konstans
Περιβόητο μέλος
Η Τερέζα οδηγήθηκε στο κτηνιατρείο για ευθανασία, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Απλά δεν είχαν τι να την κάνουν, στην αυλή που βρέθηκε..
Μέλος της ομάδας βρέθηκε εκεί και την αναλάβαμε. Είναι 2 μηνών και ελπίζουμε να συνεχίσει να είναι τυχερή σε όλη την υπόλοιπη ζωή της.
Δίνεται αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι και με την βασική προυπόθεση της στείρωσης όταν φτάσει την κατάλληλη ηλικία. Είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη, εσωτερικά και εξωτερικά.
Πληροφορίες στο τηλ 6944 539442 (απογευματινές ώρες) ή στο floisvoscats@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Ευχομαι η τυχη της να συνεχιστει και νομιζω πως θα γινει γιατι πηρε απο την αγαπη και την θετικη σας ενεργεια και να βρει το καλυτερο σπιτακι του κοσμου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Έλεος, τι ηλίθιοι άνθρωποι κυκλοφορούν εκεί έξω πια;

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάνε όλα καλά για τη μικρούλα και να βρει τους ανθρώπους που θα εκτιμήσουν και θα την αγαπήσουν τόσο ώστε να της δώσουν το καλύτερο!
Καλότυχο να είσαι από εδώ κ πέρα Τερεζάκι μικρό ψιψίνι!
dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό το πανέμορφο νυχτερίδι θα το θελα με τα 1000 αν δεν ήμουν Κύπρο και μπορούσα να το έχω. Την καλύτερη τύχη να χει!
konstans
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool