Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
1. Κάποια στιγμή τυχαίνει να τον πάμε για αμπουλίτσα και νυχάκια και λέει στη γυναίκα του (η οποία δεν είναι κτηνίατρος - απλά τον βοηθάει) να ασχοληθεί με τον γάτο μου. Με ξένισε λίγο ...αλλά δεν έδωσα σημασία.
2. Το καλοκαίρι τον αφήσαμε μία εβδομάδα στην κλινική του στο Ψυχικό για φιλοξενία. Εγώ είχα πάθει σοκ γιατί ήταν η πρώτη φορά που τον αποχωριζόμουνα αλλά λόγω της εμπιστοσύνης που του είχαμε δέχτηκα... Σημειώστε ότι με χρέωσε 120? για μία εβδομάδα. Όταν τον πήραμε πίσω μαδούσε παρανοϊκά πολύ. Δεν είχε κάποιο δερματικό ή κάτι άλλο. Μετά από δυό μέρες στο σπίτι και με την φροντίδα μας σταμάτησε. Επίσης παρατήρησα ότι είχε μια μεγάλη μελανιά στη μύτη η οποία έκανε σχεδόν δύο εβδομάδες να του περάσει. Στην επόμενη επίσκεψη δεν κατάφερα να του το πω γιατί είχε κόσμο.
3. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα δερματικό. Τον πηγαίνουμε και ο τύπος έβαλε πάλι την γυναίκα του να τον κοιτάξει. Τον ψέκασε με ένα σπρέυ που μας είπε ότι είναι κτηνιατρικό (!!) και μας ζητάει 30? και μας λέει σε τρείς μέρες πάλι εδώ για ψέκασμα. Τον ξαναπηγαίνουμε και με εκπληξη μόλις μας είδε μας ρώτησε τι έγινε πάλι!!!!! Του λέει ο άντρας μου... ξαναβάζει τη γυναίκα του να τον ψεκάσει και μας λέει ελάτε πάλι τη Δευτέρα. Και του λέει ο άντρας μου "είμαστε εντάξει;;;" (εννοώντας οικονομικώς) και μας απαντάει '' ε εντάξει θα τα βρούμε τη Δευτέρα''.
Πώς σας ακούγονται όλα αυτά; Για να μην αναφέρω ότι ποτέ δεν μας έχει δώσει απόδειξη....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η γυναίκα του μπορεί να είναι βοηθός του και να ξέρει.. να εξετάσει μια γάτα ή να την ψεκάσει, αυτό είναι κατανοητό.
Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι η χρέωση φιλοξενίας...και η μελανιά που ίσως να οφείλεται απο το κλουβί...

Το ότι θα τα βρείτε την Δευτέρα μου ακούγεται καλό.. εγω το καταλαβαίνω οτι δεν ήθελε να σας πάρει ολόκληρη επίσκεψη τώρα και ότι θα πληρώσετε την επόμενη. Μισή και μισή, μια επίσκεψη την άλλη φορα. (Θα δείξει...)
Τώρα για την απόδειξη... είναι στον γιατρό...
Για την ιστορία... Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς Κτηνίατρος, που δίνει πάντα αποδείξεις.... ΄Η τουλάχιστον, δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα.
Την ώρα που σας εξυπηρετούσε η γυναίκα του αυτός τί έκανε??? Είχε άλλο περιστατικό σοβαρό ή απλά καθόταν???
prince
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
ο δικός μου κτηνίατρος πάντα μου κόβει απόδειξη για φάρμακα και παιχνίδια που ψωνίζω στα μωρά μου. επίσκεψη δεν μου χει πάρει ποτε.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς....
Πας να κανεις ενα εμβόλιο, ή απλά να στον κοιτάξει, δεν ψωνίζεις τίποτα απο παιχνιδια φαρμακα...
Θα σου κοψει το εμβόλιο??
Επίσκεψη όντως δεν κόβουν αρκετοί!

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοειται οτι οταν δεν βλεπεις την κινηση της αποδειξης ειναι επιβεβλημενο να ζητας ενα 10% off απ την τιμη που σου λεει...
Σπυρος..
prince
Διάσημο μέλος
μια φορά που απλώς τον ζύγισε και με έδιωξε ως υπερβολική δεν μου πήρε τίποτε. είναι στον άνθρωπο αν σε θεωρούν πελάτη τους (και ότι θα ξαναπάς) δεν θα σε χρεώσουν αν δεν κάνουν τίποτε στο ζωάκι σου
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η φιλοξενία ήταν απλή φιλοξενία ή "εντατική" ??
Δηλαδή, έπαιρνε η γάτα κάποια θεραπεία, ειδική τροφή, αντιβίωση κλπ κλπ??? Τότε η χρέωση είναι αυξημένη.
Κατα την γνώμη μου θα έπρεπε να συζητηθεί η τιμή ΠΡΙΝ τον αφήσετε.
Ο Κτηνίατρος έχει γενικά ζωάκια σε φιλοξενία/εντατική ή το έκανε για σας?? (αυτό θα σήμαινε οτι θα κοιμόταν μέσα ή θα έβαζε κάποιον να κοιμάται και να παρακολουθεί συνεπάγεται αυξηση εξόδων.)

Πρίν τον κόψεις... (αν το κάνεις) καλό θα ήταν να έχεις βρει μια λύση για την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να φιλοξενηθεί η γάτα.
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό μου την έδωσε πιο πολύ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Άλλη φορά να κανονίζεις την τιμή της φιλοξενίας απο πριν.
Αν τον κρατήσεις...

Εκτός του θέματος με την τιμή... και με την γυναίκα, κατα τα άλλα τον έχεις χρειαστεί για τίποτα πιο σοβαρό, να καταλάβεις αν είναι και ΚΑΛΟΣ γιατρός???
ruko
Διάσημο μέλος

Πάντως να ζητάς πάντα απόδειξη, η οποία να αναγράφει αναλυτικά τος χρεώσεις - είναι υποχρεωμένος να σου δώσει. Χρειάστηκε μια φορά να φωνάξω γιατρό στο σπίτι, ο οποίος όλως τυχαίως είχε ξεχάσει να φέρει το μπλοκάκι του. Επέμενα και μου έστειλε την απόδειξη με το ταχυδρομείο λίγες μέρες αργότερα.

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Δεν διαβάζω παρακάτω. Αρκεί. Με τους γιατρούς, ζώων και ανθρώπων, πρεπει να είσαι πολύ προσεκτική. Όταν κάτι σε ξενίζει, δεν είναι από ιδιοτροπία σου. Είναι ,γιατί κάτι πάει στραβά. Το θεωρώ απαράδεκτο, να πληρώνεις επίσκεψη για υπηρεσίες κτηνιάτρου και να ασχολείται ο κάθε άσχετος. Αν είναι έτσι, να πληρώνεις το 1/4 της τιμής. Άμα πια! Τα ψεκάσματα μπορούσατε να τα κάνετε και στο σπίτι, αρκεί να σας έδειχνε την τεχνική (αν δεν την ξέρετε ήδη), όχι να σας πηγαινοφέρνει κάθε λίγο και να σας χρεώνει για την ασχολία της γυναίκας τουΉταν απλή φιλοξενία. Χωρίς ιατρικό θέμα. Και μάλιστα απ' ότι μας έλεγε συνήθως φιλοξενεί θα ζωάκια φίλων και θα κρατούσε και τον δικό μας που τόσο πολύ του αρέσει και στο τέλος ανακάλυψα ότι στην κλινική που τον κράτησε είχε άλλες δέκα γάτες και 2 σκύλους. Όλα κλεισμένα στα κλουβιά τους και μια αλλοδαπή πήγαινε πρωί και βράδυ για να τα ταϊσει και να τους ανοίξει, εναλλαξ για να ξεμουδιάζουν. Δεν ξέρω βρε παιδιά αν είμαι υπερβολική.. απλά μου φαίνονται κάπως αυτά τα πράγματα. Άσε που τις αμπούλες την μία μου τις δίνει δώρο την άλλη μου τις χρεώνει 5? και την άλλη 10?. Και για την επίσκεψη που σας ανέφερα για το δερματικό δεν με ξένενισαν τα 30? αλλά ρε άνθρωπε αφού με χρεώνεις την επίσκεψη κανονικά, μη κάθεσαι και διαβάζεις εφημερίδα και αφήνεις την γυναίκα σου να κοιτάξει το ζωντανό....Αυτό μου την έδωσε πιο πολύ!!
Φυσικά και να τον αλλάξεις. Ψάξε, ρώτα, υπάρχουν σίγουρα και κοντά σας αξιόλογοι γιατροί και χωρίς να σε βλέπουν σαν πορτοφόλι. Μήπως το γατάκι είναι κεραμιδέ; κάποιοι δεν πολυασχολούνται, αν δεν είναι ράτσας οι γάτες. Σε κάποιον κτηνίατρο που πήγαινα αρχικά τη γάτα μου και δεν έδινε σημασία, πηγε η φίλη της κόρης μου το κουνέλι της και την έδιωξε, διότι "δεν ασχολείτο με κουνέλια", πλην όμως, δεν άλλαξε την επιγραφή από "κτηνίατρος" σε "κυνίατρος" ,να ξέρουμε βρε αδελφέ, ότι ασχολείται μόνον με σκυλιά 
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και δυστυχώς πολλοί γιατροί αδιαφορούν όταν το γατάκι που τους πάς να εξετάσουν δεν είναι ράτσας...

Άλλαξέ τον!! Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα...
moukelis
Επιφανές μέλος
Μη μου πεις οτι εισαι αυτη που νομιζω...Αν ήμουνα στη θέση σου δε νομίζω πως θα ξαναπήγαινα...Θεωρώ ότι οι κτηνίατροι δε διαφέρουν σε τίποτα από οποιονδήποτε γιατρό, πρέπει να σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και να ενδιαφέρονται πραγματικά για τον ασθενή τους...
Και δυστυχώς πολλοί γιατροί αδιαφορούν όταν το γατάκι που τους πάς να εξετάσουν δεν είναι ράτσας...
Άλλαξέ τον!! Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα...

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μικρύνω και τη φωτογραφία του γατοβασιλιά του σπιτιού μου να τη βάλω στο προφίλ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Περιμενουμε δικο σας θεμα στη στηλη "οι γάτες μου" με ολη την ιστορια σας ε;Μα καλα,ποιος αλλος θα ειχε τετοιο ψευδωνυμο...

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοείται, αλλά από το σπίτι να πάρω έμπνευση από το γατουλίνι μου!!

kyka
Δραστήριο μέλος
Ο δικός μου, μου κόβει πάντα απόδειξη για επισκέψεις και φάρμακα, και τα γράφει όλα αναλυτικά για να ξέρω τι πληρώνω!Απ' ότι βλέπω έχω πέσει στην εξαίρεση του κανόνα!
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Και όσο για τη φιλοξενία... τον είχαμε ρωτήσει στα μέσα Ιουλίου και μας είπε ότι βασικά αυτός δεν κρατάει ζώα αλλά επειδή μας συμπαθεί θα κάνει μια εξαίρεση και θα μας έπαιρνε για μια εβδομάδα 70? (τα έξοδα του φαγητού) και ότι θα τον είχε στο ιατρείο, ελεύθερο. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε μαζί και είπαμε ας είναι. Όταν πια ήρθε ο Αύγουστος και ήρθε η ώρα πήγαμε ένα απόγευμα για να τον ρωτήσουμε κάποια πράγματα και εκεί μας το ξεφούρνισε.
Ότι θα πρέπει να τον πάμε στην κλινική και μας ζήτησε αυτά τα λεφτά. Εν τω μεταξύ εκτός από τη στείρωση, που οφείλω να ομολογήσω ότι πήγε μια χαρά, για κάτι άλλο σοβαρό δεν τον έχουμε χρειαστεί για να μπορέσω να τον αξιολογήσω. Πάντως έχω προβληματιστεί.. Και δεν είναι το οικονομικό αλλά το ότι νομίζω ότι με δουλεύει
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ψάξε και αλλού, δεν άλλους, και εγώ άλλαξα 3 μέχρι να κατασταλάξω, δεν είναι ντροπή ούτε κακό, δικαίωμά μας είναι.

Αλλά μια σπόντα για την γυναίκα του θα την πέταγα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool