Τελικά πόσες γάτες στο σπίτι;;;

KittyG

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
Έχω ήδη 2 γάτες στο σπίτι και σκέφτομαι να πάρω ακόμα μια.Μήπως όμως ειναι πολλές;;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι πάντα σχετικο...
Εξαρτάται από τα ίδια τα ζωάκια αλλά και από το πόσο μεγάλο είναι το σπίτι σου.
Θα έλεγα όμως ότι 2-3 γατάκια είναι οκ, ακόμα και σε μικρό σχετικά σπίτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ.
Νομίζω πως, με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι περισσότερες γάτες περνάνε πολύ καλύτερα όταν έχουν και μια τετράποδη συντροφιά στο σπίτι εκτός από εμάς. Έχουν περισσότερες ευκαιρίες για παιχνίδι και δεν βαριούνται τόσο εύκολα, ειδικά αν τις αφήνουμε μόνες τους για αρκετές ώρες.
Όσον αφορά εμάς, νομίζω ότι η διαφορά μεταξύ μίας και δύο γατών είναι ελάχιστη, όσον αφορά το καθάρισμα του σπιτιού, την αλλαγή της άμμου κ.λπ. Αυτό που θα πρέπει να σκεφτείς όμως, είναι τα διπλάσια έξοδα για την τροφή και τον κτηνίατρο. Αν μπορείς να τα αντέξεις οικονομικά, τότε νομίζω πως είναι πολύ καλή κίνηση η δεύτερη γατούλα.:)

Συμμερίζομαι την απορία σου (έχω μια και σκέφτομαι για δεύτερη) και συμφωνώ ότι παίζει ρόλο το μέγεθος του σπιτιού αλλά και οι πιθανοί...συγκάτοικοι. Δηλαδή.. γονείς, συντροφοι, αλλά και αρνητικοί παράγοντες όπως ενοχλητικοί γείτονες που απεχθάνονται τα ζωα κλπ κλπ
Εάν ρωτήσεις εμένα θα σου πω ότι δεν είναι ποτέ αρκετές οι γατουλες .... πάντα υπάρχει χώρος και για άλλες...:lol: Μακάρι να μπορούσα να τις μαζέψω όλες σπίτι μου, αλλά ως προσφάτως παθούσα (διάλυση αρραβώνος και ακύρωση γάμου) παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες...

Εχω την εντυπωση οτι απαγορευεται απ'το νομο να εχεις πανω απο 2 κατοικιδια σε σπιτι..Θα μου πεις,ποιος θα το μαθει..:hmm:

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ.
Νομίζω πως, με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι περισσότερες γάτες περνάνε πολύ καλύτερα όταν έχουν και μια τετράποδη συντροφιά στο σπίτι εκτός από εμάς. Έχουν περισσότερες ευκαιρίες για παιχνίδι και δεν βαριούνται τόσο εύκολα, ειδικά αν τις αφήνουμε μόνες τους για αρκετές ώρες.
Όσον αφορά εμάς, νομίζω ότι η διαφορά μεταξύ μίας και δύο γατών είναι ελάχιστη, όσον αφορά το καθάρισμα του σπιτιού, την αλλαγή της άμμου κ.λπ. Αυτό που θα πρέπει να σκεφτείς όμως, είναι τα διπλάσια έξοδα για την τροφή και τον κτηνίατρο. Αν μπορείς να τα αντέξεις οικονομικά, τότε νομίζω πως είναι πολύ καλή κίνηση η δεύτερη γατούλα.:)
Μιλάει για τρίτη!! :)

Κι εγώ στη ίδια θέση είμαι!! Αντε παρηγορήστε με δώστε μου ισχυρά κίνητρα για την τρίτη που παίρνω αρχές Νοέμβρη... για το σύντροφό μου που δεν το ξέρει κι είναι και σε κρίσιμη ηλικία? (45) :lol:

Ακριβώς, όπως τα λέει η Αλίκη.. Να πάρεις τόσες γάτες όσες θα μπορέσεις να θρέψεις και να προσέξεις. Νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να έχεις πολλές γάτες σπίτι σου, αν δεν μπορείς να τους προσφέρεις μια ποιοτική ζωή...

