Τελικά μήπως μου τα τρώει;;

Κοιτα είσαι λογική....
Ψάξε και αλλού, δεν άλλους, και εγώ άλλαξα 3 μέχρι να κατασταλάξω, δεν είναι ντροπή ούτε κακό, δικαίωμά μας είναι.:)

Αλλά μια σπόντα για την γυναίκα του θα την πέταγα...;)

Αυτό θα κάνω.. Τα έχω πάρει στο κρανίο. Έχω τη λίστα με τους κτηνιάτρους που έχετε προτείνει κατά καιρούς και κάποιοι είναι κοντά μου. Ευχαριστώ για τα σχόλια και τη συμπαράσταση. Δεν είμαι περίεργη απλά ένα τον έχω και θέλω το καλύτερο για το γάτο μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κια εμένα δεν μου κάθεται καλά αυτός, ούτε το πόσα παίρνει και κυρίως η γυναίκα του η ειδήμων. Και εγώ αγαπώ τα ζώα, φέρτε τα μου να τα κουράρω τσάμπα άμα είναι :mad: Αν αυτός ως γιατρός δεν έχει φροντίσει να σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, τότε είναι δικό του το πρόβλημα και καλά θα κάνεις και θα αλλάξεις γιατρό!
Και η δικιά μου δεν δίνει απόδειξη, την καταλαβαίνω όμως γιατί ο πατέρας μου έχει μαγαζί και ξέρω την πίκρα των αποδείξεων. Πιστεύω πως αν ο γιατρός φροντίζει και νοιάζεται το ζωάκι και κάνει καλές τιμές δεν πειράζει κι αν δεν κόβει και καμιά απόδειξη... Επιπλέον η δικιά μου βοηθά τα αδέσποτα πολύ, οπότε χαλάλι της αν βγάζει κάτι παραπάνω. Όταν σκέφομαι τα 5 με 10 αδέσποτα που φιλοξενεί στάνταρ απορώ κι από πάνω πώς τα βγάζει πέρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back