Τελικά τι του συμβαίνει;

tina87_8

Νεοφερμένο μέλος

Η tina87_8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
:DΛένε πως όταν μια γατούλα κουνάει την ουρίτσα της είναι νευριασμένη:mad: και όταν πουρπουρίζει είναι ευχαριστημένη….
Όταν χαϊδεύω τον γάτο μου πουρπουρίζει παρά πολύ δυνατά αλλά συνάμα κουνάει και την ουρά του:D:mad:….
Τι να σημαίνει αυτό;
Με μπερδεύει….

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:....
Μην ανυχυχείς!!! Έχει διπλή προσωπικότητα...:cool:

Και μένα μου το κάνουν αυτό συχνά... και νομίζω ότι το κάνουν όταν είναι στα όρια της απόλαυσης και των νεύρων....

Υποθέτω ότι τους αρέσει μεν που τη χαιδέυεις... αλλά και απο την άλλη της την σπάει και θέλει να φύγει, αλλά απο την άλλη της αρέσει... κλπ κλπ!!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή με λίγα λόγια είναι τρελός...........:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat:

Γενικά κουνάνε την ουρά, όταν βρίσκονται σε υπερένταση. Δεν είναι ανάγκη να είναι θυμωμένα. Την κουνάνε ακόμα και πάνω στο παιχνίδι!;)

Το ότι πουρπουρίζει και κουνάει την ουρά ταυτόχρονα, μπορεί να σημαίνει ότι το ευχαριστιέται αλλά είναι σε κατάσταση υπερδιέγερσης. Για να καταλάβεις τι θέλει να σου πει, κοίτα όλο το σώμα: αν δεις ότι τραβάει πίσω τα αφτάκια του ή πάει να σε δαγκώσει, μάλλον έχει αρχίσει να του τη δίνει και καλύτερα να σταματήσεις. Αν όχι, δεν ενοχλείται ιδιαίτερα, αλλά μάλλον θέλει να παίξετε.:D

Δηλαδή με λίγα λόγια είναι τρελός...........:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat:

Ο δικός μου σίγουρα!!!!! :lol::lol::lol::lol: :up::up:
Καρατσεκαρισμένο!!! :rolleyes::rolleyes:

Έχει δίκιο η Ρούλα, η γλώσσα του σώματος είναι ένα πολύπλοκο σύστημα, δεν είναι μονοσήμαντες οι κινήσεις. Δες κι εδώ ένα πολύ αναλυτικό άρθρο για το πώς οι γάτες επικοινωνούν με τις κινήσεις και τις στάσεις του σώματός τους.:)

Είναι ήρεμος....
Το μόνο που κάνει είναι να κουνάει την ουρίτσα....
Λέτε να παίζει ρόλο που γεννήθηκε με μισή ουρίτσα;

Δεν νομίζω..
Μήπως είναι μωράκι??? και έχει παιχνιδίαρικο χαρακτήρα??? :)

Και η Ρενάτα κουνάει την ουρά της ενίοτε όταν τη χαϊδεύω... Έχω αναρωτηθεί γιατί το κάνει, δεδομένου ότι το κούνημα της ουράς παραπέμπει σε νεύρα:hmm:Αλλά, είναι γνωστό ότι η ψυχή της γάτας είναι μια άβυσσος, οπότε...:D

Είναι τεσσάρων.. Δεν μπορώ να πω είναι παιχνιδιάρης αλλά μωλό δεν είναι.......

Τεσσάρων μηνών;:confused: Είναι μωρό ακόμα! Ούτε καν η ανάπτυξή του δεν έχει ολοκληρωθεί!

Μηπως 4 χρονων?:lol::lol::lol:

Υπάρχουν γατιά που είναι ΠΑΝΤΑ μωλά!!! :P :cool:

Οταν η γατα ειναι ξαπλωμενη,και κοπαναει την ουρα της στο πατωμα αριστερα-δεξια τοτε θελει λεξοτανιλ,οταν ασχολεισαι μαζι της και η ουρα της ειναι σηκωμενη σαν ... και συναμα την κουναει(την ουρα)τοτε ειναι ευχαριστημενη,οταν γουργουριζει,και τοτε ειναι ευχαριστημενη,καποτε διαβασα καποιον που ειχε πει οτι το γουργουριτο σημαινει πως ποναει κ ηθελα να τον δειρω,τεσπα.:blink:

ναι Θεόφιλε και όμως μπορεί να σημαίνει και ότι πονάει και ζητάει την "συμπάθειά" σου....πιστεψέ με το έχω δει σε πολλές γατούλες και ειδικά σε γατούλες που πραγματικά καμμια όρεξη για χάδια δεν είχαν εκείνη τη στιγμή...Επισης πρεπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα αν κάποιο γατί γουργουρίζει ενω παλια ή ποτε αλλωτε δεν είχε γουργουρίσει (σε μεγαλύτερες ηλικίες εννοώ)

Σορρυ,δεν διευκρινησα,εννοουσα οταν γουργουριζει με τα χαδια...
αν τωρα κανει σαν κομπρεσερ ολη την ωρα,λογικο πως κατι τρεχει με την μαιρη...

Σορρυ,δεν διευκρινησα,εννοουσα οταν γουργουριζει με τα χαδια...
αν τωρα κανει σαν κομπρεσερ ολη την ωρα,λογικο πως κατι τρεχει με την μαιρη...

και φυσικά αν δεν το έκανε ποτέ πριν, ή το κάνει σε άσχετες στιγμές..(βεβαια και αυτό μια κουβέντα ειναι γιατί το δικο μου δεν γουργουρίζει με χάδια, αλλα οταν του σερβίρεις φαγητό ή όταν παίζεις μαζί του:blink: Αβυσσος)

Oταν ημανε (sic) μικρος,ειχα μια σιαμ,την οποια την επαιρνα στο κρεβατι καθε βραδυ και την κουκουλωνα μαζιμ κατω απτην κουβερτσ και τοτε ξεκινουσε η εννατη συμφωνια...:up:

και εγω Θεόφιλε όταν ήμανε (πολυ sic και επίσης είμαι ακόμη):lol: είχα μια σιαμ η οποία ομοίως ήντουνα (πιο sic) πολύ θορυβωδης στο γουργουριτο και στο νιαουρισμα εν γένει

Οταν ησανε μικρη εγω δεν ειχα γεννηθει:P(ασχετο),παντως οντως οι σιαμ δεν νιαουριζουν,ουρλιαζουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back