Την βοήθειά σας παρακαλώ...

Γεια σου και απο εμένα,
καταρχήν σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου. Απλά να σε ενημερώσω οτι είμαι στον ένατο μήνα και περιμένω να γεννήσω, όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου την πέρασα με τις δύο γατούλες μου τις οποίες δεν της αποχωρίστηκα ούτε λεπτό. Βέβαια δεν καθάριζα καθόλου την άμμο τους και αν τύχαινε να είμαι μόνη μου έβαζα γάντια ή έπλενα πάρα πολύ καλά τα χέρια μου. Έκανα και την εξέταση για τοξόπλασμα που εννοείτε πως ήτανε αρνητική.Πρόσεχα σίγουρα πιο πολύ τους πρώτους μήνες, π.χ. όχι πολλές αγκαλιές γιατί ειδικά ο Τσάρλυ μου είναι και βαρύς και όχι και πολλά φιλιά, απλά προληπτικά για τις τρίχες! Τώρα που περιμένω το μωρό σίγουρα αγχώνομαι για το θέμα τρίχες, καθαριότητα κ.τ.λ. Λίγη προσοχή παραπάνω χρειάζεται με το μωρό και όλοι οι καλοί χωράνε:D. Έχω μεγάλη αγάπη στις γάτες γενικά και δεν μπορώ να σκεφτώ την ζωή μου χωρίς αυτές. Ήδη νιώθω πως έχω δύο παιδιά. Άκουσα και εγώ βέβαια πολλά απο συγγενείς, όχι τους γονείς μου γιατί είναι το ίδιο τρελοί σαν εμένα για τις γάτες αλλά σημασία δεν έδωσα.
Κάνε ότι λέει η καρδιά σου...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου και απο εμένα,
καταρχήν σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου. Απλά να σε ενημερώσω οτι είμαι στον ένατο μήνα και περιμένω να γεννήσω, όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου την πέρασα με τις δύο γατούλες μου τις οποίες δεν της αποχωρίστηκα ούτε λεπτό. Βέβαια δεν καθάριζα καθόλου την άμμο τους και αν τύχαινε να είμαι μόνη μου έβαζα γάντια ή έπλενα πάρα πολύ καλά τα χέρια μου. Έκανα και την εξέταση για τοξόπλασμα που εννοείτε πως ήτανε αρνητική.Πρόσεχα σίγουρα πιο πολύ τους πρώτους μήνες, π.χ. όχι πολλές αγκαλιές γιατί ειδικά ο Τσάρλυ μου είναι και βαρύς και όχι και πολλά φιλιά, απλά προληπτικά για τις τρίχες! Τώρα που περιμένω το μωρό σίγουρα αγχώνομαι για το θέμα τρίχες, καθαριότητα κ.τ.λ. Λίγη προσοχή παραπάνω χρειάζεται με το μωρό και όλοι οι καλοί χωράνε:D. Έχω μεγάλη αγάπη στις γάτες γενικά και δεν μπορώ να σκεφτώ την ζωή μου χωρίς αυτές. Ήδη νιώθω πως έχω δύο παιδιά. Άκουσα και εγώ βέβαια πολλά απο συγγενείς, όχι τους γονείς μου γιατί είναι το ίδιο τρελοί σαν εμένα για τις γάτες αλλά σημασία δεν έδωσα.
Κάνε ότι λέει η καρδιά σου...;)
Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μάθω τη συνέχεια της ιστορίας σου..Είναι όσι σπάνιο αλλά σίγουρα μοναδικό φαινόμενο να βλεπεις μία τόσο συνειδητοποιημένη κοπέλα να λέει τέτοια πράγματα.Είναι ενα ζήτημα η εγκυμοσύνη και οι γάτες.Και το έχω στο μυαλό μου.Θα θυμάμαι όμως τα λόγια σου όταν φτάσει εκείνη η ώρα(θα αργήσει πολύ)και θα παίρνω κουράγιο γιατί τα λατρεύω τα αγαπάκια μου!!!1:DΣε ευχαριστώ!:)Κι ας μην έγραψα εγώ το θέμα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο θα ηταν να πεις εαν ο γατουλης ειναι στειρωμενος και δευτερον τι τροφη τους δινεις. Ειναι πολύ πιθανο χρησιμοποιωντας μια καλυτερη τροφη, ενα συμπληρωμα με βιταμινη και καθημερινό χτενισμα να μην χανουν τριχα. Η καλυψουλα εχανε απιστευτα πολλες οταν εκανα οικονομια κι αρχισα να της παιρνω καλυτερη τροφη ειδα οτι εσιαξε η τριχα.. τωρα βεβεια εχουμε αλλα και θελει ακομη πιο ειδικη τροφη αλλα η τριχα εσιαξε. Εξισου εαν δεν αφηνεια τα γατακια να μπαινουν στο μωρο δωματιο και διαχωρισεις περιοχες η αν εχεις μεγαλο σπιτι κι εχεις ενα δωματιο γι αυτα μπορεις το υπολοιπο να το διατηρεις τελειως τσιλικο.. σου μιλαει μανιακη με την καθαριότητα που εχει σπιτι αρωματισμενο και ενω εχω 5 δεν καταλαβαινει κανεις οτι εχω γατα οταν κοιμουνται στο δωματιο. Για ολα υπαρχουν λυσεις τα διλλήματα εμεις τα βαζουμε στον εαυτο μας.

