RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
για να τις χαιδεψεις, για να τις πας στο γιατρο, για να τις ταισεις (3 γατες δυο χερια δυο πιατακια κανεις δεν περιμενει για το τριτο πιατο οποτε γινεται πολεμος) κτλ. αλλα εχεις περισσοτερα χουρχουρητα και περισσοτερες αγαπες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ μένω σε ενα μικρο δυάρι και σε λίγο καιρό πάω σε ενα μεγαλυτέρο και είμαι μόνη μου....δεν έχω συγκάτοικο απλά σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή οι 3 γατούλες![]()
Οχι δεν ειναι! Αρκει να δεκτούν τον νεοφερμένο οι "παλιοι".

Αλλα και αυτο δύσκολο να μην το κάνουν λαμβάνοντας υπόψη οτι ειναι ήδη δυο.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
). Όμως, παιδιά, 3 γατιά ή και παραπάνω, αν δεν έχεις δυνατότητα να συνεχίσεις να τους έχεις την καλύτερη τροφή και όλα τα ιατρικά τους... δύσκολα το αποφασίζεις. Κακά τα ψέματα, και τα έξοδα είναι μεγαλύτερα αλλά θέλουν και το χώρο τους, ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ (η μάνα μου, ας πούμε, 3 βρήκε μετά το θάνατο του Σεβάχ και 3 συνεχίζει να μεγαλώνει, δεν έδωσε κανένα...) Άσε την έλλειψη χρόνου. Άντε χτένισέ τα - που μας ακούει όλη η γειτονιά - άντε καθάρισέ τους τις άμμους, τρέχα για εμβόλια και βόλεψε τις γατοφόρους στο αυτοκίνητο... σκούρα τα πράγματα!Μέχρι τώρα υπερισχύει η λογική. Αλλά εάν οι προϋποθέσεις συνέτρεχαν, σίγουρα θα έπαιρνα κι άλλο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Joy εσύ αυτές τις ομορφιές τις έχεις μέσα στο σπίτι??Να σου πω.. σου λειπει παντα ενα χερι ακομα..για να τις χαιδεψεις, για να τις πας στο γιατρο, για να τις ταισεις (3 γατες δυο χερια δυο πιατακια κανεις δεν περιμενει για το τριτο πιατο οποτε γινεται πολεμος) κτλ. αλλα εχεις περισσοτερα χουρχουρητα και περισσοτερες αγαπες
![]()

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
1. Tα €60 που δίνω κάθε δέκα μέρες για τις τροφές τους.
2. Τα λεφτά που δίνω στον κτηνίατρο (λόγω αρρώστιας του Φρίξου είναι συχνές οι επισκέψεις)
3. Το ότι δεν έχω τρία χέρια να τα χαϊδευω. Τώρα τα παίρνω μαζί αγκαλιά και τα φιλάω σχεδόν ταυτόχρονα. Δεν παίζει να αγκαλιάζω μόνο το ένα...έρχεται το άλλο και ζητιανεύει χάδια. Τώρα το φέρνω βόλτα...με τρια δεν θα μπορώ.
4. Το ότι δεν έχω τετραπλό κρεβάτι. Μετά βίας χωράμε οι 4

5. Μυρωδιά...ο μεγάλος μου πόνος. Η μόνη αλλαγή από το ένα στα δυο γατιά ήταν πως το σπίτι μυρίζει πιο έντονα.
Επειδή φοβάμαι να ανοίξω το μπαλκόνι, τα έχω συνέχεια εντός σπιτιού με αποτέλεσμα να μένει μέσα η μπόχα...Και τα δυο τρώνε μόνο κονσέρβα...οπότε καταλαβαίνετε.
Αυτά σκέφτομαι και συνέρχομαι
Για μένα μέχρι δυο είναι μια χαρά.Αν βέβαια υπάρχει κήπος αλλάζουν τα πράγματα.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η καρδιά μου λέει να το πάρω το γατάκιΣτο πατρικό μου σπίτι είχαμε για πολλά χρόνια 5 γατούλες, χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια, η μητέρα μου τις λάτρευε & τις πρόσεχε πάρα πολύ. Νομίζω, ότι πρέπει να κάνεις ότι λέει η καρδιά σου

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΦυσικαJoy εσύ αυτές τις ομορφιές τις έχεις μέσα στο σπίτι??![]()
αλλα ειναι μεγαλο 140τμ. και χωρις δωματια (ειναι studio) δεν σταματανε να τρεχουν απο την μια ακρη στην αλλη.Το καταχαιρονται το κυνηγητο τους
τουλαχιστον ο nemo με τον ebo γιατι ο zorro ειναι μεγαλος (7 χρονων) και μαγκας και δεν καταδεχεται να παιξει μαζι τους ειναι και ο πιο παλιος βλεπεις!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
.. απο την αλλη ομως λεω ε οκ 3 δεν ειναι και πολλα το καλο ειναι οτι σιγα σιγα ψηνονται και οι δικοι μου
....οποτε τωρα που θα γυρισω μονιμα σπιτι μου και θα εχω και τις μικρες μπορει να παρουμε και 3ο γιατι προς το παρον και τις 2 κοντεσες που εχουμε τις προσεχουν οι δικοι μου 
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ είμαι πολύ της λογικής και παρορμητικά δεν θα προχωρούσα. Πενήντα γάτες να είχα, δεν θα μου ήταν αρκετές είναι το ζωάκι ,που λατρεύω πάνω απ'όλα. Κι όμως, ενόψει των συνθηκών της ζωής μου έμεινα 17 χρόνια χωρίς σπιτική γάταΗ καρδιά μου λέει να το πάρω το γατάκι![]()
.Εξέτασε τα οικονομικά σου, τα προσωπικά σου, τα επαγγελματικά σου, τα σχέδια γενικά για τη ζωή σου, τις υποχρεώσεις σου σε δικούς σου ανθρώπους (τωρινές και μελλοντικές). Ήδη έχεις δυό γάτάκια. Γατάκια που ψάχνουν για σπίτι υπάρχουν και θα υπάρχουν. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
ότι θα συμφωνήσω με την aretha...Εάν το σπίτι είναι μεγάλο.. ούτε που φαίνονται οι άτιμες.. μόνο την ώρα του φαγητού..
και στην συχνότητα που αλλάζεις τίς τουαλέτες!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool