Τζιτζιφρίτζουρας ο ριψοκίνδυνος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Η μαμά μας μας μεγάλωσε λέγοντας μας ότι κάποια ζωάκια είναι τυχερά και βρίσκουν δίποδα που τα αγαπούν και τα φροντίζουν. Ο καιρός πέρναγε κι εγώ δεν έβρισκα τίποτα. Έτσι, αποφάσισα να το ρισκάρω. Βγήκα στην μέση μιας λεωφόρου και περίμενα. Δεν μπορεί σκέφτηκα, κάποιος θα με δει. Ξαφνικά είδα κάτι μεγάλα οχήματα να έρχονται κατά πάνω μου. Η' όλα ή τίποτα σκέφτηκα και έκλεισα τα μάτια μου. Και τότε ένιωσα ένα χέρι να με παίρνει αγκαλιά. "Που πας βρε τζιτζιφρίτζουρα" άκουσα να λέει. Τζιτζιφρίτζουρας; Τι είναι πάλι ετούτο σκέφτηκα :eek:
Με πήγε σπίτι της και είπα αυτό ήταν . Όμως με ξαναέβαλε στο αμάξι και με πήγε σε ένα κτηνιατρείο. Δεν λέω, καλά είναι στο κλουβάκι, τρώω, πίνω, αλλά θέλω ένα σπιτάκι, προσωρινό ή μόνιμο, να απλώσω την κορμάρα μου. ;)
Είμαι περίπου 2,5 μηνών μακρύτριχος αγόραρος και θα δοθώ με προϋπόθεση να στειρωθώ όταν φτάσω στην κατάλληλη ηλικία..
Πληροφορίες στο 6948890706 ή στο floisvoscats@gmail.com

100_1811.jpg

100_1806.jpg

100_1807.jpg

100_1818.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν λέμε ριψοκίνδυνος το εννοούμε :D
278750_128775893874556_109945349090944_212179_3835974_o.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

100_1807.jpg

Τι τρομερό γατουλίνι είναι αυτό!!!!Τι μάτια!!!! Άντε γλυκέ μου, απορώ πως δεν σε έχουν βουτήξει ακόμα...

Είναι πολύ καλός και πιο όμορφος απ' ότι βγαίνει στις φωτό.
Μακάρι να βρεθεί κάτι σύντομα!

Κι άλλες φωτό :D
100_1852.jpg

100_1855.jpg

Και με τον φίλο του τον Ψείρα
100_1849.jpg

Κάποιος για εμένα;:whistle::whistle::whistle:

Ακόμα εδώ είμαστε!:D
100_5466.jpg

100_5468.jpg

100_5470.jpg

100_5472.jpg

Κάποιος για εμένα;:)

Το μωράκι μου το καλό μεγάλωσε και τελικά αγαπήθηκε από τον κτηνίατρο που τον φιλοξενούσε. Είναι ήδη στο σπιτάκι του, παρέα με την Jimnie, ένα όμορφο τιγρόγατο. :)
Καλή ζωή να έχεις αγοράκι μου, θα μου λείψεις!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back