Βρε παιδιά, γιατί κάνουμε τη ζωή μας τόσο δύσκολη; Παλιά, που σχεδόν κάθε σπίτι είχε τη γάτα του και χωρίς εμβόλια μάλιστα και έτρωγαν και ποντίκια και τριγύριζαν ελεύθερα μέσα στα σπίτια και ούτε απορρυπαντικά και απολυμαντικά υπήρχαν, τι πάθαιναν τα παιδιά εξ αιτίας της γάτας; Σήμερα, με ηλεκτρικές σκούπες, αυτολόλλητα για τις τρίχες, απολυμαντικά και απορρυπαντικά, με λίγη προσοχή δεν υπάρχει πρόβλημα. Νομίζω, ότι η καθαριότητα προβάλλεται σαν δικαιολογία, όταν το ζώο δεν είναι αποδεκτό από κάποιο μέλος της οικογένειας (συνήθως από τον άνδρα-και ξέρουμε τι καθαροί και προσεκτικοί είναι οι άνδρες στην πλειοψηφία τους:lol:). Όταν είχα μωρά τα παιδιά μου δεν είχα στο σπίτι γάτα για λόγους άσχετους με τα πιο πάνω. Όμως, τα καλοκαίρια πηγαίναμε για μήνα και άνω στο εξοχικό σπίτι ,όπου υπήρχαν και υπάρχουν ένα σωρό αδέσποτες γάτες, που ταΐζαμε και ταΐζουμε και τριγύριζαν ελέυθερα στα μπαλκόνια, όπου μπουσουλούσαν τα παιδιά, έπαιζαν και, μάλιστα, όταν είχαμε μαζέψει και μεγαλώσει ένα μωρό γατούλι, το αγκάλιαζαν και έπαιζαν και μαζί του. Ουδέποτε έπαθαν το παραμικρό, αφού φρόντιζα να πλένονται μετά το παιχνίδι και έπλενα και τα μπαλκόνια συχνά, πιο πολύ για τη σκόνη, βέβαια. Αντίθετα, τα παιδιά της αδελφής μου, που τα έχουν σε αποστειρωμένη γυάλα, το τι αρρώστιες, αλλεργίες, σπυριά από μολύνσεις κλπ έχουν παρουσιάσει, είναι άλλο πράγμα. Άρα, "Παν μέτρον άριστον".

Βρε παιδιά, γιατί κάνουμε τη ζωή μας τόσο δύσκολη; Παλιά, που σχεδόν κάθε σπίτι είχε τη γάτα του και χωρίς εμβόλια μάλιστα και έτρωγαν και ποντίκια και τριγύριζαν ελεύθερα μέσα στα σπίτια και ούτε απορρυπαντικά και απολυμαντικά υπήρχαν, τι πάθαιναν τα παιδιά εξ αιτίας της γάτας; .

:rolleyes: Τέτοιο παιδί είμαι.... με 5 κοιμόμουνα και συνεχίζω.... ΟΥΤΕ μύκητα ούτε τίποτα.... :)
Τα Χριστούγεννα έκανα και εξέταση για Τοξόπλασμα, μήπως και ήμουν τυχερή και είχα αντισώματα.... αλλά πουυυυυ...... :/::/:

Θα αρχίσω να τρώω απο την αμμολεκάνη μου φαίνεται...:blink::blink::lol::lol::lol:

κορίτσια ευχαριστώ όλες για τις ιδέες και συμβουλές..
ναι κι εγώ δεν έχω τοξόπλασμα, φτου φτου βέβαια αν το είχα περάσει και είχα ανοσία τώρα θα είχα κι ενα άγχος λιγότερο. πάντως, επειδή έχει πολύ δουλειά και εξαφανίζομαι να σας πω, ότι βρήκαμε σπιτάκι σούπερ, με αυλή σούπερ, μεγάλη και άνετη να τρέχει όσο θέλει ο λευτεράκος, θα την περοφράξω και καλά, και με λίγη υπομονή κια προσπάθεια και λίγη καλή τύχη μέχρι να εγκλιματιστούν τα μπουρμπούλια, ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά... και όταν με το καλό έρθει το μωρό και μεγαλώσει λίγο, εννοείται πως δεν θα το κάνω μαμούχαλο, ούτε της γυάλας κι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα μάθει θα είναι να αγαπάει να να σέβεται τα ζώα.... wish me luck!

:) Καλή τύχη. Δεν θυμάμαι αν είναι στηρωμένα.. Αν όχι κάνε το πριν τα αφήσεις τα μπουρμπούλια σου στην αυλή.... Και πάλι να θυμάσαι ότι δεν τα βγάζεις κατευθείαν στην αυλή. Πρέπει να μάθουν πρώτα ότι έιναι το σπίτι τους εκεί...

Καλή λευτεριά, καλή μετακόμιση και καλή δύναμη. Να ξεκινάς πάντα με θετικές σκέψεις και να δεις, όλα θα πάνε καλά

ευχαριστώ για όλες τις ευχές! είναι στειρωμένα βέβαια..
ελπίζω να πάει καλά! θα σας ενημερώσω.. !

καλησπέρα! καταρχήν συγχαρητήρια για το παιδάκι! με το καλό να έρθει και να σας δώσει ευτυχία!
βρίσκομαι στην ίδια περίπου θέση (είμαι στο δεύτερο μήνα κι έχω τρία γατιά στο διαμέρισμα) και ο γιατρός μου είπε τα εξής για τις γάτες:
να μη φάνε ωμο κρέας
να μην έχουν επαφή με άλλες γάτες (επομένως η λύση της αυλής όσο κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως καλή μάλλον δεν είναι, γιατί εκεί και αλλές γάτες μπορεί να μπουν και να κυνηγήσουν κανένα ποντίκι οι δικές σου)
να καθαρίζω την άμμο με γάντια, ή καλύτερα να το κάνει κάποιος άλλος (προσωπικά επέλεξα τη δεύτερη λύση, γιατί εκτός από τις ακαθαρσίες πρέπει να σκύβεις κιόλας, να σηκώνεις το κουτί με την άμμο που είναι βαρύ)
αυτά. όσο για τις τρίχες, μια καλή ηλεκτρική και αν βρεις κάποια συσκευή καθαρισμού του αέρα.
επίσης, όταν με το καλό έρθει το μωράκι σου καλό είναι να το γνωρίσουν και να το νιώσουν κι αυτό μέλος της οικογένειας, τα ζώα συνήθως αγαπούν τα μωρά και δημιουργούν πολύ καλές σχέσεις.
δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να τα αφήσεις να κοιμηθούν μαζί, γιατί μπορεί να πλακώσει το ένα το άλλο. προσωπικά σκέφτηκα να κλειδώνω την πόρτα όταν το μωρό είναι μόνο του στο δωμάτιο και κοιμαται και να χρησιμοποιήσω συσκευή ενδοεπικοινωνίας για να το ακούω όταν κλαίει.
και πάλι να σου ζήσει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back