκια..
Το ποιο ωραίο όμως είναι η.... διαδρομή!Για να φτάσεις στην Τραχήλα πρέπει να περάσεις από έναν στενό δρόμο, πλάι στα βράχια.Στο άλλο πλάι μεγαλοπρεπή βράχια σαν καρφωμένα στο βουνόαγέρωχα, γεμάτα απόκοσμες σπηλιές.Απολάυστε!!
Και μια παραλία κάτω από τον δρόμο.Καταφύκι.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αυτός ο συνδυασμός καταγάλανης θάλασσας, λευκής παραλίας δίπλα σε απότομη πλαγιά είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !

Πατσουκάκι νομίζω οτι η "άγρια" ομορφιά της Μάνης είναι το κάτι άλλο.

Δεν την έχω επισκεφτεί ακόμη, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θέλω το κάνω.

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραια!Και για οποιοαδήποτε απορία εδω είμαστε!Μαριάνθη εκπληκτική η αγαπημένη σου παραλία!
Αυτός ο συνδυασμός καταγάλανης θάλασσας, λευκής παραλίας δίπλα σε απότομη πλαγιά είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !
Πατσουκάκι νομίζω οτι η "άγρια" ομορφιά της Μάνης είναι το κάτι άλλο.Δεν την έχω επισκεφτεί ακόμη, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θέλω το κάνω.
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool