Τζατζίκης, γατί για φάγωμα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Ο μικρός Τζατζίκης, βρέθηκε στην μέση κεντρικής λεωφόρου όπου για καλή του τύχη, τον είδε μέλος της ομάδας που πέρναγε από εκεί και τον μάζεψε.
Είναι ένας τρυφερός γατούλης, περίπου 3,5 μηνών, που ζητά χάδια και αγκαλιές και δίδεται αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι, για να μην κινδυνεύσει ποτέ ξανά. Θα δοθεί εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος και με βασική προυπόθεση την στείρωση όταν φτάσει την κατάλληλη ηλικία.
Πληροφορίες στο 6944539442 (απογευματινές ώρες) ή floisvoscats@gmail.com
Αριθμός τσιπ 945000001296823

576734_576999825673662_161881261_n.jpg

970728_576999822340329_358851567_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τζατζικάκι μου γλυκό!!!! Τι γατούλης ναζιάρης είσαι εσύ! :D Να έχεις την καλύτερη τύχη γλυκέ μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωχου καλα ελιωσα τι βλεμμα τι ποζα τι ναζι καλοτυχος γλυκε μου :inlove:

Πολύ χαδιάρης φαίνεται ο Τζατζίκης, καλή τύχη να έχει! :D

Μόνο Τζατζικάκι;; Και τυροσαλάτα και σως μπάρμπεκιου και μπεαρνέζ μη σας πω!! Τέτοια νοστιμιά!! Καλή τύχη! :)

αχουυ μωρέ αυτός είναι για να του χαιδεύεις την κοιλίτσα όλη μέρα! Καλή τύχη! :D

Πανέξυπνο μούτρο!! Εύχομαι σύντομα να γοητεύσει τον μελλοντικό του γονιό με όλο αυτό το τσαχπινιό και τη χάρη :)

Ε όχι κ τζατζίκι ο μικρός! Πιο πολύ σε αφράτο μπεζεδάκι μου κάνει...καλοφάγωτο, ε εννοώ καλότυχο να είναι!

Ζουζουνάκι όμορφο...και η κοιλίτσα χάρμα!!!:inlove::inlove::inlove: να βρεθεί γρήγορα το σπιτάκι του μικρούλη!!!

Και ο τζατζικάκος είναι πλέον σπίτι του!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back