Τελικά, υπάρχει αληθινή φιλία;

Τελικά, υπάρχει αληθινή φιλίά;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι!

• Ίσως!

• Μακάρι,αν και δεν είμαι σίγουρη/ος!

• Total voters
    0

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ

Διάσημο μέλος

Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
Τελικά υπάρχει ΑΛΗΘΙΝΗ φιλία;Εκεί που νομίζετε ότι την έχετε βρει,τη χάνετε; Τελικα υπάρχει;Εσείς τι πιστεύετε;:hmm::/::/::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχη ,μονο που μερικες φορες πρεπει να μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακριβως,ομως καποιες φορες ανακαλυπτεις τον πραγματικο εαυτο καποιου,ο οποιος ειναι ενας απο τους χειροτερους ή ακομα οι φιλοι σου σε πληγωνουν.Ναομιζω πως υπαρχει αληθινη φιλια,Ναι,υπαρχει.Θα παρω παραδειγμα εμενα και τη Μαρια.Μπορει να μαλωσαμε ομως εγω δεν της κρατησα κακια και εξακολουθω να της μιλαω και να την κανω παρεα(εστω κι αν εκεινη δεν το καταλαβαινει καποιες φορες)Εγω παντα την ειχα φιλη μου.

Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει αληθινή φιλία.:hmm:Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει:(.

Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει αληθινή φιλία.:hmm:Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει:(.

Oύτε και εγώ!:/:

Εγω παντως Αγνη και ολες σας εδω μεσα δεν θα σταματησω ΠΟΤΕ να σας εχω φιλες.Ειμαι σιγουρη γι'αυτο γιατι ολες σας εισατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΣΤΙΑ:)

Εγω παντως Αγνη και ολες σας εδω μεσα δεν θα σταματησω ΠΟΤΕ να σας εχω φιλες.Ειμαι σιγουρη γι'αυτο γιατι ολες σας εισατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΣΤΙΑ:)

Το ξέρω Κών/να!Και εγώ!

BFF:P:up:!!!!
5.jpg

Υπάρχει και στηρίζεται στην αγάπη (εννοείται), την ανεκτικότητα και τον σεβασμό.

Υπάρχει και στηρίζεται στην αγάπη (εννοείται), την ανεκτικότητα και τον σεβασμό.

Υπάρχει όπως λέτε αλλά μέσα στην οικογένεια!Ανάμεσα σε ξένους;

δεν είναι με ξένους, με άτομα που γνωρίζουμε στο σχολείο, στην γειτονιά, στην δουλειά μας.
φυσικά πολλούς γνωρίζουμε, με ελάχιστους ταιριάζουμε. Και συνήθως οι πιο δυνατές και γνήσιες φιλίες δημιουργούνται από τις μικρές μας ηλικίες που είμαστε όλοι πιο αγνοί και αυθόρμητοι και γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας.Αν ζηλέψουμε ή αν μας ζηλέψει ο/η φίλη μας δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει φιλία. Με τους φίλους μας τσακωνόμαστε και μετ΄από λίγο πάλι μιλάμε γιατί η αγάπη είναι ισχυρή και η ανάγκη να είμαστε μαζί μεγάλη. Γι αυτό μπορούμε να είμαστε φιλικοί με πολλούς αλλά φίλοι με πολύ λίγους. Ετσι νομίζω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back