ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει αληθινή φιλία.Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει
.
Oύτε και εγώ!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εγω παντως Αγνη και ολες σας εδω μεσα δεν θα σταματησω ΠΟΤΕ να σας εχω φιλες.Ειμαι σιγουρη γι'αυτο γιατι ολες σας εισατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΣΤΙΑ![]()
Το ξέρω Κών/να!Και εγώ!
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω παντως Αγνη και ολες σας εδω μεσα δεν θα σταματησω ΠΟΤΕ να σας εχω φιλες.Ειμαι σιγουρη γι'αυτο γιατι ολες σας εισατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΣΤΙΑ![]()

!!!!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
maria p
Νεοφερμένο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Υπάρχει και στηρίζεται στην αγάπη (εννοείται), την ανεκτικότητα και τον σεβασμό.
Υπάρχει όπως λέτε αλλά μέσα στην οικογένεια!Ανάμεσα σε ξένους;
maria p
Νεοφερμένο μέλος
φυσικά πολλούς γνωρίζουμε, με ελάχιστους ταιριάζουμε. Και συνήθως οι πιο δυνατές και γνήσιες φιλίες δημιουργούνται από τις μικρές μας ηλικίες που είμαστε όλοι πιο αγνοί και αυθόρμητοι και γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας.Αν ζηλέψουμε ή αν μας ζηλέψει ο/η φίλη μας δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει φιλία. Με τους φίλους μας τσακωνόμαστε και μετ΄από λίγο πάλι μιλάμε γιατί η αγάπη είναι ισχυρή και η ανάγκη να είμαστε μαζί μεγάλη. Γι αυτό μπορούμε να είμαστε φιλικοί με πολλούς αλλά φίλοι με πολύ λίγους. Ετσι νομίζω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool