Lady
Δραστήριο μέλος

Hurray Hurray!!!!!

Πάω για Zest από αύριο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
για ποιο παιχνιδι λες;;;
Στο πρωτο πηγα μεχρι το 9 στον δρακουλα δεν καταλαβα τιποτα ολο μου ελεγε οτι χαθηκα και θα ερθει κι απο στιγμη σε στιγμη ενα τερας να με φαει κι απο πανω..
εκεινο με το λαβυρινθο πηγαινα απο δω, πηγαινα απο κει, ολο το ιδιο τοπιο εβρισκα μια πανω μια κατω ολα ιδια, δεν εβλεπα καμια διαφορα, κοντεψα να παθω κλειστοφοβια ενω δεν ειχα τιποτα.. δεν ειναι αυτα για μενα φαινεται... αλλα εσεις που τα λυνετε για πειτε μου τι σοι λογικη ειναι αυτη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαρας το κουραγιο σου Lady εγω το σταματησα γιατι η μυωπια μου θα εφτανε
..........yasmin και εγω το ιδιο επαθα οταν μπηκα ανεβενα δωματια -κατεβαινα μεχρι που εκανα καπου κλικ και καταλαβα τι περιπου θελειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
lady θέλω βοήθεια!!! Εχω κολήσει 5 μέρες στο 51. Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Αν θυμάσαι πως το πέρασες πες μου σε παρακαλώ!Πάει το dracula's riddleeeeee!!!!!!
Hurray Hurray!!!!!
Πάω για Zest από αύριο!![]()
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά τα κατάφεραlady θέλω βοήθεια!!! Εχω κολήσει 5 μέρες στο 51. Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Αν θυμάσαι πως το πέρασες πες μου σε παρακαλώ!

Lady
Δραστήριο μέλος
Yasmin αυτό το παιχνίδι σε κάνει να μη βλέπεις ότι ήδη είναι εκεί.Πολλές φορές η απάντηση είναι τόσο προφανής που σε κάνει να χτυπάς το κεφάλι σου στο πληκτρολόγιο.
Οδυσσέα google τους αριθμούς

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ήταν το hercemetery που είχε κάτι γραμμές από κατω και έπρεπε να τις περιστρέψεις 90 μοίρες για να σχηματιστούν γράμματα. Εγω όμως είχα κολλήσει ότι το pi/2 αναφερόταν σε ημικύκλιο!!!To 51 ποιό ήταν?
Yasmin αυτό το παιχνίδι σε κάνει να μη βλέπεις ότι ήδη είναι εκεί.Πολλές φορές η απάντηση είναι τόσο προφανής που σε κάνει να χτυπάς το κεφάλι σου στο πληκτρολόγιο.
Οδυσσέα google τους αριθμούς![]()
Τώρα έχω ξανακολήσει στο 53. Αλλά που θα πάει, θα το βρω κιαυτό!!!
Παράλληλα ξεκίνησα και το zest (για ποικιλία!) καιέχω κολήσει στο 5!

Lady
Δραστήριο μέλος
Αν θες βοήθεια πες μου!
Τον λυπάμαι τον κακομοίρη τον riddler..Τόσα μπινελίκια και κατάρες που έφαγε ανάθεμα αν θα ξαναφτιάξει άλλο γρίφο..

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω εχω κολλησει στο 5 με τους αριθμους ακομααααα![]()
lady ακομα εκει ειμαι δε καταλαβα τι πρεπει να βρω

Lady
Δραστήριο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
μιλαμε αυτοκτονια ηταν τοσο απλο γκρρρρρρ τωρα ειμαι στο 8ο που λεει what am i?.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μου το έστειλαν σήμερα με μειλ.
λέγεται τρικ μαθηματικών
-πάρτε ένα κομπιουτεράκι( δεν θα τα καταφέρετε χωρίς αυτό)
-γράψτε τους πρώτους 3 αριθμούς του νούμερου του σταθερου τηλεφώνου σας, (όχι τον κωδικό περιοχής).
-πολλαπλασιάστε με τον αριθμό 80
-προσθέστε τον αριθμό 1
-πολλαπλασιάστε με το 250
-προσθέστε τους 4 τελευταίους αριθμούς του τηλεφώνου σας
-προσθέστε τους 4 τελευταίους αριθμούς του τηλεφώνου σας, ξανά
-αφαιρέστε 250
-διαιρέστε το αποτέλεσμα διά 2
..........Αναγνωρίζετε το αποτέλεσμα???

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Δεν είναι τόσο περίεργο όσο φαίνεται. Αν υποθέσουμε ότι το τηλέφωνο είναι το 1234567 προκύπτει η παρακάτω εξίσωση και η λύση της είναι το τηλέφωνο πάντα!
ναι anabou, για σενα είναι ευκολο
... για μένα που ήμουν πάντα άσχετη στα μαθηματικά
.. είναι κάτι πολυ περίεργο!
φαντάσου οτι και η εξίσωση που έβαλες μου μοιάζει κινέζικα

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι βρε Αναστασία και τώρα καταλάβαμε!!!Δεν είναι τόσο περίεργο όσο φαίνεται. Αν υποθέσουμε ότι το τηλέφωνο είναι το 1234567 προκύπτει η παρακάτω εξίσωση και η λύση της είναι το τηλέφωνο πάντα!
Σιγά μη θυμάμαι τις εξισώσεις από το σχολείο, αν είναι και από το σχολείο δηλαδή και δεν είναι πιο προχωρημένα! Έχω τελειώσει 20 χρόνια! Λυπήσουμε!!!
:cry: :cry: :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν είναι τόσο περίεργο όσο φαίνεται. Αν υποθέσουμε ότι το τηλέφωνο είναι το 1234567 προκύπτει η παρακάτω εξίσωση και η λύση της είναι το τηλέφωνο πάντα!
Απο το πολυ το διαβασμα μαλλον ειναι, μην ανησυχητε κοριτσια!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool