losted
Νεοφερμένο μέλος

ΥΓ: εαν θέλετε μπορείτε να μου προτείνετε και κάνα ονοματάκι! Είναι θηλυκό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Τα υπόλοιπα μέλη είναι πετυχημένα στο ρόλο "νουνάς" και θα σε βοηθήσουν

Να σου ζήσει το γατάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Εμένα πάντως ακούει το όνομά του μια χαρά, και ανάλογα με τον τόνο της φωνής μου ανταποκρίνεται. Δηλαδή ξεχωρίζει αν τον φωνάζω χαϊδευτικά, να έρθει να φάει ή τον μαλώνω.
Το μαθαίνουν, θέλει επανάληψη όμως. Αν δεν κάνω λάθος, ακούνε αρκετά οι γάτες ονοματα με ρ ή λ μέσα.
Ως προς όνομα, δεν μπορώ να βοηθήσω, και τον Ραούλ μου η αδερφή μου τον βάφτισε!

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Αν και προσπαθώ να θυμηθώ πότε και πόσο γρήγορα έγινε αυτό και δεν το θυμάμαι

Επείσης ακούει όταν του λέω "έλα πάμε" να έρθει μαζί μου στο κρεββάτι για νάνι το βράδυ.!!
marfot75
Δραστήριο μέλος
γιατί κάποιες φορές κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν

Καλώς ήρθατε
Ειναι σαρδελα, και ο συνδιασμος ρ και λ την κανει να το ακουει πιο ευκολα.
Ο λεόν γυρναει και με το ονομα του, αλλα και με το μπιμπης που τον φωναζαμε πριν ονομασθει λεόν.

aretha
Περιβόητο μέλος

(Παρ' όλα αυτά, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ίδια τη γάτα. Προσπαθώ εδώ και δυό μήνες να μάθω τον μικρό να ακούει στο "Λέων" και, ενώ χρησιμοποιώ τον ίδιο τρόπο που έπιασε μι χαρά στην Αρήθα, μ' αυτόν δεν έχω καμία επιτυχία
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν τον φωναζω οπου κα να ειναι ερχετε
οσο για το ονομα εχω φαει κολλημα με το Ζιζελ σου αρεσει;
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν φώναζα Νταίζη, η Λούσυ που τη φοβόταν κοίταγε τριγύρω με τρόμο στα μάτια![]()

καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
marigo173
Δραστήριο μέλος
Όλες οι γάτες μου ακουν πολύ κανονικά στο όνομά τους, αλλά βέβαια τους φώναζα συνέχεια μ' αυτό και κάποια στιγμή το έμαθαν. Αλλά όχι μόνο αυτό, αναγνωρίζουν κ τα ονόματα η μία της άλλης. Όταν φώναζα Νταίζη, η Λούσυ που τη φοβόταν κοίταγε τριγύρω με τρόμο στα μάτια![]()

Και η Ντάλια αν και το δικό της όνομα λόγω ηλικίας δεν το είχε εμπεδώσει καλά όταν έβγαινα στην βεράντα και φώναζα τη Λουκρητία ανέβαινε πάνω στο τοιχάκι και την έψαχνε στην γύρω περιοχή
.Η Λουκρητία ήταν 6 μηνών όταν την βρήκα, το μόνο που έκανα ήταν να φωνάζω "Λουκρητία έλα" την ώρα του φαγητού. Το έμαθε σε λιγότερο από 2 24ωρα. Το αστείο μάλιστα είναι όταν πηγαίνουμε βόλτα στη γειτονιά και την φωνάξει κάποιος γείτονας με το όνομα της απαντάει με νιαουρητό
. Από την άλλη για κάποιο επίσης ανεξήγητο λόγο όταν την φωνάζω εγώ με το όνομά της δε νιαουρίζει, απλά γυρνάει και με κοιτάει στα μάτια για να δει τι θέλω.
Ismini
Διάσημο μέλος
Βοηθά η επανάληψη και τα ονόματα που έχουν σ και ψ.
Ονομα για τη γατούλα σου δεν μπορώ να σκεφτώ...Ισως αν μας περιέγραφες λίγο τις συνήθειες της?
Καλωσόρισες!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

η αδερφή μου είχε πει για μια γατούλα -αυτή δεν είναι γάτα είναι κότα χαχαχαχαχ
επιδή είχε δει ένα ποντίκι και τρόμαξε.......
η γάτα μας τσαντίστικε και το έβλεπες στη φατσούλα της και πάει μια φίλη και της λέει ελα μωρέ ψιψινα κτλ μπλα μπλα και κάνει να την χαϊδέψει και την κατέβασε το χέρι

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool