Την Τρίτη αργά το βράδυ...

• Thread starter Thread starter neli
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Νομίζω αλλεργία ήταν και ήταν ακριβώς στ σημεία που τρίφτηκε...Κοκκίνισα,φούντωσα,με έπιασε φαγούρα και μετά έφυγε,έγινα πουά και μετά έφυγε...χαχαχα...
Αχ ναι είναι πολύ τρυφερός...Όλη την ώρα είναι στην αγκαλιά μου...Παίζει στην αγκαλιά μου,κοιμάται στην αγκαλιά μου,ξυπνάει στην αγκαλιά μου και μετά σκαρφαλώνει και μου γλύφει το πηγούνι ή τρίβεται στο αυτί μου...Δεν ξέρω αν είναι όλα τα γατάκια έτσι αλλά με έχει ξετρελάνει ο μικρούλης μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειναι ολα ετσι. εχεις ενα πολυ τρυφερο γατακι. :rolleyes::up:
να προσεχεις ομως γιατι τωρα ειναι μικρος κ δεν ειναι απειλη για το κουνελι, αμα μεγαλωσει κρατα μια πισινη...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλά ελπίζω ότι θα μάθουν να συμβιώνουν επειδή ακριβώς είναι μικρός ακόμα αλλά η αλήθεια είναι πως το έχω ένα άγχος...

Νομίζω αλλεργία ήταν και ήταν ακριβώς στ σημεία που τρίφτηκε...Κοκκίνισα,φούντωσα,με έπιασε φαγούρα και μετά έφυγε,έγινα πουά και μετά έφυγε...χαχαχα...
Μερικοί άνθρωποι έχουν υπερευαισθησία στο γρατσούνισμα της γάτας, γνωστή ως cat scratch disease. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις εδώ :)

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Desdemona θα το έχω στο μυαλό μου αν και(προς το παρόν)δεν έχω κάποια απ'τα συμπτώματα που αναφέρει...Μάλλον αλλεργία είναι(εκτός το φουσκωμένο μου δέρμα όταν με γρατσουνάει,την κοκκινίλα και τη φαγούρα στο λαιμό τώρα έπαθα και αλλεργική επιπεφυκίτιδα...)το καλό είναι ότι όλα φαίνονται να έχουν ύφεση όσο περνούν οι μέρες....δεν είναι τόσο έντονα όσο στην αρχή... και απλά ελπίζω να είναι αλλεργία στο frontline και όχι στον γατούλη μου...

neli να σου ζήσει ο γατούλης σου:):) βλέπω μαθαίνεις πολύ γρήγορα μπράβο.
Αυτό με την αλεργία δεν το βλέπω σοβαρό αφού σου περνάει, το πάθαινε κ ο άντρας μου στις αρχές ειδικά όταν δεν έκοβα τα νυχάκια του τσίκο γιατί ήταν μικρούλης, γρατζουνιά έστω κ ελάχιστη κ φούσκωμα. Μόλις αρχίσαμε να κοβουμε νυχάκια ούτε σημάδια:lol::lol: ούτε τίποτα. ΟΤαν κοκκίνηζε έβαζε ένα τζε αλόης κ πέρναγε αμέσως. Επίσης με τον καιρό συνηθίζεις κ εσύ το τρίχωμά του κλπ.

Οσο για το κουνέλι, εγώ είχα κουνελάκια όταν δεν είχα γάτα, όταν όμως χρειάστηκε να φιλοξενήσω για κανά μήνα ένα γατάκι τότε, δεν άφηνα τη μιλι κ πολύ ελεύθερη από το φόβο μου, στο κλουβί της εκείνη κ το γατάκι ελεύθερο, κ όταν ήθελα να την αφήσω να βγει, την έκλεινα μόνη της σε ένα δωμάτιο.
Το γατούλι πήγαινε δίπλα στο κλουβί της, και με τα ποδαράκια του προσπαθούσε να την πιάσει, αυτή φοβόταν κ κρυβόταν μέσα στη φωλιά:lol::lol: μια φορά που τα άφησα μαζί παρουσία μας βεβαια - κ με κομμένα νυχάκια η γάτα - δεν έγινε τίποτα κακό γιατί ο γάτος την είχε συνηθίσει, το κουνέλι έτρεχε λίγο πανικόβλητο, κ κάποια στιγμή που τον εμπιστεύτητε, ο γατούλης σήκωσε την ποδάρα του, και της έδωσε μια καρπαζούλα:lol::lol: έεεε λάγος το κουνέλι από μόνο του μέσα στο κλουβί κ δεν ξαναβγήκε.

Αν όμως εσύ έχεις μάθει το κουνέλι ελεύθερο, θα πρέπει να τα μάθεις να συνυπάρχουν, δηλαδή όσο είναι μικρός ο γάτος να τα αφήνεις μαζί για να δεις αντιδράσεις του, μέσα κ έξω από το κλουβί, αλλά καλύτερα όταν ο γιατρός σας κόψει τα νυχάκια;);)
Κ πάλι να το χαίρεσε το μικρό σου

Κουνελακι και γατακι,τι ωραια να συνδυαζεις δυο διαφορετικα ζωακια και να παρατηρεις τις αντιδρασεις τους.:)

Γεια σας και πάλι!
Kristen το θέμα με την αλλεργία το παλεύω...Δεν είναι και τόσο σοβαρή και πιστεύω ότι θα συνηθίσει ο οργανισμός μου καθώς όταν είχα παρει τη μικρή μου είχα φοβερή αλλεργία στο χόρτο της αλλά με τον καιρό το ξεπέρασα!Τη μικρή την έχω έξω απ'το κλουβί μόνο όσο είμαι σπίτι γιατί είναι κάπως ζημιάρα και δεν την εμπιστεύομαι...Όσο για την επαφή μεταξύ τους προς το παρόν τα πάμε αρκετά καλά αλλά ο μικρός είναι μικρός ακόμα...Θα δούμε τι θα γίνει αργότερα...Θα πάμε και μες στη βδομάδα στην κτηνίατρό μας να μας κόψει τα νυχάκια...
Nonika ναι...χαριτωμένα είναι....Παρατηρώ και επιφυλάσσομαι....Θα ανεβάσω και φωτογραφίες τους μόλις μπορέσω!
Χρειάζομαι για ακόμα μία φορά τη βοήθειά σας!Πρώτα ήθελα να ρωτήσω αν σ'αυτή την ηλικία επιτρέπεται κάπου κάπου να του δίνω σαν λιχουδιά ένα κομματάκι κοτόπουλο βραστό ή μπιφτέκι ψητό;
Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα.Την άλλη βδομάδα θα κατέβω στην Αθήνα και επειδή δεν έχω που να τον αφήσω σκέφτομαι να τον πάρω μαζί μου.Θα κατέβω με αυτοκίνητο και δε θα οδηγώ εγώ οπότε στο ταξίδι θα είναι ήσυχος.Το ερώτημά μου είναι τι γίνεται στη διαδρομή....Για παράδειγμα μπορεί να πεινάσει,να διψάσει ή να χρειαστεί τουαλέτα;Θα πρέπει να του έχω κάτι;Θα μείνω σε ξενοδοχείο που επιτρέπει κατοικίδια.Κάποιες ώρες θα πρέπει να μείνει μόνος του στο δωμάτιο.Λέτε να είναι αυτό πρόβλημα;Στο σπίτι μένει κάποιες ώρες μόνος του όταν πάω στη δουλειά και δε μου δημιουργεί πρόβλημα αυτό που με ανησυχεί είναι αν θα είναι ασφαλής στο δωμάτιο.Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό;Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;;
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Χρειάζομαι για ακόμα μία φορά τη βοήθειά σας!Πρώτα ήθελα να ρωτήσω αν σ'αυτή την ηλικία επιτρέπεται κάπου κάπου να του δίνω σαν λιχουδιά ένα κομματάκι κοτόπουλο βραστό ή μπιφτέκι ψητό;
Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα.Την άλλη βδομάδα θα κατέβω στην Αθήνα και επειδή δεν έχω που να τον αφήσω σκέφτομαι να τον πάρω μαζί μου.Θα κατέβω με αυτοκίνητο και δε θα οδηγώ εγώ οπότε στο ταξίδι θα είναι ήσυχος.Το ερώτημά μου είναι τι γίνεται στη διαδρομή....Για παράδειγμα μπορεί να πεινάσει,να διψάσει ή να χρειαστεί τουαλέτα;Θα πρέπει να του έχω κάτι;Θα μείνω σε ξενοδοχείο που επιτρέπει κατοικίδια.Κάποιες ώρες θα πρέπει να μείνει μόνος του στο δωμάτιο.Λέτε να είναι αυτό πρόβλημα;Στο σπίτι μένει κάποιες ώρες μόνος του όταν πάω στη δουλειά και δε μου δημιουργεί πρόβλημα αυτό που με ανησυχεί είναι αν θα είναι ασφαλής στο δωμάτιο.Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό;Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;;
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

για λιχουδια το κοτοπουλο βραστο κ το μπιφτεκι δε νομιζω οτι ειναι προβλημα αλλα μη δινεις κ πολυ συχνα. καλο ειναι ν ατρωει κυριως ξηρα.

το ταξιδι ειναι πολλες ωρες?:hmm:

Είναι γύρω στις 4.30 ώρες και αν κάνουμε και καμιά στάση 5.30...

κοιτα αυτο εδω.
https://www.mypetz.gr/threads/Συμπεριφορά-γάτας-στο-αυτοκίνητο.224523/

εγω δεν παιρνω τη γατα μου σε ταξιδι. εχω ακουσει ομως απο παιδια εδω οτι δεν πρεπει να φανε τα γατια αρκετες ωρες πριν ταξιδεψουν για να μη κανουν εμετο, ουτε να πιουν. κλιματιστικο στο αμαξι για να μη σκασουν κ κανενα πανι απο πανω απο τη γατοφορο (αν θες) για να ειναι ηρεμα. να εχεις κ μικρη λεκανη με αμμο κ κανενα παιχνιδακι για να εχει κατι οικειο. :):)

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!Στο ταξίδι δε νομίζω να εχω πρόβλημα επειδη μέχρι τώρα όπου και να τον έχω πάει με το αυτοκίνητο ήταν πολύ ήσυχος...Βέβαια ποτέ δεν ήταν τόσες πολλές ώρες...Αυτό που με ανησυχεί είναι το ξενοδοχείο...Ελπίζω κάποιος να το έχει δοκιμάσει και να μου απαντήσει...

κοιτα εδω.
https://www.mypetz.gr/threads/Στο-ξενοδοχείο-μαζί-με-το-γατί.224877/
να προσεχεις τις καθαριστριες μονο πως θα μπουν, μην πεταχτει η γατα...το καλυτερο βασικα ειναι αν μπορεις να συνεννοηθεις να εισαι μεσα κ να καθαριζουν για να εισαι ασφαλης οτι δε θα χασεις τη γατα.

φιλια καλο ταξιδι:)

Σ'ευχαριστώ πολύ ιβάνα!Πολύ ενδιαφέρον το θέμα!Θα τα σκεφτώ όλα αυτά και αναλόγως θα πράξω.:)Ελπίζω όλα να πάνε καλά!Α!Αφού είσαι από Αθήνα μήπως ξέρεις κάποιο πετ σοπ στο κέντρο να το έχω στο μυαλό μου σε περίπτωση που χρειαστώ κάτι για τον μικρό;;

Γεια σας!!Θέλω και πάλι τη βοήθειά σας γιατί έχω ανησυχήσει πάρα πολύ....Βασικά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή αν αυτό που βλέπω είναι κάτι φυσιολογικό και μέχρι αύριο που θα πάμε στον κτηνίατρο δεν ξέρω τι να κάνω....Λοιπόν το θέμα ειναι ότι τα αυτάκια του μικρού μου είναι κάπως περίεργα....Είναι σαν κάποιος να τα έκοψε απ'την εξωτερική πλευρά στη μέση και από πίσω υπάρχει μια μεμβράνη η οποία έχει τραβηχτεί προς τα πίσω και ενώνει τα δύο κομμάτια αυτιού...Προσπάθησα να το δω καλύτερα άλλα δεν κάθεται...και καθώς προσπαθούσα πετάχτηκε από μέσα ένα μαύρο μυγάκι..Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;;Να ανησυχήσω;;Κατά τα άλλα είναι ζωηρός και παιχνιδιάρης όπως και πριν...

Σ'ευχαριστώ πολύ ιβάνα!Πολύ ενδιαφέρον το θέμα!Θα τα σκεφτώ όλα αυτά και αναλόγως θα πράξω.:)Ελπίζω όλα να πάνε καλά!Α!Αφού είσαι από Αθήνα μήπως ξέρεις κάποιο πετ σοπ στο κέντρο να το έχω στο μυαλό μου σε περίπτωση που χρειαστώ κάτι για τον μικρό;;

δυστυχως δεν εχω πολλα παρε δωσε με το κεντρο της αθηνας, οποτε δεν ξερω να σου πω. οταν φτασεις ομως κ ρωτησεις, ολο κ καποιος θα ξερει.:hmm:

Γεια σας!!Θέλω και πάλι τη βοήθειά σας γιατί έχω ανησυχήσει πάρα πολύ....Βασικά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή αν αυτό που βλέπω είναι κάτι φυσιολογικό και μέχρι αύριο που θα πάμε στον κτηνίατρο δεν ξέρω τι να κάνω....Λοιπόν το θέμα ειναι ότι τα αυτάκια του μικρού μου είναι κάπως περίεργα....Είναι σαν κάποιος να τα έκοψε απ'την εξωτερική πλευρά στη μέση και από πίσω υπάρχει μια μεμβράνη η οποία έχει τραβηχτεί προς τα πίσω και ενώνει τα δύο κομμάτια αυτιού...Προσπάθησα να το δω καλύτερα άλλα δεν κάθεται...και καθώς προσπαθούσα πετάχτηκε από μέσα ένα μαύρο μυγάκι..Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;;Να ανησυχήσω;;Κατά τα άλλα είναι ζωηρός και παιχνιδιάρης όπως και πριν...

δε μπορω να καταλαβω καθολου τι μπορει να ειναι αυτο, καμια ψωρα ισως? πηγαινε τον στο γιατρο για σιγουρα...:/:
περαστικα

Ψώρα;;Τι είναι ψώρα;;;Ανησυχητικό;;Μπορεί να του κάνει ζημιά;;;

οχι μην ανησυχεις, παρασιτα στα αυτια ειναι, θεραπευεται, αλλα δεν ξερουμε καν αν ειναι αυτο...ξυνεται κιολας? ειναι κοκκινα μεσα?:hmm::hmm:

Ξύνει σπάνια το δεξί και καμιά φορά το κουνάει κιόλας ή κουνάει το κεφαλάκι του....Δεν είναι κόκκινο καθόλου...Μπορεί να είναι το σχέδιο των αυτιών του έτσι κομμένο;;

Ξύνει σπάνια το δεξί και καμιά φορά το κουνάει κιόλας ή κουνάει το κεφαλάκι του....Δεν είναι κόκκινο καθόλου...Μπορεί να είναι το σχέδιο των αυτιών του έτσι κομμένο;;

δεν ξερω ειλικρινα να σου πω κ θα ηταν επιφοβο να σου πω εγω η καποιος αλλος τι ειναι, ουτε γιατροι ειμαστε, ουτε εικονα του ζωου εχουμε......αυριο που θα πας γιατρο ενημερωσε μας τελικα τι ειναι.:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back