Εχω την εντυπωση οτι απαγορευεται απ'το νομο να εχεις πανω απο 2 κατοικιδια σε σπιτι..Θα μου πεις,ποιος θα το μαθει..:hmm:
ο καλός μου που θα μου κάνει έξωση!! :lol::lol::lol:
Ευτυχώς το σπίτι είναι δικό μου όμως... :hmm::lol:

Μιλάει για τρίτη!! :)
Ωχ, συγγνώμη, τώρα το πρόσεξα...:redface::redface::redface::redface:
(αλλού πατάω, αλλού βρίσκομαι σήμερα)

Ωχ, συγγνώμη, τώρα το πρόσεξα...:redface::redface::redface::redface:
(αλλού πατάω, αλλού βρίσκομαι σήμερα)
Πες μου και μένα μωρέ Αλικάκι... οι 3 από τις 2 έχουν μεγάλη διαφορά??:hmm:

εγώ νομίζω (δεν εχω εμπειρία απο 3) οτι ειναι θεμα χώρου, χρόνου και διάθεσης. Αρκει οι γατούλες να μπορουν να εχουν τον χώρο τους και εμείς να μπορούμε (να εχουμε τη δυνατότητα δηλαδη και τη διάθεση) να τις περιποιηθούμε..:)

Πες μου και μένα μωρέ Αλικάκι... οι 3 από τις 2 έχουν μεγάλη διαφορά??:hmm:
Από την προσωπική μου εμπειρία, όχι. Η μεγάλη διαφορά είναι από την μία στις δύο, από κει και πέρα... είναι κατηφόρα. :P
Η μαμά μου τους καταφέρνει μια χαρά τους τρεις παππουδο-γάτους της (Ηρακλής -μπήκε στα 18, Μήτσος -14 και Λούθηρος -10) και μένει σε δυάρι.

εγώ νομίζω (δεν εχω εμπειρία απο 3) οτι ειναι θεμα χώρου, χρόνου και διάθεσης. Αρκει οι γατούλες να μπορουν να εχουν τον χώρο τους και εμείς να μπορούμε (να εχουμε τη δυνατότητα δηλαδη και τη διάθεση) να τις περιποιηθούμε..:)
Ακριβώς... :):up:

Από την προσωπική μου εμπειρία, όχι. Η μεγάλη διαφορά είναι από την μία στις δύο, από κει και πέρα... είναι κατηφόρα. :P
Η μαμά μου τους καταφέρνει μια χαρά τους τρεις παππουδο-γάτους της (Ηρακλής -μπήκε στα 18, Μήτσος -14 και Λούθηρος -10) και μένει σε δυάρι.
Ελα ρε!!! :blink:Μπράβο της!!!:up: Οίκο ευγηρίας κανονικό έχει δηλ:lol:... ζωή να΄χουν τα ψυχάκια!!

Εν τω μεταξύ θα'χω και να ταίζω και χώρια... Kitten για τη μικρή, Indoor longhair για τη Καλυψώ και το χοντρούλη Μορφέα μου...:)

Εγώ μένω σε ενα μικρο δυάρι και σε λίγο καιρό πάω σε ενα μεγαλυτέρο και είμαι μόνη μου....δεν έχω συγκάτοικο απλά σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή οι 3 γατούλες:hmm:

Εγώ μένω σε ενα μικρο δυάρι και σε λίγο καιρό πάω σε ενα μεγαλυτέρο και είμαι μόνη μου....δεν έχω συγκάτοικο απλά σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή οι 3 γατούλες:hmm:
αν έχεις ενδοισμούς ίσως να μην το κάνεις:hmm:... γιατί το σκέφτεσαι όμως? Σου χαρίζουν και τρίτο γατάκι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back