yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν αντέχω άλλο κάθε τρεις και λίγο ακούω η διαβάζω για τέτοια περιστατικά.
Έλεος ας τους μαζέψει κάποιος επιτέλους τους ανώμαλους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με λύπη όμως διαπιστώνω καθημερινά οτι είμαστε μειονότητα και πέρα απο κάποια καταγγελία δεν μπορούμε να κανουμε και πολλά.... τι να πώ..
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για κάποιο λόγο όμως πιστεύω πως οι πραγματικοί φιλόζωοι που είμαστε διατεθιμένοι να κάνουμε καταγγελία είμαστε τόσο λίγοι που απέχουμε έτη φωτώς μέχρι να κάνουμε κάποια διαφορά...
Ειδικά στην Ελλάδα Ας ελπίσουμε μόνο οτι σιγά σιγά θα αυξανόμαστε.. και ίσως κάποια μέρα φτάσουμε σε κάποιο καλό σημείο...
tim569
Νεοφερμένο μέλος
παγιδευτικε μονη της πως ξερουμε οτι το εκανε ανθρωπος
τον ειδανε? μου φαινετε απιθανο να το κανε ανθρωπος, αλ
λα να μου πεις ποτε μην λες ποτε υπαρχει τοση ανωμαλια
και παλιαθρωπια στον κοσμο, ευτηχως που σωθηκε το γατι.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool