Την πήγα για στείρωση και την άφησα στο οξυγόνο

ελπίζω να καλυτερέυουν κάθε μέρα και περισσότερο τα πράματα.Το να αχγώνεσαι είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλά δεν βοηθάει και σε τίποτα:confused:...επομένως σκέψου πως η μικρή έχει το πρόβλημα που έχει, αλλά είναι σε ένα ζεστό σπιτάκι με εσένα να της δίνεις αγάπη. Αν ήταν στον δρόμο πολύ πιθανόν να μην ζούσε τώρα που μιλάμε.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στεναχωρήθηκα πολυ με το πρόβλημα της γατούλας σου :( ...
Ελπίζω όλα να πάνε καλά....
και να δεχτεί την αγωγή της και να είναι όλα περαστικά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικα στη γατουλα σου.
Παντως σκεψου να επισκευτεις και αλλο κτηνιατρο.Σε αυτες τις σοβαρες περιπτωσεις χρειαζονται παραπανω απο 1 γνωμες.

Εύχομαι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της και να αρχίζει να πηγαίνει καλύτερα το μωράκι. Καλή δύναμη σου εύχομαι, γιατί τώρα το μικρούλι σε έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ! Όλοι μας σε καταλαβαίνουμε! Όλοι όσοι έχουμε ζωάκια έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και δυστυχώς αυτές είναι αναπόφευκτες :(

περαστικα για την γατουλα σου! ευχομαι να πανε ολα καλαα! κανε κουραγιο!

Στεναχωρήθηκα πολύ με την περιπέτεια της γατούλας σου.
Μην τ΄απαρατάς όμως και μην απελπίζεσαι, νάσαι αισιόδοξη και να σκέπτεσαι ότι εσένα μόνο έχει αυτό το πλασματάκι και θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι κοντά της και δυνατή, ώστε να της δίνεις δύναμη και εκείνης.
Να θυμάσαι ότι η αγάπη κάνει θαύματα...

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα κατ΄ευχήν... και να είσαστε μαζί πολλά και ευτυχισμένα χρόνια.

Και εγώ στεναχωρήθηκα με την ιστορία σου και αγχώθηκα και λίγο να σου πως την αλήθεια διότι η μικρή μου γατούλα η Νεφέλη, έχει και αυτή φύσημα και από βδομάδα πάμε για ακτινογραφία και εάν δε δείξει κάτι, υπέρηχο... Και αγχώθηκα που είπες αυτό για τους εμετούς γιατί χτες έκανε 4 εμετούς και δεν είχε ξανακάνει ποτέ..όταν παίζει ξαπλώνει και αυτή...εύχομαι να μην εχει το ίδιο!εύχομαι επίσης όλα να παν καλα με τη μικρή σου...
Όταν θα έχω νέα και εξελίξεις από το δικό μου θέμα θα σου γράψω και εσένα μήπως και καθησυχαστούμε...

Fonia ελπίζω να είναι καλά η γατούλα σου. Έχουν περάσει κάμποσοι μήνες από τότε που έγραψες κι αναρωτιόμουν εάν οι θεραπείες τη βοήθησαν.
Σου εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και τη γατούλα.

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα...με τη σειρα μου και εγω !Υπομονη προσοχη κια κουραγιο να σκεφτεσαι θετικα και ολα για καποιο λογο γινονται!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back