tzortzog
Νεοφερμένο μέλος
...επομένως σκέψου πως η μικρή έχει το πρόβλημα που έχει, αλλά είναι σε ένα ζεστό σπιτάκι με εσένα να της δίνεις αγάπη. Αν ήταν στον δρόμο πολύ πιθανόν να μην ζούσε τώρα που μιλάμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erika985
Νεοφερμένο μέλος
...Ελπίζω όλα να πάνε καλά....
και να δεχτεί την αγωγή της και να είναι όλα περαστικά....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Παντως σκεψου να επισκευτεις και αλλο κτηνιατρο.Σε αυτες τις σοβαρες περιπτωσεις χρειαζονται παραπανω απο 1 γνωμες.
CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος

grizoulaa
Νεοφερμένο μέλος
Μην τ΄απαρατάς όμως και μην απελπίζεσαι, νάσαι αισιόδοξη και να σκέπτεσαι ότι εσένα μόνο έχει αυτό το πλασματάκι και θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι κοντά της και δυνατή, ώστε να της δίνεις δύναμη και εκείνης.
Να θυμάσαι ότι η αγάπη κάνει θαύματα...
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα κατ΄ευχήν... και να είσαστε μαζί πολλά και ευτυχισμένα χρόνια.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν θα έχω νέα και εξελίξεις από το δικό μου θέμα θα σου γράψω και εσένα μήπως και καθησυχαστούμε...
koukoupanda
Νεοφερμένο μέλος
Σου εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και τη γατούλα.
VICKY65
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool